Čaj už jsem taky připálila. A nejlepší je: "... dokud ta jíška nezrůžoví..." (No vážně, už jste někdy viděli RŮŽOVOU jíšku?), "To je jednoduchý, to určitě zvládneš." (Udělat z mého čehosi knedlíky zabralo velmi zkušené kuchařce přes hodinu...), nebo "Čtvrt hodinky to pohlídáš a pak vypneš troubu. Na tom není co zkazit." (Výsledkem byly připálená mandle na lehce sušeném štrůdlu.). :D
Tak napíše vydavateľstvu tej kuchárky, že si ich kecy práve pokorila :D
MU: Růžová jíška neexistuje - buď je to bílé nebo hnědé. Stejně jako cibule "dozlatova" - furt je to bílé zlato, tak to člověk trochu napálí a šup, je z toho ropa (černé zlato) :D
Čaj už jsem taky připálila. A nejlepší je: "... dokud ta jíška nezrůžoví..." (No vážně, už jste někdy viděli RŮŽOVOU jíšku?), "To je jednoduchý, to určitě zvládneš." (Udělat z mého čehosi knedlíky zabralo velmi zkušené kuchařce přes hodinu...), nebo "Čtvrt hodinky to pohlídáš a pak vypneš troubu. Na tom není co zkazit." (Výsledkem byly připálená mandle na lehce sušeném štrůdlu.). :D
To byly dobře míněné rady zkušených kuchařek ve chvíli, kdy dostaly záchvat optimismu a myslely si, že se přece jen něco naučím... :D
To byly dobře míněné rady zkušených kuchařek ve chvíli, kdy dostaly záchvat optimismu a myslely si, že se přece jen něco naučím... :D
Tak si im mala jednu vraziť so slovami: ,,Takže sa nedá nič zbabrať?!!!!!" :D Viem si ťa pri tom úplne predstaviť.. A potom príde ďalšia a povie ti: ,,Veď na to pečení koláčikov nemôžeš nič.. au.. oh.. auauau" :D
MU: Růžová jíška neexistuje - buď je to bílé nebo hnědé. Stejně jako cibule "dozlatova" - furt je to bílé zlato, tak to člověk trochu napálí a šup, je z toho ropa (černé zlato) :D
Přesně to mám na mysli. Kdybych to neslyšela z úst vlastní matky, myslela bych, že mi radí chlap (Nic proti, ale barvy obvykle vnímají o něco hůř.). :D
Tak si im mala jednu vraziť so slovami: ,,Takže sa nedá nič zbabrať?!!!!!" :D Viem si ťa pri tom úplne predstaviť.. A potom príde ďalšia a povie ti: ,,Veď na to pečení koláčikov nemôžeš nič.. au.. oh.. auauau" :D
Za koho mě máš? Já jsem mírné, pokorné děvče! A nezkoušej se o tom hádat!!! ;D
Prošvihli jste luxusního středoškoláka-génia amatéra, kterej všechno zná, všude byl třikrát, randí s modelkama a s nikým nesoiuhlasí, všem to hrozně hrne a všichni mu to hrozně žerou...
No , po pravdě mi docela dělá vrásky,jak hluboko klesla moje Alma mater ! :-( Za mých dob, v hlubokém socíku, by takovéhle individua okamžitě vykopli ! A to už nemluvím o tom pofidérním oboru.
Genius? To je ten člověk co ti za půl minuty vypočítá úlohu o třech proměnných. Ale když ho pošleš vedle do města autobusem. Tak uvízne na nádraží, protože mu ta zatracená číselná posloupnost v jízdním řádu nedává smysl.
Přesně to mám na mysli. Kdybych to neslyšela z úst vlastní matky, myslela bych, že mi radí chlap (Nic proti, ale barvy obvykle vnímají o něco hůř.). :D
Nic proti? :). Ten moj pozna 6 farieb, okrova, terakotova a ina ova su nad jeho moznosti :)
Nic proti? :). Ten moj pozna 6 farieb, okrova, terakotova a ina ova su nad jeho moznosti :)
Až tolik ? Važ si ho, většina nás chlapů naprosto vystačí se 4 barvami -karetními :-D;-)
Oni za to nemůžou. Taky jsme se kdysi jednomu kamarádovi snažily vysvětlit, že to, na co se dívá je doopravdy světle růžová a ne červená, skoro červená, načervenalá apod.
Ještě větší problém byl rozpor kompy×realita. Před pár lety se mě a jednu mou kamarádku pokoušeli naši tři kamarádi-"počítačáři" přesvědčit o tom, že zelená je základní barva a nebyli s to pochopit, že co namíchají s počítačem, nemusí nutně fungovat i u pastelek a temper. Sranda byla, když jsem jim pastelkami tu zelenou vytvořila a jim žlutá "namíchat" nešla. Ten šok v jejich tvářích! :D
ad večeře Překvapivě to dopadlo nad očekávání dobře. krisa měla pravdu. Bez pokličky se omáčka vyvařila, a to co zbylo, se dalo celkem bez studu servírovat ke knedlíkům a špenátu.
ad prase neřekla bych, že je to úplně jednoduché, takové chování může být prostě volání o pomoc. Dospívání je málokdy jednouché a internetová identia umožňuje člověku být středem pozornosti, což se mu v reálném životě třeba nedaří. Lidé, kteří ho obklopují, se o něj asi dostatečně nezajímají. Tak hledá pozornost na internetu. Když někam přijde se zjevně nepřijatelným názorem "třeba můj vzor je Adolf Hitler a Josef Fritzl", tak obvykle vyvolá bouři nevole a debatu, jejímž je středem. Zjevně ho obvykle po čase vyhodí. Tady ovšem nevzbuzoval ani tak nevoli,jako spíš pobavení a soucit, tak šel o dům dál sám.
Nejsem žádný zvláštní samaritán, jen bych o úplně neodepisovala. Vždycky je naděje, že se ztoho dostane. Dokud nepřejde od slov k činům, má šanci :-) i když je to k dospělosti dlouhá a otravná cesta lemovaná kompromisy a složenkami :-)
Lukjaněnko nenadržuje, to je fakt. Můj nejoblíbenější je hon na Antona, když chtějí získat Maxima. Nádherná ukázka toho, že i světlej Geser je někdy pěkný parchant. Totéž Arina a Zavulon.
Jenže ďáďa Boris je parchant zásadně pro Vyšší Dobro. ;)
No právě :) Je chvilka, kde se Vyšší dobro stane tak vysokým, že skončí na dvorku BrutálZla
Ale on by ti vysvětlil, že to tak nemůžeš brát. Ukázal by ti nitky budoucnosti a řekl: "Vidíš, teď vypadám jako parchant, ale za třista let se bude říkat, že ti mrtví zemřeli pro Dobro." :)
Takže jediný mínus jsou drazí ztuhlíci, kteří to patřičně neocení :D
Až podivuhodně zajímavý názor. Souhlasím, že je jednou z postav, které dokážou vorat s každým, aniž by se na to přišlo. Největší borec ale v sáze IMHO není. Teda dokud se tam neobjeví Uchiha Madara.
Komentáře
Ale poslední dobou se snažím
Ale neboj, ty si dobrá kuchárka, len to treba v sebe objaviť... to druhé rozhodne nie si.. .)
Co děláš za omáčku?
Proč ste všichni zlí na prase?
Za mých dob, v hlubokém socíku, by takovéhle individua okamžitě vykopli !
A to už nemluvím o tom pofidérním oboru.
Važ si ho, většina nás chlapů naprosto vystačí se 4 barvami -karetními :-D ;-)
Ještě větší problém byl rozpor kompy×realita. Před pár lety se mě a jednu mou kamarádku pokoušeli naši tři kamarádi-"počítačáři" přesvědčit o tom, že zelená je základní barva a nebyli s to pochopit, že co namíchají s počítačem, nemusí nutně fungovat i u pastelek a temper. Sranda byla, když jsem jim pastelkami tu zelenou vytvořila a jim žlutá "namíchat" nešla. Ten šok v jejich tvářích! :D
Překvapivě to dopadlo nad očekávání dobře. krisa měla pravdu. Bez pokličky se omáčka vyvařila, a to co zbylo, se dalo celkem bez studu servírovat ke knedlíkům a špenátu.
ad prase
neřekla bych, že je to úplně jednoduché, takové chování může být prostě volání o pomoc. Dospívání je málokdy jednouché a internetová identia umožňuje člověku být středem pozornosti, což se mu v reálném životě třeba nedaří. Lidé, kteří ho obklopují, se o něj asi dostatečně nezajímají. Tak hledá pozornost na internetu. Když někam přijde se zjevně nepřijatelným názorem "třeba můj vzor je Adolf Hitler a Josef Fritzl", tak obvykle vyvolá bouři nevole a debatu, jejímž je středem. Zjevně ho obvykle po čase vyhodí. Tady ovšem nevzbuzoval ani tak nevoli,jako spíš pobavení a soucit, tak šel o dům dál sám.
Nejsem žádný zvláštní samaritán, jen bych o úplně neodepisovala. Vždycky je naděje, že se ztoho dostane. Dokud nepřejde od slov k činům, má šanci :-) i když je to k dospělosti dlouhá a otravná cesta lemovaná kompromisy a složenkami :-)