Takže jsem si YT poslechla celý soundtrack a uznale smekám. Tentokrát skladbám rozhodně nevýraznost vyčítat nemůžu a Djawadimu jdou jak balady, tak epičtejší skladby (u některých scén můžou tvůrci seriálu v tomhle směru poděkovat hlavně jemu). Jako by si tím říkal o angažmá u nějakýho hollywoodskýho studia ;)
Tyrion whistles The Rains of Castamere Ta samá melodie je i v "I Will Keep You Save" a když se nad tím zamyslím, tak úplně všude (což potvrzuje i jeden autorův komentář "I just realised the music playing during Tyrion's speech in Blackwater is the the same melody as well. This song is everywhere!")... Celá série najednou působí mnohem depresivněji... ;) Krásně se to hudebně propojuje.
Tyrion whistles The Rains of Castamere Ta samá melodie je i v "I Will Keep You Save" a když se nad tím zamyslím, tak úplně všude (což potvrzuje i jeden autorův komentář "I just realised the music playing during Tyrion's speech in Blackwater is the the same melody as well. This song is everywhere!")... Celá série najednou působí mnohem depresivněji... ;) Krásně se to hudebně propojuje.
I Will Keep You Save? Mohla by si mi dať nejaký odkaz? (rains of castamere sú skvele)
Krisa: mi se hrozně líbí ten začátek, jak se to teprve rozjíždí. Tak nějak jsem si představovala TY bubny (samozřejmě bez toho metal-efektu) :D. Nebo znáte nějakou verzi, kde ty bubny (nebo cokoliv, co zní aspoň trochu jako bubny) jsou? Hledám to už dlouho, abych si mohla RW přečíst i s pořádným zvukovým doprovodem :'(
Komentáře
Ta samá melodie je i v "I Will Keep You Save" a když se nad tím zamyslím, tak úplně všude (což potvrzuje i jeden autorův komentář "I just realised the music playing during Tyrion's speech in Blackwater is the the same melody as well. This song is everywhere!")... Celá série najednou působí mnohem depresivněji... ;) Krásně se to hudebně propojuje.
Na tom odkaze, co sem házel Alek.
Ono je tam toho viacej... práve počúvam. Ďakujem.