Jo, teď mě napadlo, pokud sem Alek vloží naše texty z wordu, tak se nějaké naše tučné písmo nebo kurzívy neobjeví. Je tak?
Technická: Nebude jednodušší, když se (omyl, mělo být "sem") Alek vlepí přímo ty wordovské dokumenty? Třeba já bych v tomto případě uvítal možnost si ty povídky vytisknout a nečíst je přímo na kompu (přece jen papír je papír a obávám se, že toho bude hooodně).
Jo, teď mě napadlo, pokud sem Alek vloží naše texty z wordu, tak se nějaké naše tučné písmo nebo kurzívy neobjeví. Je tak?
Technická: Nebude jednodušší, když se (omyl, mělo být "sem") Alek vlepí přímo ty wordovské dokumenty? Třeba já bych v tomto případě uvítal možnost si ty povídky vytisknout a nečíst je přímo na kompu (přece jen papír je papír a obávám se, že toho bude hooodně).
Nevím, jestli by tím nebyla narušena anonymita, přece jen, ve vlastnostech dokumentů je někdy možno vypátrat jméno autora... Je ovšem fakt, že "zatučněné názvy kapitol" a různé "kurzívově zvýrazněné myšlenkové pochody" působí na čtenářské podvědomí lépe a přívětivěji než když je text bez nich...
Ak je to len také povzdychnutie typu tak to je deja dvojica (štvorka), je tam malé, pretože je to typické prípadné meno, ak je to však názov ako Piesočné zmije alebo aj jednoducho neoficiálna prezývka ako Skřet, tak by tam malo byť T... Myslím...
Komentáře
A myslím, že minimálne v sekcií "Jejich témeř poslední slova před smrtí" to aj iní používali takto...
:)
čo žvanilo zas a zasa.
Myslelo si, že je viac,
nervy ostatným povoliac.
,,Ja som neomylný,
ja som best,
ako klások obilný,
čo ho skloní päsť."
And so he spoke, and so he spoke,
that Evil-pig of Forrest,
and now the piss weeps o're his head,
with no one's interest.
A bude na konci i rejstřík?
Nevím, jestli by tím nebyla narušena anonymita, přece jen, ve vlastnostech dokumentů je někdy možno vypátrat jméno autora...
Je ovšem fakt, že "zatučněné názvy kapitol" a různé "kurzívově zvýrazněné myšlenkové pochody" působí na čtenářské podvědomí lépe a přívětivěji než když je text bez nich...
:-)