Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

1789101113»

Komentáře

• prasezlesa napsal(a):

Tyna : Ne, chtít předat své geny dál je prostě pud. Kdo ten pud nemá, s tím je něco špatně. S osobností to nemá co dělat. To je jako kdybych říkal, že to, že má někdo chronický průjem, je dáno jeho osobností.

I mentálně retardovaný jedinec Homo sapiens má pohlavní pud. Chce proto předávat své geny a je tedy geneticky v pořádku?
  • Tyna napsal(a):

On se svou blbostí asi rodičům nechlubí, to bys musel synka přistihnout někde na fóru :) Víte někdo kolik tomu praseti bylo?

Je na střední
    Truchlím za jeho zmizení. Snad zítra, čtvrtky se staly posvátnými...
    Btw nepsal náhodou že...ehm..."studuje" rekreologii na PU? Přehlídl jsem něco anebo jsi byla investigativní? (Taky bych to chtěl umět, najít někoho podle nicku, ale jsem strašný nemehlo)
  • Zabloudil jsem i na tutu diskuzi a hle, kvůli jednomu praseti se tu skoro všichni začali chovat podobně jako ono.
    Hm.
    Jejda, teď i já.... :o)
  • joshua napsal(a):

Zabloudil jsem i na tutu diskuzi a hle, kvůli jednomu praseti se tu skoro všichni začali chovat podobně jako ono.
    Hm.
    Jejda, teď i já.... :o)

To víš, jednou za čas to holt chce kopnout si do slabšího a retardovaného spolužáka, jen aby se něco dělo
  • Tyna napsal(a):

Líbila? Já jí mám hodně ráda a zatím jsem se setkala převážně s dost nespokojenými reakcemi...

mně se líbila moc, hlavně to, jak autorka pracuje s metaforami

"medvěd z potkanů"

"oblékl si tepláky. Původně rudá barva se častým praním změnila na růžovou. Vlastně příliš mnoho rudých věcí v jeho životě zrůžovělo."

A nebo rozhovor ¨Fjodora s Dědou Mrázem ( Děda mráz vysvětluje, že nenosí dárky a co vastně dělá)

"Dědo mrázi, přineseš nám nějaký dárek?"
    "nasrat, mladíku, nejsem žádný Santa Claus, nepokoušej se mi vnucovat bláznivé západní vlivy"
    "A co teda děláš?"
    "Všimli jste si vůbec vy pitomci, že vždycky, když se objeví cizí invazní vojska, je rekordně tuhá zima. Kdo to asi tak zařizuje?"
    "Vy? Proč?"
    "Protože já se starám, narozdíl odvašeho sráčského boha"
    "nějakou dobu jsme byli ateisté, dokonce materialisté"
    "já jsem tady ateista, ale většina bohů jsou věřící."
    Jů, to vypadá zajímavě! Prosím prosím, od koho a copak to je? Jája nezná...
  • 64871 napsal(a):

Tajná historie Moskvy (Ekaterina Sedia)
    Autorka z Ruska psala v angličtině a překládající měl menší problém s ruskými názvy, tak se neděs, když na Tebe vyskočí nějaký paskvil (názvy ulic...)- asi jediný drobný nedostatek. :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

64871 napsal(a):

Tajná historie Moskvy (Ekaterina Sedia)
    Autorka z Ruska psala v angličtině a překládající měl menší problém s ruskými názvy, tak se neděs, když na Tebe vyskočí nějaký paskvil (názvy ulic...)- asi jediný drobný nedostatek. :)
    Arigato gozaimasu :)
  • Truchlím za jeho zmizení. Snad zítra, čtvrtky se staly posvátnými...
    Btw nepsal náhodou že...ehm..."studuje" rekreologii na PU? Přehlídl jsem něco anebo jsi byla investigativní? (Taky bych to chtěl umět, najít někoho podle nicku, ale jsem strašný nemehlo)
    Spíš mi připadá, že si přivlastnil nějakého svého jmenovce :-) Pokud ne, je to celkem normálně vyhlížející mladý muž (ten chlapec z rekreologie).
  • Autorka z Ruska psala v angličtině a překládající měl menší problém s ruskými názvy, tak se neděs, když na Tebe vyskočí nějaký paskvil (názvy ulic...)- asi jediný drobný nedostatek. :)
    Mě fascinuje už transkripce jména - Ekaterina. Ona se píše v azbuce s tvrdým e? To sotva...
  • Tyna napsal(a):

Mě fascinuje už transkripce jména - Ekaterina. Ona se píše v azbuce s tvrdým e? To sotva...
    Jo, to se mi taky "líbí". Do seznamů knihovničky jsem si ji přepsala foneticky. :)
  • Čau lidi xDDD
    moc vám děkuji za krásný den v práci, který jste mi opravdu okořenili velikou dávkou zábavy :))
    Na téma prase se nebudu nějak moc vyjadřovat stačí jen tohle ":DDDD "
    Jinak první věc co mě napadla po dočtení této konverzace je, že asi o víkendu uspořádám prasečí hody (snad bude přát počasí...)
  • 64871 napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Největší borec z celé ságy je samozřejmě Petyr.

Až podivuhodně zajímavý názor. Souhlasím, že je jednou z postav, které dokážou vorat s každým, aniž by se na to přišlo. Největší borec ale v sáze IMHO není. Teda dokud se tam neobjeví Uchiha Madara.
    Když jsi začal s tím Madarou...kdo je podle tebe Tobi??? Podle mě buď Obito a nebo Madarův bratr...jako poslední možnost se mi jeví Uchiha Shizui
  • Tyna napsal(a):

i když je to k dospělosti dlouhá a otravná cesta lemovaná kompromisy a složenkami :-)

Díky , Týno:-) To si připomenu, až budu zase o víkendu rozdejchávat dcery :)
  • Durexxx napsal(a):

64871 napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Až podivuhodně zajímavý názor. Souhlasím, že je jednou z postav, které dokážou vorat s každým, aniž by se na to přišlo. Největší borec ale v sáze IMHO není. Teda dokud se tam neobjeví Uchiha Madara.
    Když jsi začal s tím Madarou...kdo je podle tebe Tobi??? Podle mě buď Obito a nebo Madarův bratr...jako poslední možnost se mi jeví Uchiha Shizui
    Tohle už docela dlouho probíráme na konoha.cz, je tam na to topic s asi stovkou názorů :D Osobně jsem se ze začátku taky klonil k Obitovi, (to, že je to skutečný Madara jsem mu nevěřil ani na moment), ale postupem času jsem ho vyloučil kvůli nedostatku motivace, zkrátka mi tam neseděl. Teď jsem toho názoru, že Tobi je prostě Tobi a jeho identita - vzhledem k tomu, že se prezentuje jako "nikdo" a nebyl zatím nijak velký náznak toho, kdo skutečně je - zůstane neodhalena. Pokud by byla, ztratila by postava Tobiho ten božský rozměr neznáma, který z něj dělá v Narutovi toho badass bosse.
  • 64871 napsal(a):

Durexxx napsal(a):

64871 napsal(a):

prasezlesa napsal(a):

Tohle už docela dlouho probíráme na konoha.cz, je tam na to topic s asi stovkou názorů :D Osobně jsem se ze začátku taky klonil k Obitovi, (to, že je to skutečný Madara jsem mu nevěřil ani na moment), ale postupem času jsem ho vyloučil kvůli nedostatku motivace, zkrátka mi tam neseděl. Teď jsem toho názoru, že Tobi je prostě Tobi a jeho identita - vzhledem k tomu, že se prezentuje jako "nikdo" a nebyl zatím nijak velký náznak toho, kdo skutečně je - zůstane neodhalena. Pokud by byla, ztratila by postava Tobiho ten božský rozměr neznáma, který z něj dělá v Narutovi toho badass bosse.
    Takže, pokud jsem to dobře pochopil tak říkáš že Tobi je Tobi a není to nikdo dříve známý???
    To je dost dobře možný....toho Shisuie jsem vyloučil po přečtení včerejší mangy...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi