Sranda topič

18182848687117

Komentáře

• Zapper: Skvělý nápad a až dokončím svůj megaPONYprojekt, tak ten topic zamořím barevnými ASoIaFponíčky! >:D
  • C'mon! Za krále na nový topič :D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Zapper: Skvělý nápad a až dokončím svůj megaPONYprojekt, tak ten topic zamořím barevnými ASoIaFponíčky! >:D

Co? Chceš vyPonyovat všech 461 postav ze ságy?
  • Montezuma3 napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Zapper: Skvělý nápad a až dokončím svůj megaPONYprojekt, tak ten topic zamořím barevnými ASoIaFponíčky! >:D

Kam sa hrabe des, čo prichádza s Jinými :D
  • Montezuma3 napsal(a):

Jen ty nejpodstatnější. Zatím čtu ságu znovu od začátku a sbírám popisy přímo z knih. U poníků jsem se dočasně zasekla na čísle 39. Některé ještě předělám a u některých dalších už mám zhruba vymyšlený vzhled. Íhahá! :D
  • Já se pekelně těším na megaponyprojekt!!!
  • Krisa napsal(a):

Já se pekelně těším na megaponyprojekt!!!

To si ještě počkáš- jsem v půli Střetu a úmyslně čtu pomalu, abych něco nepřehlédla. :) (Ale první verzi Jona už mám. Vypadá emo.... :D)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

To si ještě počkáš- jsem v půli Střetu a úmyslně čtu pomalu, abych něco nepřehlédla. :) (Ale první verzi Jona už mám. Vypadá emo.... :D)
    Tsss, já vypadala emo, ještě když se vůbec nevědělo, co to je, vypadat emo :D:D:D
  • Železný Stark na Železný trůn!!!
    Iron Throne / Iron King by eosvector
  • Krisa napsal(a):

Krisa napsal(a):

Tsss, já vypadala emo, ještě když se vůbec nevědělo, co to je, vypadat emo :D:D:D
    Předčasně IN? :D
  • Che - kdysi to byli depešáci a šalomisti a dnes je to emo :-D
  • MU: Ne, já nosila černé oblečení, obří svetry... na škole se o mě začlo říkat, že jsem určitě satanistka (no jistě, co jinýho jsem kdy byla - pro nechápavé: toto byla ironie), tak jsem si obarvila vlasy (celkem dost dlouhé) na černo a koupila rozkošný přívěšek pentagramu :D. Srada byla pozorovat lidi, jak čučeli :D:D:D
  • Krisa: Živě si umím představit. :D
    Já v době fóbie z ptačí chřipky nosila "korunu" z peří. Začalo to nevinným zapichováním nalezených hezkých pírek do skřipce- aby se mi třeba v tašce nezničily, než je donesu domů-, jednoho dne jsem si ráno vzala "nalezence" z předešlého dne, přidala k nim další a postupem času jsem skončila na šedesáti kusech a přesném postupu vytváření účesu. Lidi se mohli pos***. :D
    Ukončila to má nešikovnost, když jsem si skoro po roce rozšlápla skřipec a další takový nesehnala. Dodneška si pamatuji ty zděšená tváře, co jsem denně potkávala na ulicích a haranty pokřikující "Pomóc, ptačí chřipka!". Jediný, kdo to dokázal ocenit byla malá děcka a pár mých spolužáků. Lidi jsou divný. ;D
  • A tak - bylo lacinější drůbeží :-D Vždycky se najde hafo magorů, co věří každé mediální fémě a pak ještě více opatrných mamek a nejvíce lidí typu "agnostik" aneb - co kdyby na tom něco bylo....
    no a my ostatní na tom vyděláme :-D
  • Jarla: Zrovna nedávno si jedna kamarádka chválila tu strašnou paniku s okurkama ze Španělska. Jak nakoupila hordy salátovek za čtyři koruny a skoro nic jiného nejedla. :)
  • Ano, proto pro jistotu nakoupíme 10 000 000 vakcin, a když je nikdo nechce a je nám jich líto, naočkujeme aspoň celou armádu :)
  • MU: :D My jednou zas vyvolali ve škole paniku - spolužák přinesl roušky (takový ty, co jsou na infekčním), týden jsme je nosili ve škole a tvrdili, že v Jižní Americe byl objeven nový virus. Bylo to v období po ptačí a před prasečí chřipkou, takže se to celkem povedlo :D.
    Po čase jsme v prázdné šatní skříňce začli pěstovat biofarmu = naházeli jsme svačiny, trika z těláku a podobné parády do plechové skříňky a pořádně to zalili. No a už stačilo jen čekat a pravidelně krmit. Třída z vedlejší šatny nám furt nadávala, protože to pekelně zavánělo a nakonec udělala trestnou výpravu a naši biofarmu zalila Savem. No a ona to holka šikovná přežila :)))
  • A jmenovala se Amáta?
  • Krisa: Jo tak tohle je biofarma?! Tak proč jsou pak ty BIOprodukty tak drahé? Když si je každý může vypěstovat doma ve skříni... Možná kvůli té odolnosti. :D
    Co se s farmičkou stalo potom? Když i Savo přežila? :)
  • To ja mam susedu, ktora, ked sa jej narodilo dieta, tak uplne zosalela. Vsetko sterilne, ziadny chlieb, iba domaci, maso iba bio z Rakuska a ked videla, ako sa moj stvorzubec napchava bielym rozkom, tak som sa citila ako najhorsia matka mesiaca, lebo ona to svojmu 2 a pol rocnemu dietatu este nemala odvahu urobit
  • To samé moje sestřenice. Děcku nedejbože upadne hračka na zem a už se musí vyvařovat. Pak na ta děcka foukne trochu studenejší vítr a hned jsou z toho špatná, když nemaj vybudovanou imunitu. :-/
  • flanker.27: Ne, Amáta byla proti biofarmě hadr :D
    MU: Farmička musela být v sextě zlikvidována, prý by z ní budoucí prváci neměli radost. Skoro jsme to oplakali :D
    Hildegarda: Takovou tu šílenou BIOmánii nechápu (nebiopotravina by je zabila). Taky něco bio kupujem, ale samozřejmě ne všechno. Spíš si hlídáme, aby byla země původu ČR. Vyloženě BIO kupujeme kuřata z farmy, která nevypadá jako koncentrák a v poslední době jsem si začala kupovat přírodní šampon a sprcháč (vím, že je strašné, že děti v Africe umírají hlady a já se myji gelíkem s výtažky z pomeranče...), protože me po všech možných běžných přípravcích svědilo úplně všechno.
  • Ja uz rok nevyvaram ani nezehlim a na moje prekvapenie este stale zije :)
  • Arutha2321 napsal(a):

To samé moje sestřenice. Děcku nedejbože upadne hračka na zem a už se musí vyvařovat. Pak na ta děcka foukne trochu studenejší vítr a hned jsou z toho špatná, když nemaj vybudovanou imunitu. :-/

Na tohle byla skvělá teta: když byl bratránkovi asi necelé 2roky a byli u nás, tak jsem si všimla, že žere hlínu z květináče. Hnedka jsem vystartovala, aby se tím necpal. Teta na to koukala a odvětila, že prvních 14 dní ho od toho odháněla, ale teď už ať se nažere :D
  • Ja si potrpim na kvalitne domace vajicka a paradajky, tam je rozdiel citelny.
  • Krisa napsal(a):

Arutha2321 napsal(a):

To samé moje sestřenice. Děcku nedejbože upadne hračka na zem a už se musí vyvařovat. Pak na ta děcka foukne trochu studenejší vítr a hned jsou z toho špatná, když nemaj vybudovanou imunitu. :-/

Na tohle byla skvělá teta: když byl bratránkovi asi necelé 2roky a byli u nás, tak jsem si všimla, že žere hlínu z květináče. Hnedka jsem vystartovala, aby se tím necpal. Teta na to koukala a odvětila, že prvních 14 dní ho od toho odháněla, ale teď už ať se nažere :D
    Náhodou, jestli tu někdo četl Artemise Fowla, ví, že kvalitní jíl dovede dobře propucnout střeva. :D
  • Hildegarda napsal(a):

Ja si potrpim na kvalitne domace vajicka a paradajky, tam je rozdiel citelny.

Jo, zelenina a ovoce ze zahrady je boží. Včera jsem se tak přežrala třešní (chrupek), až jsem se málem poblila :D (byla to první letošní várka, pro kterou jsem sama na žebřík vylezla)
  • Jarla napsal(a):

Ano, taky jsem si toho všimla, ale připisuji to na vrub autorovu původu...v emerice se celkem nikdo nestará o své bratrance a ani je nezná...kolik je takových, že se nestýkají ani se svými babičkami a dědečky...jen se podívejte na drtivou většinu jejich filmů...dva se potkají a mají svatbu,...ale nikde žádní rodiče a prarodiče ani sourozenci a natož vzdálenější rodina a když tam je, tak to je považováno spíše za komickou vsuvku nebo příslušnost k národům, které se sdružují klanově - irové, hispánci, řekové,....nebo nábožensky - např. židi.
    Je to zkrátka nedomyšlené :-D

Vím, že bych na tebe neměla reagovat, ale tohle je dobrá ptákovina. Zvlášť v kombinaci s tou poznámkou o filmech.
    V USA je odcizení rodin dané především rozlehlostí té země. Není tam nic neobvyklého se stěhovat za prací i přes několik států, nebo zůstat v nějakém městě po dostudování školy. Pak svoji rodinu vidí někdy tak 2-3x do roka při svátcích nebo taky jednou za několik let a pak je pochopitelné, že se nejvíc drží těch nejbližších příbuzných - rodičů a sourozenců. Ale jinak jsou to lidi jako my, a pokud mají rodinu v blízkém dosahu, tak s ní kontakty samozřejmě udržují i bratranci/sestřenice a další širší rodina.

C'mon! Za krále na nový topič :D

No, na Hodora by sis mohl taky jeden založit ;)
  • To samé moje sestřenice. Děcku nedejbože upadne hračka na zem a už se musí vyvařovat. Pak na ta děcka foukne trochu studenejší vítr a hned jsou z toho špatná, když nemaj vybudovanou imunitu. :-/
    :-))) Viz debata mezi mnou a mým mužem

já: Dítě je horký. Co když má teplotu? Sáhni na ní...
    on: klid, vždyť je studená.
    Já: studená? ježišikriste, myslíš, že je podchlazená?

Jo, dejte děcko někomu, kdo si nikdy nekoupil agamu, protože se bál, že by péči o ní nezvládnul... :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi