FC NEVADA DRAGONS

1444547495070

Komentáře

• ty vole je to tam!!!!! jestli ti řekové postoupí přes Rusko:D:D
  • Za 2. poločas jsme si výhru zasloužili.
    Ale při té poslední střele Poláků mně dobře něporažilo. :-)
  • Za ty volkohubé řeči jsem to těm Rusákům přál !!! a mají to!
  • Nechápu, nevěřím, ale jsem rád. :-)
  • Neuvěřitelný. A Bary zaslouženě vytleskanej...
  • A kdo myslíte že nás vypráská ve čtvrtfinále? Němci, Nizozemci nebo Portugalci?
  • Dánové :-)
  • Velmi malá pravděpodobnost na postup z druhého místa. Říkám já.
  • Jakoby většina zdejších remcalů neměla slov :-)

Zajímavé, že jsme snad první postupující s negativním skóre ve skupině.
  • Alek napsal(a):

jak to řekl péťa...první zápas nerozhoduje, rusáci ho vyhráli a jedou domů :D:D
    ten systém "první rozhoduje vzájemný zápas" mi příjde fér
  • Já tipuju trochu odpočinkové Německo a remízu s Dánama - a při vítezství Nizozemců (už by se mohli zmoct), by to tedy mohlo vyjít na ně.
  • no nevím, dánsko je velmi kvalitní tým. to že nehraje buhvíjaký fotbal, je vedlejší, zkušenost a sehranost je jejich největší síla...když k tomu poskládá německo půlku týmu z náhradníků( i když to nebude nějaké oslabení:D ) po dnešku si nejsem jistý ničím...

každopádně to vypadá na slušnou matiku, jestli dánsko prohraje a nizozemsko vyhraje
  • Tomee napsal(a):

Alek napsal(a):

jak to řekl péťa...první zápas nerozhoduje, rusáci ho vyhráli a jedou domů :D:D
    ten systém "první rozhoduje vzájemný zápas" mi příjde fér
    jj, taky se mi líbí, jak se to ve skupině vyvinulo. Jen jsem ted pročítal zahraniční reakce na Twitteru a tam je to v duchu, že vyhrál nudný fotbal Čechů a Řeků.
  • Řecko = nudný fotbal
    Češi = špatný fotbal(ale faktem je, že se zlepšuje, trochu ale přece)
    Rusko a Polsko, ale také nepředvedli nic extra, paradox je, že oběma udělal největší problém vzájemný zápas, který byl nejatraktivnější:D
  • Možná je to ten nejmenší Čech, ale je to jeden z nás. A každý den, kdy zůstává vězněm, tím méně respektu náš národ vyvolává. Navrhuji jako odpověď zajmout Reksíka a svolat naše vazaly.
  • Právě jsem se probral, včera jsem dost pil, na fotbal jsem se samozřejmě nedíval, řekněte mi někdo že to není pravda, s nudným fotbalem asi nejdál dojdeš ale to už vím od Barcelony.
  • Bohužel to bude mít za následek, že patrenér Bílek a vyhasínající hvězda Baroš budou pokračovat v drásání nervů nás všech. Paradoxem je, že jediný ofenzivně hrající tým z naší skupiny Rusko končí a místo nich postupují řekové, kteří se zase budou válet a simulovat při jakémkoliv kontaktu s protihráčem.
  • Mno, myslím, že nezbývá, než smeknout. První půlhodina s nakopávanými míči jak z divize to sice bylo vcelku děsivé, pak se to ale solidně rozhejbalo a ve druhé už to bylo velice solidní. Vítězství jsme si zasloužili, za druhou půli rozhodně. Dobře zahrál celý mančaft, nikdo nepropadl. Opět skvělý Hübschmann, Plzeňáci dali vzpomenout na LM a klidně mě pranýřujte, ale líbil se mi i Baroš, který si rozhodně odvedl své. Jinak jsem zvědav na to, kolik českých fans v noci dostalo v Polsku po tlamě...
  • Blackfish: Mám víceméně stejnej dojem = rozporuplný pocity z postupu...
  • Ta hromadně opakovaná mantra "za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát" je tak hrozně alibistická...
  • Uvidíme, co na to příští poločas první :))
  • Nevada napsal(a):

Ta hromadně opakovaná mantra "za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát" je tak hrozně alibistická...

No ale Polákům jsme pomalu nepůjčili míč...
  • Nevada napsal(a):

Ta hromadně opakovaná mantra "za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát" je tak hrozně alibistická...

Bílek je alibistický trenér, tak co bys čekala. Lepší pojmenování pro jeho trenérský styl fakt není.

Poláci nepředvedli nic extra ani v předchozích dvou zápasech, navíc tradičně selhali v koncovce. Takže bych to nepřeceňoval. Tohle by přece měl být standard naší hry. Opravdu se ukáže až v dalším zápase. Na druhou stranu, na tomhle šampionátu nikdo nějak výrazně nevyčnívá. Jo, Frantíci jsou překvapivě kreativní v útoku, Němci disciplinovaní, ale favorit není.
  • s nudným fotbalem asi nejdál dojdeš ale to už vím od Barcelony.
    Jako že Barcelona hraje nudný fotbal? To asi ne, že?
  • Nevada: Tak co, slyšela jsi to včera? :-)
  • Slyšela :)
    I viděla, pustila jsem si TV pár minut před koncem :))
  • Chmur napsal(a):

s nudným fotbalem asi nejdál dojdeš ale to už vím od Barcelony.
    Jako že Barcelona hraje nudný fotbal? To asi ne, že?
    no ale to je názor, který obecně převládá v celém světě. Ano krása je v technice, práce s míčem, nahrávky poslepu...ve výsledku musí ale soupeř betonovat a pak se koukáme na 900 nahrávek o vzdálenosti dvou metrů...takže ano, pro nezaujatého fanouška je to velice nudný fotbal, za který samozřejmě můžou oba týmy, ale vždy je u toho barcelona..
  • ve výsledku musí ale soupeř betonovat
    Nemusí:-)
    no ale to je názor, který obecně převládá v celém světě
    Ještě před dvěma třemi lety za svůj styl byla Barca velebena, ale už se to asi přejedlo.
  • musí, jestli chce uhrát slušný výsledek...stačí kouknout na poslední důležité zápasy... real a chelsea...oba betonovali...real měl smrtící protiútoky, chelsea měla štěstí a dva šťastné protiutoky, ale ve výsledku oba tými stále jen bránili a to souvysí s tím druhým

zhruba před těma dvěma rokama, se zjístilo, že jediný možný styl na barcelonu je bránění a od té doby se lidi neradi koukaj na zápasy Barcelony, ale ta si za to taky může sama, té tento styl vyhovuje a chce ho hrát, důkazem toho je kádr, nemají žádné pořádného šutera ze střední vzdálenosti a žádného kořena utořníka do vápna, k tomu jejich první hráč nad 150 cm od soupeřovy brány je Busquets...kde jsou ty doby fotbalu kdy se tam proháněli Ronaldinho, Henry a Zlatan či Eto, tenhle fotbal jsem u Barcelony zbožňoval!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi