Sumáře kapitol Tance s draky

1246789

Komentáře

• Alek napsal(a):

A už vůbec nechci tu diskuzi zase rozjíždět,

Na to už je trochu pozdě, nezdá se Ti? :))
  • Právěže teď, když je nový matroš, tak jo. O Grešli se mi bude po nocích zdávat.
  • jj, a tentokrát si sypu popel na hlavu. Až budu příště jízlivý, tak mi to přes tohle můžete vrátit, sic vám to nebudu věřit :-)
  • Arutha2321 napsal(a):

Právěže teď, když je nový matroš, tak jo. O Grešli se mi bude po nocích zdávat.

Ale mohli byste to dělat někde jinde. Záměrně jsem začala valnou část místních diskuzí ignorovat, a vy mi to suverénně fláknete přímo do jedné z mála, které čtu ;)
  • Koukám, že mi někdo užírá Theona :D Aspoň to bude rychleji a méně práce pro Krisu :)
    Jen mi kdyžtak prosím napište, jaké kapitoly píšete - já si to píšu na papír a pak to přepisuji, tak ať to nedělám zbytečně (mohla bych pak remcat) :)
  • Aleku - projdi dnes porodnice a najdeš více Paxterů než Jarmil :-D S tím bych si vůbec hlavu nelámala :-)) Leoš Hašimoto nebo Raoul Schránil... no a? Projdi si telefonní seznam....Lothar Jahoda je menší zlo než Chrudoš Bachorek....a oba žijí nebo žili....

edit - zmizlo tu několik příspěvků....
  • Proto rikam piste to do tech docsu, neschovavejte si to, rezervujte si to tam - ale nejak rozumne.
  • Krisa napsal(a):

Koukám, že mi někdo užírá Theona :D Aspoň to bude rychleji a méně práce pro Krisu :)
    Jen mi kdyžtak prosím napište, jaké kapitoly píšete - já si to píšu na papír a pak to přepisuji, tak ať to nedělám zbytečně (mohla bych pak remcat) :)

jako fakt na papír jako papír? :-o

PS: Právě jsem si domů ten poklad donesla, ten vázanej překlad je fakt na držení a nošení v kabelce dost nepraktickej, manžel se mi hrozně smál :-D ale klidně teda můžu něco psát, průběžně jak to budu číst.. nikomu se nechce do Tyriona? beru ho.. aspoň to nebudu mít tak dlouhý, když budu pořád psát o jedný jeho otázce :-D
  • Alek: No já právě nechtěla uzurpovat postavu, když by to někdo mohl mít rychleji hotové (abych nezdržovala).
    macrelka: Jo na papír jako na papír, notebook se mi na knížce drží dost blbě (mám ho položený na druhé stránce, než z ní píšu).
  • Pre spisujúcich nováčikov dobre mienená rada: nie je to úplne ľahké. Jednak vybrať podstatné, jednak sa popasovať z množstvom textu. A tyrion ich má teda dosť!
  • Papír? to je to na co psali v Egyptě?

Sarven: Jo, to vím z první ruky... :)
  • flanker.27: Ne, já to škrábu do hliněných tabulek klínovým písmem a proto mi to tak trvá
  • krisa: tak to jó.. jestli teda budu psát, když mě sarven tak postrašil, tak vždycky až dočtu kapitolu, rukou už skoro psát ani neumim :-(
    ale bať, já to risknu, kdyžtak třeba někdo bude chtít taky a Tyriona si rozpůlíme ;-))) ale ty ostatní nemám ráda a "Aero" nevim co je :-D
  • macrelka: Já jsem ještě studující, takže psát rukou musím aspoň o zkouškovém :))). Já docela ráda píšu rukou (teda kromě přednášek, to nedávám) a ještě radši píšu pohledy :)
    Aero je fabrika, která vyrábí letadla :)
  • Krisa: Asi takhle?

print
    Já docela ráda píšu rukou (teda kromě přednášek, to nedávám)
    Teď je mi záhadou jak píšeš do noťasu či co?
  • flanker.27 napsal(a):

Teď je mi záhadou jak píšeš do noťasu či co?

To asi úplně nechápu - jako, že do notebooku taky cvakám rukama? Jsem myslela, že psaní rukou a na počítači se dělí všude...
  • Ta věta měla být formulována "teď je mi aáhadou, zda píšeš do noťasu či co"
    Krom toho jsem chtěl dodat, že nikdy nepíšu rychleji a pohotověji, než kuličkovým perem po papíře...
    takhle to dopadá, když mi za zády běží fotbal
  • flanker.27: Přednášky píšu na noťasu - píšu rychleji než rukou (s překlepy, ale ty pak opravím). Navíc když pospíchám, tak rukou píšu jako prase a strašně malá písmena, která musím luštit i já. Navíc se raději učím z tištěného, takže rukou psané přednášky pak stejně přepisuji.
  • Krisa napsal(a):

macrelka: Já jsem ještě studující, takže psát rukou musím aspoň o zkouškovém :))). Já docela ráda píšu rukou (teda kromě přednášek, to nedávám) a ještě radši píšu pohledy :)
    Aero je fabrika, která vyrábí letadla :)

jj, chápu :-) pohledů a dopisů, co jsem napsala, bylo hafo.. ale psát si poznámky ručně mě přešlo někdy v druháku VŠ, když toho bylo tolik, že bych se upsala :-)

no právě, a o fabrice na letadla psát nechci.. :-D v přehledu postav a "spisovatelů" asi vypadlo písmenko a měl to být Aeron.. ;-) ale ani o tom psát nechci.. bratry Geyjoye fakt nemusím a když jsem četla hostinu podruhý, celou tuhle linku jsem vynechávala..
  • U mě kromě rychlosti pro ruku hraje fakt, že ne všechnos e dá zachytit slovem, používaj se obrazce, schémata... Nehledě na to, že jsem si vypomáhal šipkama a jinejma grafickejma symbolama. Nikdy jsem nepsal mechanicky text.
  • macrelka: Aero Hotah - Dorne, kapitola se jmenuje něco jako Ochránce čehosi...
  • flanker.27 napsal(a):

U mě kromě rychlosti pro ruku hraje fakt, že ne všechnos e dá zachytit slovem, používaj se obrazce, schémata... Nehledě na to, že jsem si vypomáhal šipkama a jinejma grafickejma symbolama. Nikdy jsem nepsal mechanicky text.

Já si kreslím i ve writeru :). Šipky jdou vložil ve znacích, kruhy a grafy jdou taky udělat. Dokonce mám boží obrázek dílku puzzle :D
  • Krisa napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

U mě kromě rychlosti pro ruku hraje fakt, že ne všechnos e dá zachytit slovem, používaj se obrazce, schémata... Nehledě na to, že jsem si vypomáhal šipkama a jinejma grafickejma symbolama. Nikdy jsem nepsal mechanicky text.

Já si kreslím i ve writeru :). Šipky jdou vložil ve znacích, kruhy a grafy jdou taky udělat. Dokonce mám boží obrázek dílku puzzle :D
    tak to jsi dobrá, rychle psát by šlo, ale kreslit bych asi nestíhal. :)
  • U nás se to prokládá příklady z praxe, veselými historkami z natáčení, studentskými dotazy, diskusemi, takže se to stíhat dá. Navíc mám víc času, protože píšící rukou jsou dost často hodně pozadu :)
  • Tak to já byl spíš napřed :), teda vyjma přednášek profesního managementu, tam naopak platilo, že psát cokoli nemá vůbec smysl...
  • flanker.27 napsal(a):

Tak to já byl spíš napřed :), teda vyjma přednášek profesního managementu, tam naopak platilo, že psát cokoli nemá vůbec smysl...

Taky jsme takové měli (zdravím Mgr. Šebelu a Výchovu k rodičovství) :)
  • Krisa je vychovávána k rodičovství! a pak, že se do toho nehodlá pouštět :-)) Nojo až na to bude mít lejstro a štempl, tak to půjde samo :-))
  • Sakra, jaktože mě k tomu nikdo nevychovával, to je nespravedlivé!
  • Protože jsi nestudoval v Králově Hradci a neučil tě Leoš :-D
  • Žádám, aby tato výchova byla povinnou již na základní škole. Jak mohu zodpovědně navazovat vztahy, brát na sebe závazky a plodit potomstvo, když jsem neprošel příslušným školením? Co když něco pokazím, bez tréningu?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi