Melisandra a Stannis

1131416181929

Komentáře

• Jasný, jenže ti právě si chtěli dokázat, že jsou něco víc, než póvl. Nebo spíš si to opravdu mysleli. A svoji výjimečnost chtěli předat i svým potomkům. Proto se brali mezi sebou. Mysleli si, že normální pravidla na ně neplatí. No, po pár generacích se začly rodit zrůdičky a hemofilici. Pravděpodobně jim to ani pak nedošlo, ale asi chápali, že něco je špatně. Jen tomu říkali Hněv bohů :)
  • Tyna napsal(a):

A s lidmi taky. - jsou kmeny , kde vůbec neznali souvislost mezi početím a sexem

A přesto nikde není obvyklé brát si svou sestru...
    Otázka k řešení: "To, že není typické brát si svou sestru, je dáno naučenou morálkou, nebo morálkou získanou od narození?"

Názor, který zastává Tyna: "Od narození".

Argument Haladdina: "Jsou kmeny, kde tohle vůbec neřeší, takže to není vrozené všem lidem."

"Argument" (logický klam - argumentace kruhem) Tyny: "Nikde není obvyklé brát si svou sestru."

Takže jsme vlastně dospěli k tomu, že není typické brát si svou sestru proto, že to máme vrozené, a to právě proto, že není typické brát si svou sestru!

Tyno, ty jsi tak nešťastně hloupá, až je mi z toho (z tebe) na blití.
  • To už je čtvrtek? :D
  • prasezlesa: Snažně tě prosím, založ si nový topic a neplevel Melisandru a Stannise. Děkuji
  • Krisa: Ne, já jen chtěl zesměšnit tu vymaštěnou krávu, teď už jdu stejně spát a už sem nenapíšu, dokonce už to tu nebudu ani číst, protože už je to tu na mě příliš .. ehm .. žumpa blbosti.
  • Prase:Si imho velmi zaujimavy clovek. Strasne rada by som sa dozvedela, ci je tvoja arogantnost, vulgarnost, empatia, asertivita a pod vrodene, alebo ziskane skusenostami. Zomieram zvedavostou nad otazkami zivota a smrti. Okrem IQ, ktore si si na papieriku vypocital podelenim poctu much, ktore si v zivote zabil, by som chcela vediet, ake zivotne skusenosti, vzdelanie, praca, manzelstvo, rodicia atd ta viedli k tomu, cim sa prezentujes. A este, co robi ten tvoj kamos, lebo povodne som si myslela, ze vladcom zemegule je Obama. Odkedy sa poznate? Vie o tom mama?
  • prasezlesa: Ale Jeníčku, já myslím, že se mýlíš :-))) Tož si daj nějaký ten tvarůžek, jako správný synek, to ti udělá dobře.
  • A to se před pár stranami rozčiloval, že neznáme zásady diskuse... (respekt a neurážení diskusního partnera)
  • Alek prosím ťa. Jedno božie hovädo tu nonstop uráža ľudí.
  • Krisa napsal(a):

A to se před pár stranami rozčiloval, že neznáme zásady diskuse... (respekt a neurážení diskusního partnera)

Ja sa niekedy nepoznavam :)
  • Krisa: Myslíš tiopic "strašně mě zajímá Tyna, ale jsem trochu neohrabaný a nevím, jak na to?"

Jenže, já jsem vdaná... A taky ten věkový rozdíl. A pak, Moravák a Pražanda? Vždyť by to bylo jako Jorah a Lynesse, nebo jak se jmenovala:-)))
  • Alek prosím ťa. Jedno božie hovädo tu nonstop uráža ľudí.

Neblbni, normálně mě balí, jen ještě neví, jak na to :-)
  • Tyna napsal(a):

Krisa: Myslíš tiopic "strašně mě zajímá Tyna, ale jsem trochu neohrabaný a nevím, jak na to?"

Jenže, já jsem vdaná... A taky ten věkový rozdíl. A pak, Moravák a Pražanda? Vždyť by to bylo jako Jorah a Lynesse, nebo jak se jmenovala:-)))

Já myslela spíš "Leštění ega božského prasete z lesa, btw všichni jste debilní topik"
  • prasezlesa napsal(a):

Tyna: Ne náhodou, OMG, tam, kde víc svítí slunce, přirozeně líp přežili lidi s tmavší kůží, proto tam postupně začali převažovat.

A v Boha nevěřím, nevím, co s tím furt máš, křesťany opovrhuju.

Hm, a jak to vlastně bylo?
    Lidstvo vzniklo v Africe, údajně všichni pocházíme od 7 matek... Odtamtuď se lidé rozšířili po celem světě.
    A jací vlastně byli ? Černí, a po rozšíření na sever zbledli ?
    Anebo Ti dnes černí zčernali v té Africe ?:-) Zatímco ti ostatní zůstali "bílí" , případně zežloutli , či zčervenali?
    A co se týká něčeho, co se prý mohlo zmenšit na malém ostrově ? Anebo nemohlo ?
    Co třeba tohleto ?
    http://zpravy.idnes.cz/napul-savec-napul-plaz-unikatni-pravekou-kozu-vyhubil-az-clovek-pxg-/zahranicni.aspx?c=A101229_180413_domaci_jw
  • prase bych ignorovala.. vždycky se někde najdou lidi, co takhle pruděj a pak se hrozně bavěj tím, jak se ostatní čílej.. takovýmhle *píííp* neposkytuji to potěšení :-)
  • vždycky se někde najdou lidi, co takhle pruděj a pak se hrozně bavěj tím, jak se ostatní čílej.. takovýmhle *píííp* neposkytuji to potěšení :-)

Takže mě nemiluje? Ne, tomu nevěřím. Je to můj princ Florián... :-)
  • Tyna napsal(a):

vždycky se někde najdou lidi, co takhle pruděj a pak se hrozně bavěj tím, jak se ostatní čílej.. takovýmhle *píííp* neposkytuji to potěšení :-)

Takže mě nemiluje? Ne, tomu nevěřím. Je to můj princ Florián... :-)
    ach, nechtěla jsem Ti lámat srdce, ale musela jsi slyšet pravdu!
  • Jarla napsal(a):

Haladdine - nepruď jako prase a nastuduj si to :-) Chci abys mi byl sympatický jako dosud :-)

Jarlo, zvířata to fakt neřeší... Když příjde říje , kocour klidně zmermomocní svou vnučku, beran taky. Proč taky ne - copak on ví, že jsou to jeho potomci ? proto se beraní musej měnit, aby nedošlo k degeneraci příbuzenskou plemenidbou.Mám známýho ( ne kamaráda, )co ovce chova....
    Jindy se ta příbuzenská plemenitba plánovitě využívá.
    A v austrálii některé domorodé kmeny věřily, že ženy oplodńuje vítr.... :-) Ještě začátkem dvacátého století....
    A nevím, nevím, Tvoje výrazivo se mi nějak nezamlouvá :-( nepruď jako prase...
    Já si myslím, že je mezi námi dost velkej rozdíl, zdaleka nedosahuju jeho hulvátsví.
    A to že má někdo jinej názor než Ty, by nemělo být důvodem k téměř osobním ůtokům bez argumentace.
  • Začal jsem být sprostý především kvůli tomu, jak mě Tyna začala shazovat ve stylu "Tvůj názor je takový, jaký je proto, že jsi puberťák, nebudu teda argumentovat, prostě napíšu, že jsi puberťák, a je to."

Takže ona první urazila mě, tak mi tu přestaňte nadávat, jak já někoho urážím.
  • ALEKU PROSÍM NEBANUJ MĚ:

Prase ty seš takovej vymatlanej arogantní egocentrickej debílek co? CO si o sobě kurva vůbec myslíš? Všichni ti tady tvrděj opak, mají pro to podklady a ty jako by se v tý tvojí palici něco posralo si pořád meleš svoje kokotiny! Už mě to s tebou fakt nebaví, to je jak s pětiletym dítětem a ještě k tomu postiženym. Víš co? Radši se vrať zpátky do školky protože ta tvoje nebetyčná idiocie už mě začíná unavovat. Tak konečně něco napsanýho tvojí řečí, kdy jeden akorát jak čůrák nadává. Teď už rozumíš? Je to takhle pro tebe srozumitelnější nebo seš tak blbej že ani tohle nechápeš?

EDIT: :wink:
  • EY: To, že většina má jiný názor, neznamená, že je správný .. argumentum ad populum. A žádné podklady pro svoje názory nemají, to je právě to, o co mi jde. Já podklady mám - Darwin, Weismannova bariéra.
  • A v Boha nevěřím, nevím, co s tím furt máš, křesťany opovrhuju.
    No vidíš, alespoň na něčem se shodneme, to je dobrý základ, ne?
  • Prasezlesa: Velmi se omlouvám, že jsem řekla, že z názorů znevažujících obecnou morálku vyrosteš a dostaneš rozum :-))) Tak nedostaneš, no. :-)

• EY: Ale neshodneme se na tom proto, že bychom k tomu došli stejnou cestou .. Já jimi opovrhuju proto, že jsou to lidé, kteří přijímají něco, pro co není důkaz, ty proto, že si myslí něco, co jsou podle tebe blbosti.
  • No vidíš, alespoň na něčem se shodneme, to je dobrý základ, ne?

To by vás chlapci Melisandranepochválila. Možnái nějaký ten táboráček by založila...
  • Tyna: Já jsem zase mohl napsat, že jsi stará kráva, a proto už rozum nemáš. Úplně stejně kvalitní argumentace, takovým způsobem opravdu inteligentní a civilizovaní lidé argumentují, že?
  • esed: já jsem taky pochopila, že spolu S a M něco mají. dokonce jsem si pomyslela, konečně jsem si toho všimla i já. :-)
    Jinak Mel moc nemusím, protože moc nemusím čáry máry všeobecně a Stannis mě dost štve tou svojí zásadovostí a spravedlností a přitom se tak vůbec nechová (viz již zmíněné upalování a o zavraždění Renyho tay věděl a ne že ne).
  • Everett Young napsal(a):

ty proto, že si myslí něco, co jsou podle tebe blbosti.
    Ovšem že. Většina věcí napsaných ve fantasy sáze zvané Bible je v tomto světě neproveditelných. To samé jiná náboženství. Např: Islám. Je opravdu možné že Mohameda odnesl okřídlený kůň k Archandělovi který mu přikázal šířit výru? -> NE!; Proč? -> Na Zemi nejsou žádní okřídlení koně.

Spousta tech věcí jsou naprosté bláboly které si navzájem odporují.
    Samozřejmě. Ale to nejhorší na tom je, že tyhle bláboly přijímají absolutně bez důkazu.
  • ty proto, že si myslí něco, co jsou podle tebe blbosti.
    Ovšem že. Většina věcí napsaných ve fantasy sáze zvané Bible je v tomto světě neproveditelných. To samé jiná náboženství. Např: Islám. Je opravdu možné že Mohameda odnesl okřídlený kůň k Archandělovi který mu přikázal šířit výru? -> NE!; Proč? -> Na Zemi nejsou žádní okřídlení koně.

Spousta těch věcí jsou naprosté bláboly které si navzájem odporují.
  • Já jsem zase mohl napsat, že jsi stará kráva, a proto už rozum nemáš. Úplně stejně kvalitní argumentace, takovým způsobem opravdu inteligentní a civilizovaní lidé argumentují, že?

Mám to chápat tak, že jsi nepřijal mou upřímně mířenou omluvu? Takže, kdybych ti dejme tomu slíbila,že se provdám za tvého syna, ale vzala bych si nějakého vometáka a nabídla ti místo sebe svoji tetu, tak radši nemám na svatbu chodit, ju? Oh, cena upřímně míněných omluv tak devalvovala...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi