Abych nebyla furt OT, tak : k Melisandře mám stejný vztah, jako ke všem lidem, kteří to, co dělají, myslí vážně . Vážím si jich, nebo je aspoň respektuju (protože to myslí vážně) a mám z nich strach (protože to myslí vážně).
Ano, já vím, že sis o mně zjistila úplně všechno. A taky vím kde.
na to není těžké přijít :- ) na internetu... Ale aby tě to nějak netrápilo, před časem jsem se tím živila a docela mi to šlo .-) Alespoń vedení mě chválilo .-)
k Melisandře mám stejný vztah, jako ke všem lidem, kteří to, co dělají, myslí vážně . Vážím si jich, nebo je aspoň respektuju (protože to myslí vážně) a mám z nich strach (protože to myslí vážně).
To je trochu strašidelná definice. Znám mnoho lidí, kteří to mysleli vážně, a ani trochu si jich nevážím...
Na některé lidi se dá říct jen: "gods, you're dull" Což mi připomíná...myslíte, že Mel začala říkat Jonovi, že nic neví, prostě proto, že Jon nic neví, nebo Melisandra ví? Jakože ví o ÍÍgrit
Dany: Já jsem AA Victarion: Né já jsem AA a tebe si vezmu za solnou ženu. Jon: Né já mám pravdu mě dala Mel pusu a ohořely mě vlasy, já jsem AA. Stannis: Já jsem tu byl první AA. Mám právo prvorozeného, naser si Roberte. Velký jiný: Žádný AA není a Mel a Moq dělaj pro mě. Takže COME TO ME MY CREATURES.
A AA-> Hodor.. Takže? :D Ten už pod palcom jedného AA (Brana) má :D
Prase:Si imho velmi zaujimavy clovek. Strasne rada by som sa dozvedela, ci je tvoja arogantnost, vulgarnost, empatia, asertivita a pod vrodene, alebo ziskane skusenostami. Zomieram zvedavostou nad otazkami zivota a smrti. Okrem IQ, ktore si si na papieriku vypocital podelenim poctu much, ktore si v zivote zabil, by som chcela vediet, ake zivotne skusenosti, vzdelanie, praca, manzelstvo, rodicia atd ta viedli k tomu, cim sa prezentujes. A este, co robi ten tvoj kamos, lebo povodne som si myslela, ze vladcom zemegule je Obama. Odkedy sa poznate? Vie o tom mama?
:D Pekne zhrnuté... Ako si sa mohla ovládať pri tom zhrnutí, ja by som tam zakomponoval ešte pár nadávok :)
Začal jsem být sprostý především kvůli tomu, jak mě Tyna začala shazovat ve stylu "Tvůj názor je takový, jaký je proto, že jsi puberťák, nebudu teda argumentovat, prostě napíšu, že jsi puberťák, a je to."
Takže ona první urazila mě, tak mi tu přestaňte nadávat, jak já někoho urážím.
Základné body detinskosti:
1. Pubertiak napíše, že už sem nebude chodiť a pri tom to tu tajne študuje, aby mohol zase napísať 2. Hovorí o druhých, že sú debili a leští si ego 3. Typické "I'm IQ-man and I know it" 4. Syndróm ,,Mami, oni mi vzali formičky do piesku!"
Takže Tyna ťa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,urazila""""""""""""""""""""" (dodajte ešte milión úvodzoviek) právom
Aj ja som, napríklad, napísal, že už na teba regovať nebudem a neovládol som sa, takže spĺňam jeden z bodov infantylnosti, ale ty ich spĺňaš všetky
EY: Ale neshodneme se na tom proto, že bychom k tomu došli stejnou cestou .. Já jimi opovrhuju proto, že jsou to lidé, kteří přijímají něco, pro co není důkaz, ty proto, že si myslí něco, co jsou podle tebe blbosti.
Preto sa tomu hovorí vierovyznanie a nie dôkazovernosť, ale takúto laickú vec pochopí len debil ako ja
Tyna: Chápu, že tě hned napadl mixér, když jako ženská většinu života trávíš v kuchyni, ale ne, já myslel androida, který nemá emoce a všechno vyhodnocuje jen na základě rozumu.
On nechápe sarkazmu.... Imituje Sheldona... Amatéééér :)
uz toho bylo dost. prominte mi, byl jsem vul, ale jenom proto, ze jsem vul. nekdy. jsem napul krestan a napul gay, to se pak tezko zije u nas na vesnici
Na vesnici? Hmmm... A já myslela, že jsi alespoń přímo z Olomouce.
Ja som si myslel, že prišiel z planéty Omara'Whanimmar
Krisa: To som hovoril vyššie, prejav toho, že tento tu je buď dieťa, čo sa hrá na dospelého a vymyslel si aj tú priateľku alebo je to pravda a je len taký detinský... Neviem čo je horšie...
To som hovoril vyššie, prejav toho, že tento tu je buď dieťa, čo sa hrá na dospelého a vymyslel si aj tú priateľku alebo je to pravda a je len taký detinský... Neviem čo je horšie...
Nuž, na svém FB profilu přítelkyni nemá, ale kdo ví... :-)
Komentáře
A te´d vážně. Mně tady spí malý dítě a vedle manžel, který jde ráno do práce. Pojďme se bavit na méně komické úrovni, ano?
Příště budu zase zlý.
Končím.
Safra, můj osobní šarm zahnal trollan...
Njn, asi se nechám najmout k Noční hlídce.
Ale aby tě to nějak netrápilo, před časem jsem se tím živila a docela mi to šlo .-) Alespoń vedení mě chválilo .-)
prase - Vyspi se s někým - to je rozkaz! Svou imaginární přítelkyni z toho vynech a najdi si nějakou skutečnou - dost to pomáhá :-)
Týno - co s tím štěnětem na provázku budeš dělat ? :-D
Což mi připomíná...myslíte, že Mel začala říkat Jonovi, že nic neví, prostě proto, že Jon nic neví, nebo Melisandra ví? Jakože ví o ÍÍgrit
1. Pubertiak napíše, že už sem nebude chodiť a pri tom to tu tajne študuje, aby mohol zase napísať
2. Hovorí o druhých, že sú debili a leští si ego
3. Typické "I'm IQ-man and I know it"
4. Syndróm ,,Mami, oni mi vzali formičky do piesku!"
Takže Tyna ťa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,urazila""""""""""""""""""""" (dodajte ešte milión úvodzoviek) právom
Aj ja som, napríklad, napísal, že už na teba regovať nebudem a neovládol som sa, takže spĺňam jeden z bodov infantylnosti, ale ty ich spĺňaš všetky Preto sa tomu hovorí vierovyznanie a nie dôkazovernosť, ale takúto laickú vec pochopí len debil ako ja Fantáziu máš určite... On nechápe sarkazmu.... Imituje Sheldona... Amatéééér :) Nevidela si Sexy Pistols?
,,Ty nevieš strieľať? A ako chceš vylúpiť banku,"
,,Vedomosťami."
,,Och, iste... Ani hnúť, mám vedomosti a nebojím sa ich použiť..."
:D Ja som si myslel, že prišiel z planéty Omara'Whanimmar :D Neviem, kto si, ale bavíš ma :D
-------------------------------------
Sory za dlhý koment, ale nemohol som si pomôcť...
Aha, takže když já řeknu, že je někdo hloupý, protože něco přijímá bez důkazů, tak ty to nazveš jiným slovem, a pak to hloupé není, nebo co?
Upal se.
Zajímalo by mě, kdy už se tu přestaneš honosit IQ 80 ..
Jonquil
Tím prosím i ostatní ať dále tento odklon od tématu neživí. Děkuji, víte jak nerad někoho vykazuji, mažu apod.
http://funnydb.net/funny-picture/2776/special-olympics-arguing-on-internet-is-like-running-in-special-olympics-even-if-you-win-y
Ale myslím, že mě lord velitel asi popraví u Zdi, takže se budu mírnit.