/SPOILER/ TANEC CZ

11112131416

Komentáře

• Ale net je největší žrout času...není snazší si předem stanovit pravidla - mám zkouškové, takže když se budu chtít mocí mermo vyhnout učení, tak budu dělat aspoň něco užitečného, abych neměl takové výčitky svědomí než když budu jen pustě bloumat netem ? :-))
  • Jarla napsal(a):

Jo tak - chcete říct klasická prokrastinace :-D

Jo, přesně - tuhle hru hraju minimálně na evropské úrovni.
    Například když mám poslat nějakej výkaz, anebo daňové přilhání .......:-D

A pravidla jsou většinou na to, aby se porušovaly :-)
  • haladdin napsal(a):

někdo otevře Kitekat,:-) někdo koukne na net.

... a někdo obojí. :)

Jo, já jsem asi rekordman v prokrastinaci.
  • Já jsem tu začal začerňovat, protože sarven v popisu tématu píše: "vždy dajte na úvod názov kapitoly (napr Jon II.) aby ostatní vedeli, či to už čítali a nehrozí spoil.". Tak jsme to řešili i před rokem, když jsme četli tanec v originále. V mém případě se jednalo o spoil pro ty co nemají dočtenou celou knihu (vlastně i pro ty co nechtějí znát děj z Vichrů).
  • Samozřejmě - budeme černit už navěky, prrotože vždy se najde někdo, kdo to ještě nemá dočtené :-))
  • Pro je to jenom klikání tlačítka "spoiler" :), pak už mě to neotravuje viz rozšíření do chrome :)
  • Jarla: Je vidět, že jsi se na zkoušku už dlouho neučila :D:D:D
    Spoilery nikdo černit nenutí, ale bylo by celkem hezké, kdyby každý napsal přibližnou polohu spoileru v knize - např. Danny 5, Tyrion na lodi...aby bylo hned vidět, odkud to je. Snad to není takový problém. Rychlost čtení a doba, za kterou člověk knihu přečte nemusí mít spolu nic společného - když člověk nemá čas, může číst rychle jako Číslo 5 a stejně mu to potrvá.
  • Chápu, že ne každý má možnost to přečíst hned po vydání (ale v tom případě bych já asi nechodila do topiku "SPOILER Tanec CZ"). To s tím oznamováním kapitol se tu zatím moc neujalo, tak to taky nepoužívám, navíc ty kapitoly v knize nejsou číslované, takže bych si je musela odpočítávat sama, což se mi moc nechce. :-)

Tak já se odteď budu snažit udávat alespoň přibližnou polohu v knize, nebo radši rovnou začerňovat. :-)
  • No právě - kdo si má pamatovat kde která kapitola byla - já většinou ani nevím ve které knize, natož ve které kapitole.....a navíc - to jako když bude na začátku pětiřádkového příspěvku napsáno Danny 5, Tyrion na lodi. to jako pomůže ? Jsem jediná, kdo vnímá příspěvek jako celek, prakticky razítko se slovy vcelku a jakoby vstřebávám obsah ? Podívám se na stránku a vidím vlastní jména a klíčová slova a postupně do nich doplním text....Jak by mi pomohl nějaký nadpis?

paule - co to je za rozšíření chrome ? Buď konkrétnější - nemám chrome, tak nevím, o čem mluvíš a třeba bych to ráda věděla, kdyb to zahrnovalo, že nevidím začerněná místa, ale souvislý text...:-)
  • No já jsem sem chodila při čtení se na něco optat nebo sdělit dojmy (když mě něco popudilo/potěšilo...).
    Když jsem viděla na začátku jméno jiné, než jsem o něm psala, dál jsem nečetla. Právě kvůli spoilerům jsem se na celé příspěvky nedivala, ale jen na první slova.
  • Krisa napsal(a):

No já jsem sem chodila při čtení se na něco optat nebo sdělit dojmy (když mě něco popudilo/potěšilo...).
    Když jsem viděla na začátku jméno jiné, než jsem o něm psala, dál jsem nečetla. Právě kvůli spoilerům jsem se na celé příspěvky nedivala, ale jen na první slova.

to se Ti trochu divim, já jsem sem nechodil než jsem dočetl Tanec, abych pak nebyl zklamanej ze ztráty překvapení, počítám, že u Vichrů to bude stejný... ;)
  • Starku - to je rozumný přístup - když ti na tom záleží, tak čti a nečuč a pak nepruď....když ti na nějakém tom spoileru nesejde, ale užíváš si styl jak je to napsáno a to všechno okolo - tak proč si odpírat vstup do diskuse....chutí máme na vybranou :-))

Kriso - hm to ti závidím, že dokážeš přečíst jen pár slov a nevidět zbytek....i kdybych zavřela oči, atk mi zůstane obraz na sítnici a podstatné už budu vědět :-)
  • Jarla: Vena to udělal jenom pro chrome -- v podstatě to změní barvu spoileru na bílou + neblíká po přejetí myši. Navíc to jde kdykoli vypnout jako každé rozšíření do Chromu.
    ukázka
  • Jarla: On se dá monitor totiž docela dobře zakrýt - třeba rukama, kusem papíru (ano papíru, jako papíru) apod. :)
    Stark z hor: No já jsem se sem chodila radit a ptát na věci, které mi nebyly úplně jasné. Po dočtení bych si na ně už nemusela vzpomenout.
  • Kriso - komedie s papírem či čímkoliv jiným by mne tedy nenapadla :-))

paul - áha to je dobrá věcička....optám se doma, proč nemám chrome :-))
  • Jarla: Já si běžně zakrývám rukama (či papírem, záložkou) i konce kapitol, protože mě to hrozně svádí střelit tam očima (zvlášť když se na konci kapitol většinou děje něco důležitého) :)
  • Kriso - no právě - taky hned vidím celý obsah stránky, ale mi to zase nevadí, takže se nepokouším obelstít sama sebe :-D
  • Já si někdy zakrývám rukama oči. Dost to pomáhá. :-)
  • Jarla napsal(a):

Kriso - no právě - taky hned vidím celý obsah stránky, ale mi to zase nevadí, takže se nepokouším obelstít sama sebe :-D

Já jo, protože bych věděla co se stalo dřív, než jak se to mohlo stát :)
  • Proboha, už jenom chybí, aby si někdo zkoušel vypíchnout oko vidličkou :-)
  • haladdin napsal(a):

Proboha, už jenom chybí, aby si někdo zkoušel vypíchnout oko vidličkou :-)

Na okouna zásadně nehraju! :)
  • Práve som dočítal tanec a mám jednu otázku... Jon je naozaj mŕtvy?
  • eriku, víme přesně to, co ty :-)
  • erik1131 napsal(a):

Práve som dočítal tanec a mám jednu otázku... Jon je naozaj mŕtvy?

Četli jsme to samý co ty, chceš vědět, co víme (to samý co ty) nebo co si myslíme?
  • flanker.27 napsal(a):

erik1131 napsal(a):

Práve som dočítal tanec a mám jednu otázku... Jon je naozaj mŕtvy?

Četli jsme to samý co ty, chceš vědět, co víme (to samý co ty) nebo co si myslíme?
    Čo si myslíte... ešte som to nerozdýchal :(
  • Co si myslim? Zabili Kennyho, parchanti... :) (a v dalšim díle...)
  • zaujímavý článok, v ktorom sa dá dozvedieť(mapa na stiahnutie), koľko toho jednotlivé charaktery precestovali.
    http://io9.com/5917835/this-spoiler+filled-map-tracks-the-travels-of-every-major-character-from-a-song-of-ice-and-fire
  • flanker.27 napsal(a):

Co si myslim? Zabili Kennyho, parchanti... :) (a v dalšim díle...)

Tak to si bol ty, čo to tam napísal :D :D
  • erik1131 napsal(a):

zaujímavý článok, v ktorom sa dá dozvedieť(mapa na stiahnutie), koľko toho jednotlivé charaktery precestovali.
    http://io9.com/5917835/this-spoiler+filled-map-tracks-the-travels-of-every-major-character-from-a-song-of-ice-and-fire

čakal som, že Daenerys tam bude mať len takú vodku :D
    A že na konci každejh cesty bude znak smrtky :D

EDIT: Malo tam byť *bodku ./

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi