Už si živě představuji středověkou bitvu, kde Stannis drtí svoje nepřátele prudkou inteligencí :)
Vidím to v jasných barvách...
Přátelé, nikdy bych neuvěřila, jakou radost člověku může způsobit, že si omylem udělá dávku nutrilonu navíc .-) nutrilon v ledničce, ergo nebudu kojit, ergo můžu dopít to víno - výsledek, příjemný večer a výbuchy smíchu budící moje dítě
Mně je morálka jedno, nějaká nevěra taky, proti polygamii nic nemám. Ale když jsem přítelkyni kývl na to, že ji nepodvedu, že se s ní radši rozejdu, tak to hodlám dodržet.
Ale když jsem přítelkyni kývl na to, že ji nepodvedu, že se s ní radši rozejdu, tak to hodlám dodržet.
Wow, takové vysoké morální standarty od člověka neuznávajícího morálku. Člověk musí být okouzlen. Nebo si pomyslet žeto nedává smysl. Rozhodně jedno z toho!
Závěr je, že jsem pokrytec. Ale nikdy jsem neřekl, že být pokrytec je špatné, takže můžu být pokrytec.
Možná ses tak narodil, možná je to meybelline... Nicméně tvé vysoké morální standarty mě znepokojují. A teď si představ, že bys morálku uznával. Ou jé, to by byla jízda...
Tyna: Ale já proti morálním hodnotám, které mají logické opodstatnění a ke kterým si člověk dojde sám, vůbec nic nemám. Naopak. Jen jsi nepochopila, co jsem psal. Nekoušu ptáčkům hlavičky, abych si připadal děsně nemorální.
To je od tebe hezké, že nekoušeš ptákům hlavičky... OPravdu. Velmi.
A teď, jsem žena a matka, měla bych se krotit. Nadhazuju tady morálku, pravidla versus pubertální chování. Takže se kurnik nebudu smát jednoduchým pubertálním dvojsmyslům jako když mi bylo patnáct.
uz toho bylo dost. prominte mi, byl jsem vul, ale jenom proto, ze jsem vul. nekdy. jsem napul krestan a napul gay, to se pak tezko zije u nas na vesnici.
velmi galantní, sere. btw: A to tady vůbec nebudu zmiňovat jaký mám ty prsa já :-)
Není zač. Dámy se přece někdo musí zastat. Tohle vlákno mě dostalo, neuvěřitelný výtvor. Nechápu, že jsem to dočetl do konce. To si zaslouží další skleničku :)
Tyna: Nechápu důvod, proč je tady nadhazuješ, já mám pravidla. Vlastně se řídím určitými pravidly víc než většina lidí. Akorát jsou to z velké části jiná pravidla, než máš ty, ale to neznamená, že to nejsou pravidla. A taky to neznamená, že ty tvoje jsou dospělejší jen proto, že jsi starší. Ano, moudrost je většinou přímo úměrná věku, ale hraje tam roli X dalších faktorů.
A to, že vždycky držím slovo, a tudíž nepodvedu přítelkyni, je moje hodnota. Nemá to nic společného s tím, že opovrhuju stádní morálkou.
..řekl si mladý hřebeček, a odcválal se svou klisničkou do zapadajícího slunce vstříc zeleným pastvinám. Když tudy o tři dny později stádo procházelo, míjelo jen čistě obrané kosti. Ona to stádo někdy dusí, jindy pomáhá. Stádní morálku si nevymyslel na papíře nějaký teoretik, prostě tak nějak vznikla. Coby tvor políbený hnojárnou před dávno dávno tmu dvaceti lety se neodvažuji rozebírat mechanismy vzniku , ani genetiku a jiné přírodovědy.
uz toho bylo dost. prominte mi, byl jsem vul, ale jenom proto, ze jsem vul. nekdy. jsem napul krestan a napul gay, to se pak tezko zije u nas na vesnici
Na vesnici? Hmmm... A já myslela, že jsi alespoń přímo z Olomouce.
Komentáře
btw: A to tady vůbec nebudu zmiňovat jaký mám ty prsa já :-)
Přátelé, nikdy bych neuvěřila, jakou radost člověku může způsobit, že si omylem udělá dávku nutrilonu navíc .-) nutrilon v ledničce, ergo nebudu kojit, ergo můžu dopít to víno - výsledek, příjemný večer a výbuchy smíchu budící moje dítě
A teď, jsem žena a matka, měla bych se krotit. Nadhazuju tady morálku, pravidla versus pubertální chování. Takže se kurnik nebudu smát jednoduchým pubertálním dvojsmyslům jako když mi bylo patnáct.
Ne, promiň
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tohle vlákno mě dostalo, neuvěřitelný výtvor. Nechápu, že jsem to dočetl do konce. To si zaslouží další skleničku :)
A psal jsem "ptáčkům", ne "ptákům".
Ona to stádo někdy dusí, jindy pomáhá. Stádní morálku si nevymyslel na papíře nějaký teoretik, prostě tak nějak vznikla. Coby tvor políbený hnojárnou před dávno dávno tmu dvaceti lety se neodvažuji rozebírat mechanismy vzniku , ani genetiku a jiné přírodovědy.
A příspěvěk z 12. Červen 2012 - 23:14 jse nepsal já.