:D těhle epic fail je na youtube miliarda, když je v práci nuda tak koukám...a vždycky když jsou v emzáckých filmech narážky na to jak je lidstvo zbytečný a titěrný druh, vzpomenu si na tyto videa a bohužel asi to tak bude :D, je neuvěřitelné co je někoho možné napadnout
To bláto je boží. Jednou se mi stalo něco podobného (samozřejmě v menším měřítku) a z toho se fakt nedá dostat!
Vytahoval tě buldozer? :)
Važ svá slova, vytáhnout mě musela máma :D:D:D (Ležela jsem na zádech a tahala mě za ruku, já se nebyla schopná pohnout - jak kvůli bahnu tak i kvůli smíchu).
Bohužel, byla to procházka se psy - rozeběhla jsem se s nima po louce - bylo na ní zaschlé bahno. V půlce bahna jsem zjistila, že zaschlá byla jen vrchní krustička, smekly se mi nohy, které jsem vykopla vzhůru a padla do bláta přímo na záda (jako bývá v komediích). Máma se řezala smíchy, psíci vesele pobíhali okolo a já se rochnila jako vysmáté čunče :)
No my se zase se sestřenkou málem utopily v sídlištní žumpě :-)) byl oddělaný betonový blok nahoře a spadl nám tam balón a normálně se kutálel po hladině (řeky Ankh) a pobíhali tam potkani..tak jsme usoudily, že to je pevný podklad...což se ukázalo jako velmi mylné, prootže nám to bylo nad hlavu a nevytáhnout nás tenkráte brachanec, tak jsme se utopily ve sračkách....:-D Ale domů jsem nešla - raději jsme šli k nim, protože teta jenom nadávala a dala nás do pucu, zatímco u nás doma by to bylo s fackovačkou :-p
Jarla: No, to je docela blbé, z toho se taky nedá dostat. Nedávno kousek od našeho baráku se sesunula půda (trávník) pod nějakým klukem nad jímkou a taky ho museli lovit ostatní, protože sám by se z toho nedostal.
Komentáře
- Ne, i tenhle titul ti má sestra ukradla.
Jaime Lannister (smich)
?? :D
Za sedmero řekami, sedmero horami, sedmi královstvími a tak trochu malou Zdí vyšel John Snow na kopec a...
Vojenská elita
Edit: Škoda. :) kolik ti bylo?
dodnes nechápu, jak se mi to stalo
Ale domů jsem nešla - raději jsme šli k nim, protože teta jenom nadávala a dala nás do pucu, zatímco u nás doma by to bylo s fackovačkou :-p
Ale dnes nám to přijde jako děsná psina :-))