Co vzali jste si Zemi zpět? Vymlátili jste ty vesmírný šváby tak kam patří?
Řekněme, že plány byly jedna věc a skutečnost jiná. :-) To, co píšeš, by byl uspokojivý konec, který každý čekal, a proto jsou fandové naštvaní. Více méně to skončilo jako v Lostu - nechalo to víc otázek než odpovědí.
Pro znalce: Ramin Djawadi se docela zajimave vypracoval. Delal totiz puvodne jako Audio Technician ve firme Looking Glass Studia pod dozorem Erica Brosiuse...
Jejda - to jsem moc vděčná - mama to už hraje dlouho a je z toho nadšená.....bratrovi jsme dali jako dárek dvojku minulý týden (bylo Jiřího, že), ale sama jsme to ještě nehrála :-) Každopádně to máš u mne :-)
už by to chtělo pořádnou recenzi, ať vím zda mám kupovat nebo ne...co jsem slyšel, tak z toho kritici nebyli nijak odvaření, ale upřímně bych to koupil už jen kvůli těm lokacím a dozoru martina při vyvtáření příběhu...výhodou našeho malého trhu je i to, že nové hry (xbox) se dají následně prodat (aukro, bazary a xbox fora) s relativně malou ztrátou
ano už jsem to nevydržel, jelikož dlouho nebyla žádná velká recenze, raději jsem stáhnul na pc, než koupil na xbox a jsem strašně rád, že jsem to udělal. Nebudu ani tak psát recenzi jak spíš +- s poznátky po deseti dnech hraní (přesnějí je to 5 kapitol za Alestera a Morse, přibližně 6 hodin hraní)
+ příběh (prostě jde vidět rukopis George, který s příběhem pomáhal, dál toho moc napsat nemůžu abych někomu neubral tu radost, ale tohle jsem ještě a žádné hry nezažil)
- Hratelnost (souboje jsou naprosto nudné, jednotvárné a zároveň někdy nepřehledné) - grafické zpracování a prostředí (nejsem nějak vysazen na grafiku, když je hratelnost skvělá, tady je hrozná a o prostředí raději nemluvit, černý hrad je skvělý, přesně jak jsem si ho představoval v knize! ostatní jsou o ničem, pevně dané cesty, takže si toho prostředí ani moc užít nelze - ukecanost (příběh je skvělý, ale jsou zde i vedlejší linky obou postav a ty prostě musíte protrpět, většina rozhovoru se točí kolem 30 a více řádků titulek! a ty nutno kompletně číst, protože výběr špatné odpovědi vede ke game over. Z jednu kapitolu u jedné postavy je i 4-5 rozhovorů.
= výsledek je tak 4/10..těšil jsem se že když hra bude na houby, alespoň si projdu lokace, prd, za zmínku doopravdy stojí pouze černý hrad a varysovi tajné chodby v králově přístavišti. Vše to celé zachraňuje(spíš drží) příběh. Omylem jsem na začátku nastavil Alestera, a při třetí kapitole se to za něj nedalo uhrát. Musel jsem hru hrát od znova, a dlouho jsem tak netrpěl když jsem dvě hodiny zabíjel čtením keců, které už jsem znal...
Moje rada, nejsem nějak extremní pirát, hry na xbox si kupuji, ať nové tak z bazaru, ale kupuji....ale u tohoto radím, jestli si to vážné chcete vyzkoušet, stáhněte si to na pc, neprohlupíte
Komentáře
To, co píšeš, by byl uspokojivý konec, který každý čekal, a proto jsou fandové naštvaní. Více méně to skončilo jako v Lostu - nechalo to víc otázek než odpovědí.
Třeba se mi podaří ještě něco vyloudit. :-)
EN recenze
Snad budou jiné recenze příznivější.
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?610007-Mod-A-Game-of-Thrones
http://sourceforge.net/projects/ck2-asoiaf/files/A Game of Thrones v0.1.zip/download
Vždycky mě naštve, když mám slabší než podprůměrné železo.
Holt zpátky k Master of Orion 2 a Imperium Galactice :-D
http://img88.imageshack.us/img88/4782/ck21.jpg
+ příběh (prostě jde vidět rukopis George, který s příběhem pomáhal, dál toho moc napsat nemůžu abych někomu neubral tu radost, ale tohle jsem ještě a žádné hry nezažil)
- Hratelnost (souboje jsou naprosto nudné, jednotvárné a zároveň někdy nepřehledné)
- grafické zpracování a prostředí (nejsem nějak vysazen na grafiku, když je hratelnost skvělá, tady je hrozná a o prostředí raději nemluvit, černý hrad je skvělý, přesně jak jsem si ho představoval v knize! ostatní jsou o ničem, pevně dané cesty, takže si toho prostředí ani moc užít nelze
- ukecanost (příběh je skvělý, ale jsou zde i vedlejší linky obou postav a ty prostě musíte protrpět, většina rozhovoru se točí kolem 30 a více řádků titulek! a ty nutno kompletně číst, protože výběr špatné odpovědi vede ke game over. Z jednu kapitolu u jedné postavy je i 4-5 rozhovorů.
= výsledek je tak 4/10..těšil jsem se že když hra bude na houby, alespoň si projdu lokace, prd, za zmínku doopravdy stojí pouze černý hrad a varysovi tajné chodby v králově přístavišti. Vše to celé zachraňuje(spíš drží) příběh. Omylem jsem na začátku nastavil Alestera, a při třetí kapitole se to za něj nedalo uhrát. Musel jsem hru hrát od znova, a dlouho jsem tak netrpěl když jsem dvě hodiny zabíjel čtením keců, které už jsem znal...
Moje rada, nejsem nějak extremní pirát, hry na xbox si kupuji, ať nové tak z bazaru, ale kupuji....ale u tohoto radím, jestli si to vážné chcete vyzkoušet, stáhněte si to na pc, neprohlupíte
http://games.tiscali.cz/oznameni/game-of-thrones-onlineovka-pousti-detaily-a-chysta-trailer-59957