Melisandra a Stannis

1111214161729

Komentáře

• Taky je to snad jediný člověk, který tam žije ve šťastném obyčejném spokojeném manželství s normální obyčejnou a hodnou ženou a mají se vzájemně rádi.

Však taky museli v seriálu zdůraznit, že sice má ženu, ale nejradši by hobloval Melisandru :-(

Na Stannisovi se mi nelíbí právě to, že nemá rád svoje dítě. Lidi, co nemají rádi vastní děti, jsou z definice divní...
  • Já se snažila nic nespoilnout. Mám něco ještě začernit?
    Já to pochopila tak, že nespí nikdy, protože to prostě nepotřebuje a tak od té doby, co odjel, už její postel není k ničemu..
    Krisa: však říkám, že je pokrytec :-) Ani tomu nevěří, dělá to prostě proto, že jako správný velitel ví, že když poddaní budou něčemu věřit, tak za tím půjdou spíš.
  • Týno - k náhodným mutacím v genofondu údajně dochází zhruba 3x denně. Na vině je různá radioaktivita, RTG záření a různé podobné vlivy.....drtivá většina mine pohlavní buňky a opět drtivá většina z té menšiny jsou bezvýznamené mutace, které jsou neutrální, co do významu. :-) Ale třeba už tohle víš...já jen tak :-) jaký je Tvůj názor na Stanise a Melisandru ? ;-)
  • Třeba ji rád má, jen je prostě tak strašně studenej, že neví, jak jí to dát najevo. My to máme s tátou taky tak :-)
    Já myslím, že i v knížce řekl, že ho přitahuje. Minimálně se mi tam někde do hlavy ta myšlenka vloudila a to tak 6 měsíců před seriálem :)

Týna: pro zmenšování vlivem nedostatku prostoru a tím potravy nejsou důkazy. Na Maltě vůbec nežili sloni o velikosti většího psa. Jak tě taková blbost mohla vůbec napadnout....
  • Prasezlesa: Mnojo, no. Se sdělenou pravdou se těžko bojuje.

Naši předci pili alkohol, ale my máme NÁHODOU lepší schopnost alkohol štěpit. Lidé se po zemi NÁHODOU rozprostřeli tak, že tis nejtmavší kůží žijí tam, kde je nejvíc slunečního svitu. A zvířata uvízlá na ostrovech se NÁHODOU začnou v dalších generacích zmenšovat.

Asi to tak chtěl Bůh, ne :-)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fb/Cretanelephant-petermaas.jpg

Dospělý sloníček z Kréty
  • Týna: pro zmenšování vlivem nedostatku prostoru a tím potravy nejsou důkazy. Na Maltě vůbec nežili sloni o velikosti většího psa. Jak tě taková blbost mohla vůbec napadnout....

Nejen, že mě to napadlo. Já jsem si i zfalšovala fotku. Jen je teda z Kréty. :-)
  • esed - já teda v Tanci nenašla nic, co by naznačovalo, že s Melisandrou má něco fyzického....ale já taky nesleduji seriál, takže nejsem ovlivněna tímto dojmem. Proto zůstávám v blažené nevědomosti o jejich nadstandardním "friendship with benefits" vztahu :-))
  • k náhodným mutacím v genofondu údajně dochází zhruba 3x denně. Na vině je různá radioaktivita, RTG záření a různé podobné vlivy.....drtivá většina mine pohlavní buňky a opět drtivá většina z té menšiny jsou bezvýznamené mutace, které jsou neutrální, co do významu. :-)
    To já vím. Ostatně http://www.novinky.cz/veda-skoly/265702-lidska-dna-je-plna-genu-viru-starych-miliony-let.html

Ale soudím, že třeba zrovna schopnost lépe štěpit alkohol se u nás, potomků starých ochmelků, nevyvinula náhodou. i když, možná to chtěl Bůh :-)
  • Tyna: Ne náhodou, OMG, tam, kde víc svítí slunce, přirozeně líp přežili lidi s tmavší kůží, proto tam postupně začali převažovat.

A v Boha nevěřím, nevím, co s tím furt máš, křesťany opovrhuju.
  • Jarla: O těchto mutacích tu vůbec řeč není.

A ten článek na novinkách s tím taky nesouvisí.
  • esed. Naopak, já čekám, kdy bude Tanec vyhlášen pro neseriálová témata jako čistý, abychom nemuseli černit nic.
  • Týno - jo trpasličí sloni jsou hezouncí :-)) Burian podle jejich koster i nakreslil krásný obrázek
    sl
  • Jarla: Já to usoudila jen z jediné myšlenky na staně 481: "Teď, když byl Stannis pryč, měla její postel málo využití." Ale možná to je fakt tím seriálem :)

Týna: tak to zase ne, nemám ho dočtený, jsem v půlce :-)
  • Ne náhodou, OMG, tam, kde víc svítí slunce, přirozeně líp přežili lidi s tmavší kůží, proto tam postupně začali převažovat.

Takže tam byli na začátku nějak namíchaní. Bůh je pravidelně rozprostřel po celé zemi? myslím potom, co je stvořil, že. Podle tvé teorie se z ničeho nevyvinuli.
  • Týna: tak to zase ne, nemám ho dočtený, jsem v půlce :-)

Tak šup, šup. Státnice počkají.
  • esed - no vidíš, mi to taky přišlo jako že nemůže vůbec spát, protože se strachem a obavami a čučením do ohně zabaví dostatečně :-) Ale nemusí tomu tak být....pes ví :-D
  • Chtělo by to, aby byl Stannis taky jednou POV a všechno to vysvětlil. Nebo to bude jedna z těch teorií, co se nikdy nevysvětlí.
  • A podle tvojí teorie získali ti úplně první geny kde, když neměli předky, od kterých by získali geny ze zkušeností? He? Píšeš prostě sračky, byli úplně stejně náhodně namíchání (náhodně, ne nějakým Bohem, do kterého jsi asi zamilovaná, když ho máš potřebu furt zmiňovat), stejně jako byli částečně náhodně namíchaní jejich potomci.
  • Mně taky.
    Ostatně já bych u Zdi nijak klidně nespala. když uvážím, co za ní číhá.
  • Tyna napsal(a):

Ne náhodou, OMG, tam, kde víc svítí slunce, přirozeně líp přežili lidi s tmavší kůží, proto tam postupně začali převažovat.

Takže tam byli na začátku nějak namíchaní. Bůh je pravidelně rozprostřel po celé zemi? myslím potom, co je stvořil, že. Podle tvé teorie se z ničeho nevyvinuli.
    Týno - mezi námi děvčaty ;-) My třeba víme, že původně byli všichni tmaví, ale postupným přesunem na sever vznikla mutace světlé kůže, která zvýhodňovala ty světlé.....tak jako polární lišky, medvědy, zajíce,....vyšší tělesná hmotnost, více podkožního tuku, menší akrozomální části těla a rozvoj mozkovny (v důsledku plánování).....ale to my holky přece víme ;-)
  • A podle tvojí teorie získali ti úplně první geny kde, když neměli předky, od kterých by získali geny ze zkušeností?
    To je velmi dobrá otázka. Jakpak jsi na ní přišel? Určitě si jí během celých dějin lidstva nikdo nepoložil :-)))))

• V Davosovi nám žije Eddard Stark. Žeby nakoniec skončil na Zimohrade? možno ako kastelán.... hm....
  • Ne, to nevíte, to si myslíte, a to je právě ta totální blbost, co tady tvrdíte už od začátku.
  • Tyna: No ty evidentně ne, když píšeš takový sračky ..
  • Jarla napsal(a):

Týno - jo trpasličí sloni jsou hezouncí :-)) Burian podle jejich koster i nakreslil krásný obrázek
    sl

Já chci sloníka, ten je tak rozkošný :)))
  • Jarla: Ta mutace světlé kůže by totiž vznikla náhodou, ne kvůli cestě na sever, a logicky, přežili by ti světlí. Proč asi, že ..
  • jarla: to mi připomíná, že jsem měla ve svém podezření kdysi pravdu. Targaryeni nejsou tak úplně normální lidi - viz odolnost vůči nemocem zmíněná v Tanci.
  • Zistil som, že Prase z lesa na akýkoľvek dôkaz povie To s tým nesúvisí a tým vec pokračuje ďalej.

Dobre, vezmime argument A, ktorý pochádza od zdroja a'. Tento argument pochádza od neznámeho človeka bez toho, aby sme vedeli, či vôbec má nejaké vzdelanie, ktorý sa nevie ani zaregistrovať. Teda tohto 1 človeka vydelíme dvomi trikrát za každý bod neschopnosti. Rovnicou 1:2=0,5:2=0,25:2=0.125 máme hodnotu múdrosti jeho argumentu, čím získavame 0.125a'=A.

Potom tu máme viacero ľudí, ktorí sa profesijne zaoberajú určitou, sú dlhodobými členmi tohto fóra a majú riadne vzdelanie, navyše sú starší. Tým získavame hodnotu 3 za to, že každý z nich sa zaregistroval, poznáme sa viac-menej navzájom a ja osobne viem, že títo sú rozhodne múdrejší a majú väčšie vzdelanie. To vynásobíme dvojkou akože viac skúseností a to päťkou, čo by mohlo byť zaokrúhlené vyjadrenie názor zastávajúcich. Rovnicou 3x2x5=30 získavame hodnotu 30b'=B.

Keď porovnáme 0.125a'=A a 30b'=B, zistíme, že je viacero vzdelanejších ľudí, ktorí odôvodnene zastávajú jeden názor a len jeden, čo si myslí o tom svojom, že je pravdivý.

Lenže mandant a' sa ohradzuje tým, že akákoľvek hodnota zo zdroja b' je jednoducho irelevantná, že podmnožiny prvku b' nemajú dostatočné IQ a vyzdvihuje samo-seba.

Po napísaní týchto nepodstatných drýstov som zistil, že tento-jeden-onen človek (alebo homo maximus, čo my vieme) raz stretne aj inú množinu ľudí, než je on sám a možno sa mu raz vráti táto absolútna infantylnosť.

To ma upokojilo. Nie je nič lepšie na nervy, než sa vypísať...
  • Krisa
    12. Červen 2012 - 16:51
    Jarla píše:
    Týno - jo trpasličí sloni jsou hezouncí :-)) Burian podle jejich koster i nakreslil krásný obrázek

Já chci sloníka, ten je tak rozkošný :)))

Musíš zavřít hodně slonů na nějaký vhodný ostrov.
  • Lord Gepeto Illar: Dikuse funguje tak, že se něco tvrdí a podkládá se to důkazy. Já důkaz mám, Darwina, oni nemají. Mám pravdu já, tečka.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi