[Spoiler] Tanec - POZOR, diskuse bez omezení !!!

1242527293057

Komentáře

• Stark z hor: Účel její existence? Martin si vytvoří romantický páreček trpaslíků a budou žít šťastně až do smrti... :(
  • Mně se linka s Penny/Grešlí líbila. Tyrion konečně dostal příležitost srovnání a přestal se trochu dojímat nad svým osudem.

Ostatně on je taky dobrej, pět knih je děsně ukřivděnej, že se na něj nevrhají krasavice dokud nezachřestí měšcem, a když ho chce políbit a pomuchlovat trpaslice, čistě kvůli jeho osobě, tak dělá fůůůůj :-)

Penny je taková laskavá naivní dívenka. Grrm ji sežere a vyplive kostičky.
  • objeví se tam TAHLE a začne fňukat pro změnu ona... Grrrr!
    Fńukat? Mně se teda jevila jako nezdravě optimistická :-)
  • Miss Utahraptor: A budou spolu mít sedm trpaslíků... :D Penny/Grešle mě nebavila, ale já nemám slabost pro žádnou novou postavu v Tyrionových kapitolách.
  • Tyna napsal(a):

Mně se linka s Penny/Grešlí líbila. Tyrion konečně dostal příležitost srovnání a přestal se trochu dojímat nad svým osudem.

Ostatně on je taky dobrej, pět knih je děsně ukřivděnej, že se na něj nevrhají krasavice dokud nezachřestí měšcem, a když ho chce políbit a pomuchlovat trpaslice, čistě kvůli jeho osobě, tak dělá fůůůůj :-)

Penny je taková laskavá naivní dívenka. Grrm ji sežere a vyplive kostičky.

Týno - tak tak - Tyrion si aspoň může uvědomit, že se vlastně měl jak prase v žitě :-D
    Penny čeká jen mor, ale před tím se jí stejně beztak stane něco mnohem strašlivějšího a děsivého a dost nechutného....do příběhu ji autor nepotřebuje a v kumpanii by překážela....
  • Baltim: Přečti si znovu kapitolu z Hostiny kdy Brienne přijde na ostrov Tichých mnichů. Možná najdeš odpověď na to kdo bude bojovat proti znovuoživenému Gregorovi
  • Everett Young napsal(a):

Baltim: Přečti si znovu kapitolu z Hostiny kdy Brienne přijde na ostrov Tichých mnichů. Možná najdeš odpověď na to kdo bude bojovat proti znovuoživenému Gregorovi

Dají-li bohové. (čti: Bude-li George móóóc-móóc hódný a nezaonačí-li to jako pouhé zbožné přání fanoušků...)
  • Everett Young napsal(a):

Baltim: Přečti si znovu kapitolu z Hostiny kdy Brienne přijde na ostrov Tichých mnichů. Možná najdeš odpověď na to kdo bude bojovat proti znovuoživenému Gregorovi

to mi připadá poněkud komplikované. jak by se na Tichých ostrovech dozvěděli, že se shání bojovník, proti nějakému Robertu Strongovi (a naopak, jak by se v KL dozvěděli, že mají v jednom klášteře trochu přerostlého, bojeschopného mnicha)?
  • Že by domněle mrtvá postava bojovala proti postavě vytažený z hrobu? Jej, dvě věci, co mě u Martina nejvíc iritujou, najednou. Nemoh by radši pana Silného někdo zamknout do železný rakve, kterou pak svrhne z lodi do moře? :D
  • svoa00 napsal(a):

... Nemoh by radši pana Silného někdo zamknout do železný rakve, kterou pak svrhne z lodi do moře? :D

E-e, pan Silný si zaslouží sejít ohněm (a mečem). >:D
    (Počítáme-li s tím, že je to Un-Gregor.)
    Nejen z důvodů zcela pochopitelných ("Nečiň druhému..."), ale také proto, že jinému způsobu likvidace nemrtváků bych nevěřila. Aby časem rakev nezrezivěla a na břeh se nevydrápala polorozložená kostra bez hlavy.... 8-O
  • Raptorko - polorozložená kostra bez hlavy by ovšem byla krásným přínosem pro sedmý díl :-D
  • Pokud vím tak takový mrtvý jde nejlíp spálit a to bylo u druhýho rádobymrtvýho celkem oříšek vzít do ruky pochodeň. Pokud půjde Lancel tak ho ser Strong rozžvejká a vyplivne. Ale mám dojem že to se stane tak i tak. Cersei se zachrání a církvy se nepovede nejlíp.
  • Blackfish napsal(a):

Pokud vím tak takový mrtvý jde nejlíp spálit a to bylo u druhýho rádobymrtvýho celkem oříšek vzít do ruky pochodeň.

Právě proto- hezky v duchu "chceš něco- chceš, tak se překonej!". Konečná likvidace Gregora a zároveň splacení stejnou mincí by nakonec mohly být dobré motivace, aby rádobymrtvý zatnul zuby a založil nemrtvou vatru. :)
  • Tak jsem právě vyřešil záhadu dopsání ságy. Nikomu z nás nedošlo že i kdyby George náhodou umřel, může se vždycky vrátit jako Ungeorge nebo jako George-modroočko.
  • No tos mne uklidnil :-D
  • "Rád bych Vás ujistil, že ságu rozhodně dopíšu. ... Mimochodem, tohle jsou mí přátelé Frank&Stein Buqyrnovi..." :D
  • A sluha Ighor, dhámy a bhánové :-D
  • Nevidel si ten orbázok, ako to, že sa nebojí smrti? Veď aj smrť číta Hru o tróny. tej to trvá asi šesť rokov a teda vydáva až vtedy, keď Smrť dočíta, aby ju zabavil na dlhšie... Tomu sa hovorí upísať dušu diablovi :P
  • Nevidel si ten orbázok, ako to, že sa nebojí smrti? Veď aj smrť číta Hru o tróny. tej to trvá asi šesť rokov a teda vydáva až vtedy, keď Smrť dočíta, aby ju zabavil na dlhšie... Tomu sa hovorí upísať dušu diablovi :P

Takže se dočkáme i osmého, devátého, desátého,... dílu? ;)
  • It is known... Because This is not day of my death and What is dead may never die... And because of Hodor!!!
  • Hody Hody doprovody, dejte vejce Hodorovi :-D
  • :D :D Skoro som spadol zo stoličky.. Musím nájsť vhodnejšiu polohu, inak sa zabijem...
  • Hody Hody doprovody, dejte vejce Hodorovi :-D
    :D :D :D :D
  • Jarla napsal(a):

Hody Hody doprovody, dejte vejce Hodorovi :-D

Jestli pak ten velikej kluk ještě dostane nějakou příležitost se předvést, nebo jeho funkce zanikla tím že mladýho odnesl pod hory tam všichni "zarostou"?
  • RadekK: na to jsem také zvědavej, ale obávám se,že se z něj už nic nevyklube :(
  • Stark z hor napsal(a):

Baltim - to půjde někdo za církev, ne za Tyrelly..

Pokud se ale nepletu, tak Lancel se připojil k tomu společenstvu mečů patřící pod církev vyznávající Sedm, nebo spíše pod hlavního septona. (To znovuzavedení řádu mu hodně neuváženě povolila Cersei). Už to tu někdo psal, ale celkově mi přijde děsivé, jak narůstá v KL moc církve. Hlavně za to ale může blbka Cersei, která před nejvyšším septonem neskutečně couvala. Dovede si představit, jak by s ním zametl Tywin?

EDIT: A co se týče Sandora na tichém ostrově, mám pocit, že to je docela dost dlouhá cesta do KL. Nevěřím, že by hlavně měli septoni takový přehled, že ho tam mají.
  • Ale tak známe George - on z toho Cersei vyseká a blbka se v klidu dožije sedmýho dílu. I ten možná přežije, i když omlácená a zfackovaná ze všech stran.
  • A znovušílená a bezdětná...
  • Vždycky, když se k moci dostane církev, smrdí to velkým malérem...
  • Martin píše o bozích jako o hajzlech (o starých bozích to nevíme asi jenom proto, že o nich zatím skoro nic nenapsal), natožpak o církvi. Jsem trochu na rozpacích, jestli mám fandit zastáncům Sedmi nebo Pána světla... asi radši zůstanu seveřanka :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi