Tak teď nevim, jestli ti rozumim, flankere. Obrázky do fora samozřejmě vkládat můžeš. Když tvoříš novej příspěvek, pod tím hlavním oknem jsou 2 záložky - Možnosti, Přílohy. Přílohy jsou snad přesně to, co hledáš.
ACH SOOO!! To byl výkřik německého turisty, když jsem mu před takovými 12 lety předvedl funkci strojku lístky v tramvaji (ještě staré dobré štípačky). :)
Netušil jsem, že zmínka o jedné písničce, která mne zaujala ve spojitosti ASOIAF, povede k takovéto debatě :D opravdu velmi zajímavě se to čte, to musím přiznat. Je úžasné sledovat, jak to pomalu, nenápadně odbíhá od tématu a stáčí se to do míst, o kterých jsem ani nevěděl, že v téhle debatě mohou existovat, ale.. čemu se tady vlastně divím :D:D:D
Jinak.. musím se přidat k názoru, že Markétka Irglová je nádherná mladá žena, která měla to štěstí, že narazila na Glena a svou cestu k úspěchu nemusela hledat tak dlouho.
Založil jsi nevědomky možná nejpopulárnější topic tohoto fóra.
Gratuluji, sepwine. :wink:
Irové drží při sobě, co? 8)
Tak jest, příteli! :D Irové jsou strašně hrdým národem a váží si všech bratří, kteří ve svém životě něco dokázali :mrgreen: co bych to byl za vlastence? Ba ne.. tvorba Markétky a Glena je úžasná a byla by, i kdyby Glen nebyl Ir :D je to hudba podle mého gusta a to, že si frontman skupiny The Frames vybral zrovna Markétku je jen plus :D:D
Takže ti nebude vadit, když vaše severní bratry dvakrát porazíme v kvalifikaci nadcházejícího MS ve fotbale? :twisted:
Hm.. dovol chvíli, abych nad tím zapřemýšlel *dlouze se zamyslím a z mé tváře je patrné, že si se svým podvědomím snažím urovnat myšlenky* Dobrá tedy, asi nejsem takový vlastenec, za jakého se tady vydávám :mrgreen: ale ne každý je dobrý úplně ve všem, že.. a vzhledem k nepokojům z minulosti mi vlastně nebude vadit ani trochu, když se do pohárku hořkosti severních bratří přilije ještě pár kapek :D ne, že by ti republikoví šampioni byli o něco lepší :D:D
Komentáře
ACH SOOO!! To byl výkřik německého turisty, když jsem mu před takovými 12 lety předvedl funkci strojku lístky v tramvaji (ještě staré dobré štípačky). :)
Když jsi tak mrkal, mám pro tebe ještě obrázek z n. m. cca 1400 m, z pod vrcholu posvátné hory
Sněžka.
[attachment=0]Eliska-Snezka.jpg[/attachment]
Toto jsou dvě mé lásky spolu v posteli :lol:
[attachment=0]dvelasky.jpg[/attachment]
tak sa mi zdá, že sa pripravuje nový turnaj o miss Ice a Fire a mistr Flanker vytiahol pôsobivú kampaň za svoju lady...
:-)
Jsem poctěn. :)
Myslím, že platí toto: Ženská přitažlivost se úměrně zvyšuje s rostoucí nadmořskou výškou. :!:
Sarven: Dobrý nápad.
Heavy_head: Ano magická hranice 1000 metrů n. m. dělá divy :lol:
Netušil jsem, že zmínka o jedné písničce, která mne zaujala ve spojitosti ASOIAF, povede k takovéto debatě :D opravdu velmi zajímavě se to čte, to musím přiznat. Je úžasné sledovat, jak to pomalu, nenápadně odbíhá od tématu a stáčí se to do míst, o kterých jsem ani nevěděl, že v téhle debatě mohou existovat, ale.. čemu se tady vlastně divím :D:D:D
Jinak.. musím se přidat k názoru, že Markétka Irglová je nádherná mladá žena, která měla to štěstí, že narazila na Glena a svou cestu k úspěchu nemusela hledat tak dlouho.
Založil jsi nevědomky možná nejpopulárnější topic tohoto fóra.
Gratuluji, sepwine. :wink:
Irové drží při sobě, co? 8)
Tak jest, příteli! :D Irové jsou strašně hrdým národem a váží si všech bratří, kteří ve svém životě něco dokázali :mrgreen: co bych to byl za vlastence? Ba ne.. tvorba Markétky a Glena je úžasná a byla by, i kdyby Glen nebyl Ir :D je to hudba podle mého gusta a to, že si frontman skupiny The Frames vybral zrovna Markétku je jen plus :D:D
Takže ti nebude vadit, když vaše severní bratry dvakrát porazíme v kvalifikaci nadcházejícího MS ve fotbale? :twisted:
Hm.. dovol chvíli, abych nad tím zapřemýšlel *dlouze se zamyslím a z mé tváře je patrné, že si se svým podvědomím snažím urovnat myšlenky* Dobrá tedy, asi nejsem takový vlastenec, za jakého se tady vydávám :mrgreen: ale ne každý je dobrý úplně ve všem, že.. a vzhledem k nepokojům z minulosti mi vlastně nebude vadit ani trochu, když se do pohárku hořkosti severních bratří přilije ještě pár kapek :D ne, že by ti republikoví šampioni byli o něco lepší :D :D
Sere Těžkohlavý, již jsi vyvolal žhavé politické bitvy, nyní se snažíš rozplamenit zuřivé spory mezi katolíky a protestanty? :D :wink:
Dobře rozumím tvé snaze o zahnání Noci zapálením co možná největšího počtu ohňů, ale... pozor, abys nedopadl jako paní Nimue. :o
Grrr, mě už to rozdělování fakt nebaví! :-)
V Eddardu Starkovi nacházíme jasné podobenství ke Karlu Brücknerovi.
Oba to jsou rozvážní, charizmatičtí, prošedivělí mužové zralého věku, oba stojí v čele svých týmů.
Oba jsou jakoby drsní a svéhlaví a ne u všech oblíbení.
Klekí - Petra ovšem nemá vousy, že ano. :)
Aha! :-) Vousy jsou detail, Ned zase nebyl dědula. Často se to přechází, ale Ned byl vlastně ještě docela mladík.
A je třeba říci, že proti Nedovi má Šedý vlk podstatně tužší kořínek. :wink:
Taktiku "Vysokého muže rozrážejícího šiky nepřátel" použitou poprvé v Robertově rebelii, měl Eddard nepochybně od Brücknera. :!: :idea:
Pak mu ji ovšem vyfouknul Tywin, když pustil z řetězu "Horu" Gregora. :x
Ano, Robert i Gregor se dokázali skutečně výjimečným způsobem prosadit v šestnáctce. :)
JJ, málokdo si uvědomuje, že Nedovi bylo v době smrti asi 34.
Průser je, když jsou zraněný nebo vykartovaný :-)
- CENSORED -
Och, já miluji, když mě Bran kartáčuje. :wink:
Rychlé průniky malých, dravých útočníků, to je taktika budoucnosti. :!:
A tento člověk kdysi moralizoval tak, až znechutil Chmura, nechutné. :-)
Co je na kopané nemorálního? :shock: :)
I Arya křičela v boji: "Nakopat!"
To snad ne. Obávám se spíše, jestli si nevzal příliš k srdci přednášku o morálních aspektech sexuálně motivovaných útoků vůči literárním postavám. :)
Ale jestli ti můj žertík připadá "moc", klidně ho smáznu. Nerad bych narušoval mravní vývoj čtenářů Písně.
:!: :wink:
Martine kamaráde, Davose mi nesmíš vyžlutit, kdyby se dělo cokoli. :lol:
Já jsem v poho, já přeci tehdy byl na straně Chmura, pro srandu jsem schopen skousnout (a vyřknout) cokoli. :-)
Dívej se, já si ho pohlídám. Já ho budu chránit, ale po druhé stránce já nepotřebuju dělat gesta, protože já nepotřebuju, aby oni ty gesta dělali. :D
Počkat, počkat, kdo mi to málem vyprášil kožich kvůli domnělé poznámce vůči Eddardovi, kterou jsem vůbec nenapsal? :lol: :twisted:
Dobrá. Udělám to. Přestřelil jsem. :arrow:
Ještě se na posledních pár minut pokochejte tímto zvráceným pokusem o humor, pak to smáznu. Arrivederci. :|
Jak je libo, ale mě to opravdu nevadí, ani v nejmenšim.
Já jen žertovala :-)
Nebejt Léta tak jsem tu ještě pořád nechápavě seděl. A přitom jsem s tou narážkou na karty sám začal ._)