Lord Alek ji má moc rád, ale jednak bych ji nerad viděl někde v bordelu a pak s každou takovouhle hvězdou a jejím honorářem tam zůstanou už jen ty bordely :-)
kdyby radši peníze za slavný jména utráceli líp :-) stačí mi kvalitní herci nemusí být známí.. koneckoncůů.. viz LOTR tam taky nebyly hvězdy a jak to dopadlo :-) tady jsou známé tváře nicméně ne vyloženě "hvězdy" a doufám že u toho zůstanou..... Že jejich největší odvaz byl Sean Bean :-)
V Lotrovi nebyly hvězdy? Já myslela, že minimálně Ian McKellen a Christopher Lee, možná i Cate Blanchet nebo Viggo Mortensen už byli v době PP dost známí, i Hugo Weaving už byl profláknutý z prvního Matrixu. Ale výběr (alespoň mě) neznámých herců jim v GOTu jde zatím velice dobře, tak jen tak dál.
ano někteří byli známí ale myslím tím že to nebyli vyloženě supr hvězdy... viggo? v kterém trhákuhrál? ničem jeho filmy dobré ale že by trhaly sledovanost... mckellen až na x mena to samé christopher... ano ale pro mě byl novinkou a to jsem tehdá filmy hltala.. elijah... hrát jako dítě a dospělý je trošku rozdíl :-) a cate taky žádné extrahollywoodské trháky nemá :-) a většina z nich (až na orlando blooma a mckellena v xmenovi a pokusy elijaha) se drží docela přizemia to je mi sympatické...
JanaA. - tak pozor, Christopher Lee byl (a je) hodně veliká hvězda - Drákula, Hamlet, Frankelstein a spousta dalších + taky dělá do hudby. Chris Lee je ve světě filmů to samé, jako Boris Karloff nebo Bela Lugosi. Jsou to tři největší hororoví velikáni. Ian McKellen sice tak slavný nebyl, ale též hrál v mnoha důležitých filmech (a hlavně v divadle). A velkou hvězdou pro ně byla i Liv Tyler. A kvalita hvězd se neurčuje podle hollywoodských trhácích, ale podle kvality snímků.
To je přesný. Kvalitní herci, jejichž jména jsem moc neznal před LOTRem, Potterem, GoTem ad. - a ted zpětně si jich všímám ve starších věcech, kde byli skvělí. Donald Sumpter, Ian Holm, Peter Vaughan, Ianin Glen, Conleth Hill, Ian McElhinney, Charles Dance.
Akorát že jste tím pod jeden termín spletli dva pojmy. Kvalitní herecké hvězdy jsou dobří herci, kteří nemají až tak zvučné jméno, ale pravidelně odvedou práci, které si všimnete (Maggie Smith) a filmové superhvězdy, jejichž úspěch se neměří kvalitou herectví, ale komerčním úspěchem (herci jako Tom Cruise). Samozřejmě se jedno s druhým nevylučuje, ale nebývá to ani pravidlem.
Tak on by tam celkem věkově i pasoval.. přeci jen Michelle Fairley (Cat) je ročník 64, Sean Bean zase ročník 59. Takže Dennehy by strýčka klidně mohl hrát. Akorát kdo ví jak je na tom zdravotně :-)
Jenom upozorňuju, že Brynden i Edmure budou v seriálu starší, stejně jako sestry Tullyovy. Proto jsem ostatně před časem na Edmura ze srandy navrhla Damiena Lewise :)
Tak on by tam celkem věkově i pasoval.. přeci jen Michelle Fairley (Cat) je ročník 64, Sean Bean zase ročník 59. Takže Dennehy by strýčka klidně mohl hrát. Akorát kdo ví jak je na tom zdravotně :-)
Tak ale aby to bylo taky trochu uvěřitelné. Herce jsem sice viděla poprvé a jen na fotkách (tzn. ne hrajícího), ale v tom poslední filmu na mě působil dost DomovProDůchodcovsky. Přece jen- Brynden má být na svůj věk docela v kondici a je to mladší bratr Catina otce- nemusí tedy být postaršen hned o celou jednu dnešní generaci.
Komentáře
Ale výběr (alespoň mě) neznámých herců jim v GOTu jde zatím velice dobře, tak jen tak dál.
Ian McKellen sice tak slavný nebyl, ale též hrál v mnoha důležitých filmech (a hlavně v divadle).
A velkou hvězdou pro ně byla i Liv Tyler.
A kvalita hvězd se neurčuje podle hollywoodských trhácích, ale podle kvality snímků.
Hmmm...
Jeremy Irons.
Ron Perlman.
RP: Ten má strašnou čelist!
Další? :D