Tanec s draky

1333436383944

Komentáře

• esed napsal(a):

Vzhledem k tomu, že to vyšlo dnes, nevím, komu se to bude chtít hned skenovat :)

Hlavně nezapomeňte na korektury. :-)
    Skenovači dodržují dobu hájení půl roku, a tak to hned nebude.

A co půjčování e-booku, že si to stáhnu, přečtu a vymažu, to je košér? Úplně jak knihovna. :-)

Já se rozhodla, že nebudu blokovat zoufalejší čtenáře a koupím si to až na Vánoce. :-)
  • Hildegarda: To první by mohla být sova na diskotéce. :-)
  • Ben Nevis - jo občas ty korektury dostanu zadané :-)) Ale dělám jen odbornou - spousta lidí to potřebuje ke studiu, takže to je důležitější než beletrie
  • přemýšlím, zda koupit (dnes neměli - možná signál) a riskovat prodloužení studia z důvodu nedodržení prerekvizit pro praxi, nebo si ještě dva tři měsíce číst něco méně kvalitního.
  • v brlohu to budu mat zevraj az v polke juna :((((
  • Hildegarda napsal(a):

v brlohu to budu mat zevraj az v polke juna :((((

Ja idem teraz do Česka, takže o takých desať dní to budem mať! :))
  • Erik: Za to Česko ťa zlynčujú. :P
  • Hildegarda napsal(a):

v brlohu to budu mat zevraj az v polke juna :((((

fakt? ts :(
    myslis brloh v bratislave?
  • Dotaz do pléna - kdo tipujete, že je septa Lemore?
    (sorry, pokud už se to řešilo)
    Díky za info...
  • Erik: Za to Česko ťa zlynčujú. :P

Proč? Je tu pěkně :-)
  • Stark z hor napsal(a):

Dotaz do pléna - kdo tipujete, že je septa Lemore?
    (sorry, pokud už se to řešilo)
    Díky za info...

Nějaká septa, která zhřešila, nebo holka, která byla zneuctěná a dala se na víru...?
    Rozhodně si nemyslím, že je to Ashara (jako pár lidí na westeros.org), na to je moc stará. Ale je možný, že je to nějaká šlechtična, Griff jí ve svých POV občas nazývá "Lady Lemore".
  • sveva napsal(a):

Nějaká septa, která zhřešila, nebo holka, která byla zneuctěná a dala se na víru...?
    Rozhodně si nemyslím, že je to Ashara (jako pár lidí na westeros.org), na to je moc stará. Ale je možný, že je to nějaká šlechtična, Griff jí ve svých POV občas nazývá "Lady Lemore".

Právě, já si nemyslím, že zrovna Griff by jí říkal lady, kdyby nebyla
  • esed napsal(a):

sveva napsal(a):

Právě, já si nemyslím, že zrovna Griff by jí říkal lady, kdyby nebyla
    Já si to právě myslim taky - že je to někdo ve stylu Griffa - nějaká významná šlechtična, která má být mrtvá nebo je pohřešovaná...
    Napadla mě Ašara Dayne, přesně jak říkáš a přijde mi to docela reálné... Případně nějaká jiná, o který byla kdysi někde jedna, dvě zmínky a už se nám dávno vykouřila z hlavy...
    Jako šílenost mě napadla Lyanna Stark, ale to je asi blbost... - i když Ned tak mlžil, co když mu dala dítě a zdrhla hlídat Aegona a zaonačili to tak... - no, to je asi fakt blbost.. :-)
  • Stark z hor: To by bylo slušné překvápko :)
  • Stark z hor napsal(a):

Já si to právě myslim taky - že je to někdo ve stylu Griffa - nějaká významná šlechtična, která má být mrtvá nebo je pohřešovaná...
    Napadla mě Ašara Dayne, přesně jak říkáš a přijde mi to docela reálné... Případně nějaká jiná, o který byla kdysi někde jedna, dvě zmínky a už se nám dávno vykouřila z hlavy...
    Jako šílenost mě napadla Lyanna Stark, ale to je asi blbost... - i když Ned tak mlžil, co když mu dala dítě a zdrhla hlídat Aegona a zaonačili to tak... - no, to je asi fakt blbost.. :-)

No jo, ale to by se musel Tyrion fakt seknout při odhadování jejího věku, odhaduje jí na něco přes 40. Kdyby to byla ta Ashara, tak by jí v době Robertovy rebelie táhlo na třicet. :)
    Nicméně žádná jiná ztracená nebo mrtvá lady mě nenapadá...
  • Anebo je to prostě jen Septa, která zhřešila tak ji vykázali a naverboval ji Griff.
  • Pravděpodobně. :D Ale hádám, že tahle a podobné teorie se během příštích pěti (?!) let proberou ještě alespoň desetkrát... co taky dělat při čekání na Vichry. :)
  • s tym by som suhlasil aj ja proste Griff hladal pre mladeho draka septu a nasiel ju nemusi byt v tanci kazda nova postava nejaka skryta modra krv z minulosti
  • Prosím vás, ako to je s tými kapitolami Arye. Zatiaľ som na žiadne nenatrafil, a to ich má mať s Tyrionom najviac...
  • Myslím, že začíná kapitolou Slepá dívka, bude to tak ve 2/3 knížky tipuji
  • esed napsal(a):

Myslím, že začíná kapitolou Slepá dívka, bude to tak ve 2/3 knížky tipuji

Ďakujem za info
  • A určitě jich není nejvíc, nevím přesně, ale myslím, že 2 nebo 3.
  • Já jsem taky boužel očekával a těšil se na víc kapitol. Ale pan Martin mě teda dostal i v těch 2 kapitolách. Krásně nadupaně, tajemně napsané. Jelikož je to má oblíbenkyně, nemohl jsem odolat, vyhledal v knížce její kapitoly a ty si nejdříve přečetl. Až poté jsem se zakousl do knihy od začátku. Vím, je to hrozný zlozvyk :-(
  • erik1131 napsal(a):

esed napsal(a):

Myslím, že začíná kapitolou Slepá dívka, bude to tak ve 2/3 knížky tipuji

Ďakujem za info
    abys měl úplné informace, tak druhá se jmenuje "Ošklivé děvčátko", ke konci knížky :-)
  • Kapitoly Aryi patří u mě k těm nejlepším. Když jsem četl hostinu tak takovým stylem: Už jen sto stran těhle Greyjoyovskejch blbů a bude znova Arya. I ty kapitoly v tanci jsou skvělé. Ale i v hostině. A jsem fakt rád že Nezůstala slepá, to bych Martinovy neodpustil.
  • Ad Greyjoyovští blbové - v Tanci mě setsakra nebaví Victarion!!!
  • Krisa napsal(a):

Ad Greyjoyovští blbové - v Tanci mě setsakra nebaví Victarion!!!

Mě taky nebavil! Nechápu, proč si ho tolik lidí chválí.
  • Krisa napsal(a):

Ad Greyjoyovští blbové - v Tanci mě setsakra nebaví Victarion!!!

napodobne mne sa zda, ze v tom tanci sa nic nedeje kazdy sice smeruje k svojmu cielu ale jedine co sa tam poriadne udeje je to co sa stane v epilogu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi