Nojo to by mohlo být - Lyanna mne napadla taky, i když nemá tu modrou růži (nevím proč ale furt ji tam hledám:-)) A Ašara mne napadla v souvislosti s těmi "jakožedubovými" listy na šatech - i když netuším proč...to by bylo pro Dubosrdcaté....Eliu bych čekala snědší jako Arianne, ale to je nepodstatné...Cersei - jo ta mi taky vychází :-) Ale z fleku bych to neuhodla - nejsem tak pohotová:)
Jestli je to komentář k mýmu obrázku, tak: Lyanna má dokoncě několik modrých růží! Kolem výstřihu... je viděť, že tam moc nekoukáš. ;-) Vzor na šatech Ašary nemá žádný hlubší význam, jen se mi líbil. A Elia možná byla snědší, i když já si Martelly představuju spíš jako Hispánce než třeba Araby...
Jinak jste to všichni samozřejmě uhodli, bylo to lehký. :-)
Škoda, že ty pánský panenky vypadaj o dost hůř. Ať dělám, co dělám, vychází mi z toho zženštilí mutanti. A účesy taky nic moc...
Fakt ? No výstřih jsem jí neokukovala :-)) Jen jsem si včera všimla, že se jim dá do ruky vrazit růže a říkala jsem si proč růže a pak jsme si říkala, že vlastně Lyanně do ruky modrou růži...kaju se, že jsem nestudovala podrobně výstřih - fakt tak pohotová nejsem :-))
Nojo to by mohlo být - Lyanna mne napadla taky, i když nemá tu modrou růži (nevím proč ale furt ji tam hledám:-)) A Ašara mne napadla v souvislosti s těmi "jakožedubovými" listy na šatech - i když netuším proč...to by bylo pro Dubosrdcaté....Eliu bych čekala snědší jako Arianne, ale to je nepodstatné...Cersei - jo ta mi taky vychází :-) Ale z fleku bych to neuhodla - nejsem tak pohotová:)
Jestli je to komentář k mýmu obrázku, tak: Lyanna má dokoncě několik modrých růží! Kolem výstřihu... je viděť, že tam moc nekoukáš. ;-) Vzor na šatech Ašary nemá žádný hlubší význam, jen se mi líbil. A Elia možná byla snědší, i když já si Martelly představuju spíš jako Hispánce než třeba Araby...
Škoda, že ty pánský panenky vypadaj o dost hůř. Ať dělám, co dělám, vychází mi z toho zženštilí mutanti. A účesy taky nic moc...
Teď jsem si je zvětšil a Ashara má opravdu fialový oči. Kamera chválí! :) Mimochodem, nezdá se vám, že je Martin na ty fialový oči nějak vysazenej?
Jo to jsem se taky chtěla optat, protože netuším, co to je - ten zlatý cancourek, co má ten vlevo pod ramenem ? Arianus ho taky použil na nějakém řemení na hrudi přes plášť - vůbec nevím, co to má představovat ?
Jasně - to je pak jiná - Connigton byl přece pobočníkem než ho Aerys vyhostil ze země a zabavil mu všechen majetek a tituly. A tenhle odznak mají místo řetězu s ručičkama?
Komentáře
nebo ti fikaně udělám totéž v nestřeženém okamžiku :-p
Mimochodem, nezdá se vám, že je Martin na ty fialový oči nějak vysazenej?
Ještě k tvému obrázku: nejsou to Naerys a Aemon Dračí rytíř? :-)
http://www.dolldivine.com/public/saved_dolls/lkrhbirehgerr/12060645543457211114721321149118.jpg
P.S. Modrou neměli... :/
Edit: ale né, teď jsem si uvědomila, že jsi ještě nečet Tanec... pro tebe je to asi dost spoileroidní obrázek.
Kdo je na obrázku se dozvíte z jeho názvu... :D
A tenhle odznak mají místo řetězu s ručičkama?