FC NEVADA DRAGONS

1353638404170

Komentáře

• Ty si v klidu házej koulemi a do fotbalu se chlapům nepleť. :-)
  • Alek: moje jedenáctka by podle jejich pravidel vypadala takto: B - Buffon O: Evra, Terry, Ramos, Lahm Z: Ribéry, Gerrard, Xavi, Robben; U: van Persie, Goméz
  • no konečně kloudná odpověď! :-) díky za tip, Chmure. Vezmu v úvahu. Jen mi tam chybí Bary - jak říkali kluci v týmu, tohle bude jeho mistrovství. Tak to jako nejde bez něj, to dá rozum.
  • Tyjo, když se tak podívám na dresy naší repre, nemůžu se ubránit dojmu, že ta červená varianta (zvlášť když se propotí - byť to tedy někteří naši hráči moc neumí) vypadá to spíše na dres na House Lannister... :-D

No hlavně aby byl Rosa zdravej. Bez něj to vidím černě. Naopak pokud bude na hřišti a fit, klidně bychom mohli postoupit... Ale celkově si myslím, že máme na 2.-3. flek ve skupině
  • Možná že Španělé obhájí, zdá se mi, že mají teď nejlepší tým v Evropě...standardně na vysokých postech vyhlížím Německo a Nizozemsko.
  • Líbí se mi- Naši fotbalisté dnes odjeli na EURO vlakem, za 14 dní se vracejí kanálem.
  • Hlavně že jsem se dozvěděli, že v Polsku momentálně nejsou k sehnání sobi...
  • Griff napsal(a):

Hlavně že jsem se dozvěděli, že v Polsku momentálně nejsou k sehnání sobi...

Když nemá repre k jídlu soba,
    může přijít špatná doba,
    Euro stojí u dveří,
    sob musí být k večeři!
    Český národ kuráž zdobí,
    najdeme vám kluci soby!
    A pak Tomáš Rosický
    bude tam kam chtěl vždycky,
    líbajíc lem poháru
    dík sobímu vývaru.
  • Bary - jak říkali kluci v týmu, tohle bude jeho mistrovství. Tak to jako nejde bez něj, to dá rozum.
    To je sarkazmus?:-)
  • Chmur: Člověk zapomene na smajlík (v domnění, že tady fakt není třeba) a hned ho maj za blázna :-)
  • Milán nás (coby člen nároďáku) jednou všechny přežije!
  • A pořád přitom bude ještě patřit mezi nejlepší hráče týmu...
  • Ano, v roce 2042 jednou ze svých francouzských holí kopne penaltu a Češi se stanou "majstri Európy".
  • A stále bude mít nejkrásnĕjší vlasy, nejopálenější pokožku a nejhezčí tanga z týmu :)))
  • Opakování je matka moudrosti.
  • To ses tak zasnila, že se ti až ruka roztřásla, co? :))
  • Krisa: No vidíš, to mi přijde hezčí Rosa. Ale nejradši mám Peťu Čecha, neb je to můj ročník a chytá v mém oblíbeném PL týmu.
    Chlapi to tu berou čistě herně, trocha estetiky neuškodí.
  • Krisa napsal(a):

A stále bude mít nejkrásnĕjší vlasy, nejopálenější pokožku a nejhezčí tanga z týmu :)))

A ještě nejdál doflusne. ;)
  • Nevada: jop
    Vlcacka: estetika nevadi, ale všeho moc škodí a tohle už mi pálí oči :)))
  • 1. banán je gól. má ho za chrbtom, tak ho asi pustil. snáď ich nebude veľa.
    2. "s medzi nohami" to nemá žiadny súvis. každý gól je banán. Všetky lopty medzi nohami súpera (nahrávka, strela, gól) sú jasličky, jesle.
    3. dajte si do zostavy ozila - ak sa nestane niečo špeci, tak to bude naj hviezda šampionátu.
  • sarven: Myslíš že když válí v Realu, bude válet i v německým týmu? :-) Já osobně jsem zvědavá na Robbena, v Bayernu je s přihrávkama dost sobeček...
  • sarven: To by odpovídalo mému tipu, že je uvidíme hodně nahoře. Možná finále Německo - Španělsko? :-) Možná je to kravina, nevím z hlavy skupiny...
  • Jo, souhlas. Özil bude určo jednou z hvězd šampionátu. Pokud to navíc půjde i Gomézovi, kterej měl letos taky supr formu, myslím, že Němci budou hodně nahoře. Dva sice tým nedělají, ale Němci mají celkově hodně kvalitní mančaft. A navíc na turnajích jim to pravidelně jde (až na pár výjimek). Pamatujete, jak je na ME2004 porazilo víceméně naše béčko 3:0 a jeli dom?... Jó, to byly doby... Myslím, že letos tam budeme do počtu a postup ze skupiny by byl velkým úspěchem. Fotbal ale někdy nemá logiku, třeba to bude fungovat...
  • myslím, že keď bol neuveriteľný na MS v afrike a potom ako "nikto" prestúpil do realu a tam vytlačil zo zostavy Kaká tak je dobrá šanca že s khedirom, krossom, mulerom a klosem pojdu po titulu.

edit: ježiš, takú hrúbku som udrel, že to je už aj na mňa veľa :(
  • v druhom polčase budem musieť fandiť grékom, tie žlté/červená boli nehorázne.
  • Sarven máš recht. A ešte aj tá neodpískaná 11-ka. Polakovi lopta 2x buchne o ruku a nič. zarezal ich ten sudí fakt jak sa patrí...
  • fuha, ale az sa bojim svojej fan power. ty greci ich mlatia, hlava nehlava (shock)
  • Co myslíte, mají ještě Devils šanci zvrátit sérii? Kings mají našlápnuto od začátku play-off, ale ještě bych ďábly neodepisoval, v posledním zápase hráli skvěle.
  • A Devils jsou Gréci nebo Poliaci?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi