Viděli jste finále Borgiů? Na to, jak jsem byl z toho seriálu v první sérii rozpačitej, druhá mi sedla, hlavně druhá polovina byla skvělá. Sice pořád postrádám nějaký sympatický pevný kladný charakterní středobod :-) ale jinak super.
Continuum - akční krimi s prvky sci-fi. Po dvou viděných epizodách se mi to hodně líbí. A má to kupodivu velmi slušné triky.
Prozatím jsem viděla jenom pilot, ale štve mě, že je tam zase dřevěná hrdinka, co se ani neušklíbne (ke smíchu moc důvodů nemá). Poslední dobou vidím v seriálech jenom samé psychicky deprivované hlavní hrdinky, které vyrůstaly v dětských domovech. Ale triky jsou fakt super. Jsem zvědavá, jestli chtěli ohromit na začátku a pak všechno "přestane fungovat", anebo nebudou škudlit.
Díváte se někdo na Zoufalé manželky? V poslední sérií je Bronn. Přeřadila jsem ho na první místo v žebříčku nejlépe vypadajících herců GoTu. Vyhodil Jona. :-)
Ben Nevis: Jona? Teda... :D. Jo, Bronn je fešák, má takové to osobní kouzlo. Ale víc mu sluší ty tmavé vlasy a fousy než jeho přirozený vzhled. A nejlíp vypadající herec v GoT je jedině Peter. To je fakt fešák (jo a Jaqen, ale ten je jasnej :D).
Prozatím jsem viděla jenom pilot, ale štve mě, že je tam zase dřevěná hrdinka, co se ani neušklíbne (ke smíchu moc důvodů nemá). Poslední dobou vidím v seriálech jenom samé psychicky deprivované hlavní hrdinky, které vyrůstaly v dětských domovech. Ale triky jsou fakt super. Jsem zvědavá, jestli chtěli ohromit na začátku a pak všechno "přestane fungovat", anebo nebudou škudlit.
Dřevěná? Vždyť tam projeví emoce, i když se je snaží nedávat najevo před jinými. Ani nemůže ve své době kvůli práci, v "minulosti" aby se neprozradila a před tím klukem nechce. Ale v soukromí se trápí a teskní a dokonce se i rozpláče (i když to je možná až ve druhé díle, já je viděla hned po sobě).
Taky jsem zvědavá jaké budou triky dál. Tu skládací pistoli a vymakaný obleček bych chtěla taky :)) A jsem zvědavá i na příběh, jestli budou honit pořád jen tu partičku uprchlíků nebo se budou věnovat i dalším případům těžké kriminality. Snad to nebudou extrémně natahovat.
Kolikoli: Peter - myslíš Tyriona? Neznám jména všech herců, jenom pár těch neprofláknutějších. Jaqen mi připomíná Brada Pitta. :-)
Nevada: brečela už v prvním díle, to jsem ocenila, že ji dali rodinu a i si na ni vzpomněli. Proto jsem zvědavá, jak to budou řešit s chemii k parťákovi. Spíš mi připadá, že když je hrdinka, která má být tvrďačka, tak ji herečka pojme jako chladnou a neosobní, protože neví, co s ní. Kdyby to byl chlap, tak nudí, u ženské se filmaři spoléhají, že vše zachrání hezký obličej a tělo.
Ben Nevis: jo jo, Tyrion. Jak šel v Černovodě v té zbroji, tak mi přišel opravdu hodně přitažlivý. Úplně bych chápala Šae, kdyby ho fakt milovala. A to samé Tyša.
Nevada: brečela už v prvním díle, to jsem ocenila, že ji dali rodinu a i si na ni vzpomněli. Proto jsem zvědavá, jak to budou řešit s chemii k parťákovi. Spíš mi připadá, že když je hrdinka, která má být tvrďačka, tak ji herečka pojme jako chladnou a neosobní, protože neví, co s ní. Kdyby to byl chlap, tak nudí, u ženské se filmaři spoléhají, že vše zachrání hezký obličej a tělo.
Jo takhle. To jo, to máš pravdu. Na druhou stranu je těžké takovou roli zahrát a málokterá to zvládne s grácií. V seriálech mě teď napadá akorát Ziva z NCIS, které ten smrtonosný zabiják s andělskou tváří a normálním chováním šel celkem dobře.
Durexxx: Znám. Je to seriál z vězeňského prostředí, na normální TV poměry drsnější, taková "HBO drsnost"... Viděla jsem všechny série. Není to špatné, ale po čase je už prostě nerealistické věřit, že se v americké věznici neuplyne den bez vraždy... Pobavilo mě,že všude recenzenti šokovaně zmiňují znásilňování mezi muži a jak je to naturalistické. Až jsem měla obavy. Není se ale čeho bát. Takové scény jsou tam všeho všudy asi čtyři a kromě jedné to vypadá tak, násilník přistoupí k oběti, maximálně si rozepne kalhoty a střih. Nesrovnatelné s tím, jak televize zobrazuje znásilnění ženských...
Durexxx: Znám. Je to seriál z vězeňského prostředí, na normální TV poměry drsnější, taková "HBO drsnost"... Viděla jsem všechny série. Není to špatné, ale po čase je už prostě nerealistické věřit, že se v americké věznici neuplyne den bez vraždy... Pobavilo mě,že všude recenzenti šokovaně zmiňují znásilňování mezi muži a jak je to naturalistické. Až jsem měla obavy. Není se ale čeho bát. Takové scény jsou tam všeho všudy asi čtyři a kromě jedné to vypadá tak, násilník přistoupí k oběti, maximálně si rozepne kalhoty a střih. Nesrovnatelné s tím, jak televize zobrazuje znásilnění ženských...
A kolik to má teda řad??? Někde jsem četl, že 7 ale ke stažení jsou jen 3 teda aspon jsem našel jen tři...nevíš kde by se to dalo sehnat komplet??
Díváte se někdo na Zoufalé manželky? V poslední sérií je Bronn. Přeřadila jsem ho na první místo v žebříčku nejlépe vypadajících herců GoTu.
Koho tam hraje? Já mám tak blbou paměť na tváře...
Já na tváře i jména. :-) Hraje tam nového souseda, co má jakousi stavební firmu a nadbíhá mu hrozná černoška Renee. Ještě jsem to neviděla celé, tak ani nevím, jestli je totální špatňák anebo jenom šeďák.
Mám na verzi AMIABLE, ale už vůbec nevim, kde jsem je sehnal a jestli tam měly i na jiné verze. Tipuju ale že to bylo na titulky.com, možná něco v nějaké tamní diskuzi...
Komentáře
Ale možná je to jeden z důvodů, proč k ní mám tak vřelý vztah :)
------------
Je Cezare pořád tak zajímavý (skoro jsem napsala sympatický)? :)
Wow efekt maly, ale jsem zvedavej.
Ale triky jsou fakt super. Jsem zvědavá, jestli chtěli ohromit na začátku a pak všechno "přestane fungovat", anebo nebudou škudlit.
A nejlíp vypadající herec v GoT je jedině Peter. To je fakt fešák (jo a Jaqen, ale ten je jasnej :D).
Taky jsem zvědavá jaké budou triky dál. Tu skládací pistoli a vymakaný obleček bych chtěla taky :))
A jsem zvědavá i na příběh, jestli budou honit pořád jen tu partičku uprchlíků nebo se budou věnovat i dalším případům těžké kriminality. Snad to nebudou extrémně natahovat.
Hraje tam nového souseda, co má jakousi stavební firmu a nadbíhá mu hrozná černoška Renee. Ještě jsem to neviděla celé, tak ani nevím, jestli je totální špatňák anebo jenom šeďák.
Jak má chlap plnovous, tak ho poznám hůř než černochy mezi sebou. :-(
http://uloz.to/xTTiXg8/the-lord-of-the-rings-the-fellowship-of-the-ring-extended-edition-2001-bluray-720p-x264-300mbunited-com-scorp-mkv
Už je mám ;)
Britská minisérie. (4 díly) první díl je již odvysílán.
A jestli to chápu dobře, tak je to součást tohoto projektu na BBC: