no já nevím, nejsem žádnej vášnivej fanda Tibetu, (znám ten příběh i z druhé strany), ale že by vlastnictví stolu, židlí a pár knížek a váziček bylo nějakou zvláštní pohodlností...
Je pravda, že si žije na to, čo káže dosť luxusne, no ja sa o to nestarám.. Moc..
Ale videl som aj obrázok hladujúceho chudého dieťaťa kdesi z Afriky a vedľa toho obrázok Pápeža, ako sedí na pozlátenej stolici v pekne vyzdobenej miestnosti s hodvábnymi závesmi...
Co já vim co tam má... :) Ne rozhodně bych mu nevyčítal, že má pohodlně zařízenej obejvák, ale s proklamovanou chudobou to moc neštymuje.
Třeba Masaryk vyprávěl, proč neěl rád Tolstýho. Ten je známej jako šlechtic co se vzdal majetku a žil v chudobě jako rolník, ale když u něj Masaryk byl, koukal, že podlaha jeho poněkud rozměrného srubu má parkety a rubaška je ze sametu...
Ok so I know this ISNT how the scene went in the book or the show... but I think it's ten times funnier this way. Sansa's holding Tyrion and Sandor's holding Sansa and ... Joffrey's holding Sandor? he deserves much more then a pie in the face... Thats Sandor's "FIRE!!!" face....poor guy... and I remember in the book he was worried about his horse so I put Stranger in there too.
Vysvětlení je snad ještě vtipnější, než obrázek sám. :D
King Joffrey - úroda klesá, ceny benzínu rostou. What a bastard! Daenerys Targaryen - manželka dothrackýho teroristy Robb Stark - nezastavil příliš emigrantu zpoza Zdi
Čekám na anti-Stannis video a můžeme jít k volbám v roce 299 :D
Komentáře
a) z náhodné myšlenky
b) z letitých zkušeností při práci i studiu
Třeba jsi potkala také stovky Amíků a víš o jejich životním stylu věci, které mi unikly....
Malá krabička, která udělá bzzzzzzzzzz - takovou jsem si vždycky přál!
Vy: ,,Poznáš ten vtip ako sa rozpráva hluchý s debilom?"
Druhý: ,,Nie."
Vy: ,,Čo?"
čakajte na rekciu druhého :D
To nic bude docela pohodlný :)
to spíš kdyby měl třeba masážní vanu :-)
Ale videl som aj obrázok hladujúceho chudého dieťaťa kdesi z Afriky a vedľa toho obrázok Pápeža, ako sedí na pozlátenej stolici v pekne vyzdobenej miestnosti s hodvábnymi závesmi...
V porovnaní to vyzeralo.. Na zamyslenie...
Ne rozhodně bych mu nevyčítal, že má pohodlně zařízenej obejvák, ale s proklamovanou chudobou to moc neštymuje.
Třeba Masaryk vyprávěl, proč neěl rád Tolstýho. Ten je známej jako šlechtic co se vzdal majetku a žil v chudobě jako rolník, ale když u něj Masaryk byl, koukal, že podlaha jeho poněkud rozměrného srubu má parkety a rubaška je ze sametu...
http://film.moviezone.cz/dredd/trailery/
Nevhodné pro Danymily a Robbomilky. :-)
King Joffrey - úroda klesá, ceny benzínu rostou. What a bastard!
Daenerys Targaryen - manželka dothrackýho teroristy
Robb Stark - nezastavil příliš emigrantu zpoza Zdi
Čekám na anti-Stannis video a můžeme jít k volbám v roce 299 :D
https://www.youtube.com/watch?v=vJG698U2Mvo&feature=player_embedded
Did you see the gorilla? Já ne :D