taky mě to o víkendu napadlo. Tenhle týden ještě nemůžu, ale příští už bych mohl. Co třeba sobota 30.? Případně bych mohl výjimečně i v neděli, tedy 1.7. Kdyžtak jenom vyjádřete zájem a při větším zájmu bychom udělali doodle.
Jestli někdo z vás kdo pojede na FF bere deskovku/karetku, tak se k vám rád přidám. Budu většinu času trávit v herně. Sice spíš jako prodejce a propagátor her, ale tak nějakej čas si vždycky najdu. ;-)
Aqwarty: Tento semester neslavím skúšky, dal som 38 kreditov a to som sa učil na všetky skúšky dohromady menej ako 24 hodín. Takže som ani nepocítil, že nejaké skúškové bolo.. :]
Aqwarty: Tento semester neslavím skúšky, dal som 38 kreditov a to som sa učil na všetky skúšky dohromady menej ako 24 hodín. Takže som ani nepocítil, že nejaké skúškové bolo.. :]
Tak jest, nejmladší přírůstek pražské techniky, bohužel na zbytku ČVUT to s náročností vypadá obdobně.. Ne že bych to měl studentům za zlé, člověk tomu vždycky dává jen to, co musí.
No ono ja som prípad sám o sebe, neporovnával by som zrovna mňa s inými a s celkovou náročnosťou školy :P. Aqwarty vie :D. Sú predmety, ktoré ovládam a nemusím sa ich učiť ako tento semester a predmety, u ktorých neviem ani utnúť ako to bolo minulý semester, kde som skončil skúškové 3 dni pred koncom na pokraji zrútenia.
Aqwarty: Mám nové un-fucking-beleviable stories zo skúškového :), porozprávam pri AGoT-e. Asi najvtipnejšia bola skúška na VŠE.., potvrdilo sa mi len to, čo sa o tej škole rozpráva.
Takze, navrhuju nasledujici data> sobota, nedele, pristi tyden kdykoli, ale preferuju po, st, pa. Pokud bude hrat ten nejvetsi z nas, tak by nam mohl rict, jak pozmenit pravidla k druhe edici, aby byla vyvazenejsi (navrhuju hrat s rodovyma kartama prvni edice). Hrat muzeme at uz prvni, nebo druhou edici.
Ja môžem zobrať môj starý dobrý vyšúhaný agot :), termín.. no tak okrem pondelka na budúci týždeň snáď hocikedy, ale potrebujem to aspoň 2 dni dopredu vedieť. A ešte v nejaký deň na budúci týždeň nebudem môcť, ale to ešte neviem v ktorý :P (pohovor do práce)
Komentáře
Jinak, mne tyhle prvni dva vikendy vubec nevyjdou. Myslel jsem na tyden uprostred.
Aqwarty: Mám nové un-fucking-beleviable stories zo skúškového :), porozprávam pri AGoT-e. Asi najvtipnejšia bola skúška na VŠE.., potvrdilo sa mi len to, čo sa o tej škole rozpráva.