Tanec s draky vyšel česky!

1234689

Komentáře

• baltim napsal(a):

všechno to hltám závratným tempem. Od čtvrtka do neděle jsem kromě chození do práce dal tuším 480 stránek... Takhle budu mít o víkendu hotovo a konečně se odvážím do diskusí o tanci... :-) A posléze začnu od úplného začátku ságy... :-) A pak znovu a znovu a znovu a znovu a znovu, dokud nevyjdou Vichry zimy.

tak ty to bereš opravdu závratným tempem :-)
    já jedu tak jednu kapitolu denně před spaním. Taky jsem uvažoval, že bych až to dočtu začal znova, ale nedávno mi známý doporučil Malazskou knihu padlých - těch 10tis stránek by mohlo vyplnit období něž Martin dopíše Vichry :-)
  • ažsi budupotřebovqat vyplnit čas čekánim na vichry vezmu do ruček celou sbírku knih na téma tolkien a pán prstenů.. těch cca necelých 60 knížek včetně všechčesky vydaných studií mě spolehlivě zaměstná :-) (něco je neskutečně nudné svým způsobem tudíž se čte dosti pomalu:-) )
  • hudra napsal(a):

baltim napsal(a):

všechno to hltám závratným tempem. Od čtvrtka do neděle jsem kromě chození do práce dal tuším 480 stránek... Takhle budu mít o víkendu hotovo a konečně se odvážím do diskusí o tanci... :-) A posléze začnu od úplného začátku ságy... :-) A pak znovu a znovu a znovu a znovu a znovu, dokud nevyjdou Vichry zimy.

tak ty to bereš opravdu závratným tempem :-)
    já jedu tak jednu kapitolu denně před spaním. Taky jsem uvažoval, že bych až to dočtu začal znova, ale nedávno mi známý doporučil Malazskou knihu padlých - těch 10tis stránek by mohlo vyplnit období něž Martin dopíše Vichry :-)
    To byl počáteční nápor, v pondělí a úterý jsem byl až do večera v práci, takže jsem za ty dva dny dal dohromady jen tři kapitoly. Na víc nebyla síla...
  • no vidíš, tak to jsme srovnali tempo, akorát, že já jsem pozadu tak 1000 stran
    :-)
  • se máte, že už máte Tanec aspoň doma.. já pořád čekám a čekám a čekám.. na Talpressu se omlouvaj, že zpracovávaj 1000 objednávek a nestíhaj.. :-( nevim no, měli to tušit a vzít si brigádníky.. takhle mám pokušení objednávku stornovat a někam si zajet.. nevíte, jak to vypadá v knihkupectvích? jestli jsou k dispo?
  • Po dvě stě stránkách dobrý. Nic co by vyrazilo dech, ale zatím to nenudí. Jen by to chtělo méně vzpomínání, vzdychání a více akce. Ozvu se za dalších dvě stě. :-)
  • haladdin napsal(a):

Třeba tehdy, až to naskenuješ, a převedeš do elektronické podoby TY !
    Propána , ptáš se jako blbej !

Ale notak klid, aby někomu náhodou nepraskla cévka.
    Máme tady 21. století a "překvapivě" se už i e-booky dají koupit legálně online, pokud je v téhle formě vydají... Myslím, že na to se pan tazatel ptal :).

Všichni tu čučí na seriál stažený z uložto, ale když se někdo zeptá na (legální) vydání ebooku, utrhli byste mu hlavu :D.

• Rain: - mlácení hlavou do zdi -
    Myslím, že se na to pan tazatel neptal. Kdyby pan tazatel projel nějaké informace o stránce, či jiné diskuse, zjistil by, že takové informace tu býti nemohou. O e-boocích může číst na stránkách vydavatele.
  • Nemyslím si, že se ptal na legální vydání ebooku. To by ta otázka asi zněla jinak. Pokud se pletu, tak stejně dobře mu tak, když se neumí správně položit otázku.
  • figi napsal(a):

Alek napsal(a):

Jen ať ti ostatní viděj, že tady nic nedostanou...

omg, ty děláš jak kdybych chtěl někoho zavraždit... myslím že to jde říct i slušně, že prostě vzhledem k povaze webu neposkytneš ty a nikdo jiný pomoc... nebudu to hrotit, ale já opravdu nemám v plánu nikoho okrádat, klidně ti předešlé čtyři díly můžu v mojí knihovně vyfotit, ale já to nečtu v papírové formě, jelikož je pro mě pohodlnější ta elektronická... kdyby se dala někde koupit, klidně si ji i koupím, ale když je někdo zaujatý, tak se to asi těžko vysvětluje, že?
    Jen mě zarazila ta otázka na tomhle webu. Pochopil bych to, kdyby tu byla nějaká sekce Ke stažení, kde by byl ostatní díly apod. Striktně tu nejsou ani odkazy na seriál. Tak si právě říkám, kde dělám chybu, že to v někom vzbuzuje tento dojem.
    Všichni tu čučí na seriál stažený z uložto, ale když se někdo zeptá na (legální) vydání ebooku, utrhli byste mu hlavu :D.
    Dotaz na e-vydání Talpressu nešlo.
    Vždyt je to přece úplně stejný a prostý. Prostě žádná distribuce kradených děl na tomto webu. Nikdo tu nemoralizuje, nikomu netrhá hlavu apod. Já si Tanec v el. podobě taky stáhnu, protože potřebuju v textu vyhledávat překlady termínů pro slovník, části pro články apod. Ale budu to prostě hledat na serverech k tomu určených.
  • No proč se lidi ptají tady ve fóru je celkem logické...kde se ptát? Na stránkách poslanecké sněmovny? Na fóru věnovanému vytuněným motorkám? Na stránkách Písně ledu a ohně jsou zjevně lidé, kteří ví, na co se dotyčný ptá.....
    Toto je poznámka k poměrné logice jejich směřovní dotazů sem....
    Na fóru Sapka se mu na obdobný dotaz vrazí odkazy na seriál, ebooky, povídky a ať už neotravuje....

Tím pouze a výhradně hájím logiku počínání - nic víc v tom nehledejte!
  • Kdyby tu třeba bylo nějaké FAQ (na hlavní straně), tak by to imho trošku omezilo počet takových dotazů. Navíc by bylo na co se odkazovat :)
  • paul-cz napsal(a):

Kdyby tu třeba bylo nějaké FAQ (na hlavní straně), tak by to imho trošku omezilo počet takových dotazů. Navíc by bylo na co se odkazovat :)

Kdyby tu bylo nějaké FAQ na hlavní straně, tak to nikdo nečte, stejně jako "spoilerovou politiku" a "seznam knih"... ;)
  • Jarla napsal(a):

No proč se lidi ptají tady ve fóru je celkem logické...kde se ptát?

Na úložnách, na warez forech, na e-book forech, na googlu, ...
  • Aleku, buď to člověk ví a zná (v tom případě se neptá, protože to má dávno stažené) a nebo neví a pak je toto fórum první na ráně...dělej co dělej....
  • No a pak se nemůže divit, když se mu dostane takových reakcí...
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Kdyby tu bylo nějaké FAQ na hlavní straně, tak to nikdo nečte, stejně jako "spoilerovou politiku" a "seznam knih"... ;)

A dle čeho usuzuješ, že to nikdo nečte? To že si člověk párkrát týdně přečte od nějakého nováčka v diskuzích nějaký spoil nebo otázku jak jdou knihy za sebou neznamená, že to nikdo nečte. Navíc je v takovém případě můžeme odkázat na hlavní stranu. Takhle by se všechny tyto "nejčastější dotazy" nacpaly do jednoho topicu a bylo by vyřešené.
    btw pokud se nepletu, tak nikde není napsané, že je tu zakázaný warez (krom teda diskuzí) ... :-)
  • paul-cz napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

A dle čeho usuzuješ, že to nikdo nečte? To že si člověk párkrát týdně přečte od nějakého nováčka v diskuzích nějaký spoil nebo otázku jak jdou knihy za sebou neznamená, že to nikdo nečte. Navíc je v takovém případě můžeme odkázat na hlavní stranu. Takhle by se všechny tyto "nejčastější dotazy" nacpaly do jednoho topicu a bylo by vyřešené.
    btw pokud se nepletu, tak nikde není napsané, že je tu zakázaný warez (krom teda diskuzí) ... :-)
    Proto tam mám na konci toho smajlíka ;) (tzn.: Nebrat vážně.).
    Ano, někteří to čtou, ano, dá se tak snadno odkazovat, ale stejně se vždycky najde dost takových co ta gigapísmenka "neuvidí" a budou se ptát... ;) (To je ten samý, jako předtím... :D)
  • hm.. tak význam toho smajlíka mi opravdu ušel :). Já to pochopil něco jako "ty nevíš nic paul-cz" :D.
  • no jo, máš pravdu, faq tu nejsou a přitom je už dlouho plánuju - jako spoustu jiných věcí :-)
  • Ježišmarjá...
    Člověk by předpokládal alespoň minimální schopnost přemýšlení. Normálním způsobem se ještě nedá očekávat, že by byla elektronická verze k dispozici. Necelej týden po vydání..
    Jedině , že by to uniklo od překladatele, nakladatele nebo z tiskárny.
    A to nepředpokládám. Ne že by to odtud nemohlo uniknout, ale tito lidé by to měli maximálně pro soukromé použití, a asi by to nevěšeli na net.
    Při obvyklém amatérském postupu to prostě ještě chvíli bude trvat.
    Mi dokonce jeden dobrák poslal prosbu pomocí SZ, že prý jsem tu napsal, že mám pdf verzi, což je nonsens, a ať prý mu ji pošlu mailem.
  • Alek: faq nemá moc smysl, přidělal by sis práci. Ten typ lidí, který sem píše podobné dotazy, by si to stejně nepřečetl. Možná tak jeden ze sta, ale kvůli tomu to nemá cenu dělat.
  • Určitě je hodně lidí, co si dají do googlu Tanec s draky (např.), najde jim to icefire.cz a hned hodí dotaz do fora. Pokud Alek nechce mazat, tak má smůlu.
    (zase díky "pitomým" dotazům ve forech jsem vyřešila spoustu problémů. Je to jednodušší než dotazy vytvářet. :-))
  • Khadgar: příklad vývoje situace:

Téma k diskuzi 2. ředy GoT:
    A: "prosim vas muze mi tu nekdo hodit linky ke stazeni druhe rady? diky"
    B: "nemůže, tyto stránky navštěvují i některá nakladatelství a je tu odkazováno i z HBO, nejen proto je tu warez zakázán"
    A: "a kde tedy muzu najit nejake linky ke stazeni?"
    C: "UTFG"
    D: "googli"
    A: "..."
    ... diskuze se samozřejmě ještě může pořádně rozvinout...

druhý případ:
    A: "prosim vas, muze mi tu nekdo hodit linky ke stazeni druhe rady?"
    B: FAQ
  • Caute..da sa to niekde kupit ako ebook ? neviem to nikde najst ;(
  • Kdo tu udělal paulovi radost ? :-D
  • Jarla napsal(a):

Kdo tu udělal paulovi radost ? :-D

Nikdo, dotyčnej si dělá prdel :-D
  • haladdin napsal(a):

Jarla napsal(a):

Právě o tom mluvím - kdo z místních udělal radost paulovi :-)
  • Jarla napsal(a):

haladdin napsal(a):

Jarla napsal(a):

Právě o tom mluvím - kdo z místních udělal radost paulovi :-)
    Stačí se odhlásit ... :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi