Eddard Stark - zajímavost

13»

Komentáře

• Já ještě pořád sedím. :o :roll: :)

• Za co sedíš? :)

Dej pozor, ať nedopadneš jako můj bratr Chundeláč. Ten seděl tak dlouho, až zčernal. :roll:

• Morálně závadné interpretace morálně nezávadných vtipů. :roll:

A ty?

Dáš si cígo? 8)

• Léto wrote:
    Dívej se, já si ho pohlídám. Já ho budu chránit, ale po druhé stránce já nepotřebuju dělat gesta, protože já nepotřebuju, aby oni ty gesta dělali.:

Dyť si ho vem stranou a řekni mu "pašeráku, vždyť já mám stejnej zájem na cibuli jako ty." Starej je na to dost ne, v sedmatřiceti ty lodní manévry. :lol:

• heavy_head wrote:
    Morálně závadné interpretace morálně nezávadných vtipů. A ty? Dáš si cígo?

Jak říká klasik, morálka je jako minerálka. :P

flanker.27 wrote:
    Dyť si ho vem stranou a řekni mu "pašeráku, vždyť já mám stejnej zájem na cibuli jako ty." Starej je na to dost ne, v sedmatřiceti ty lodní manévry.

Ty vole, něco na tom bude. Dyť vono se to pašování samo neudělá. :!:

• Tak rytíři nosící barvy Markéty Irglové, užívejte si radosti.

• [attachment=0]KOT2150e5_irgl_1.jpg[/attachment]

Je to doma! 8)

Ale seklo jí to, co flankere? :wink: Mně osobně se nejvíc líbily ty šaty. :o To víš, přírodní krása... :)

• Důkaz, že při troše snahy i pod starým lopuchem lepá děva skrývati se může :lol:

• Užívám si, fakt moc, mám velkou radost a lehce nepochopitelně a asi i bezdůvodně jsem hrdý. Když jsem to ale viděl, byl jsem naměkko jako Lindsay Lohan. :-) A sic jsem Markétu nikdy neopěvoval, ani její vzhled a vlastně i její důležitost v tom duu (pořád jsem ji tak považoval spíš za velkou inspiraci pro Glena), tak s plešounem jí to fakt slušelo! A moc se těšim na další tvorbu, hlavně tu hudební, filmeček pro mě okrem hudby zas takovej zázrak nebyl, to jen amíci jsou z toho vypatlaný, páč tenhle typ filmů je pro ně jak zjevení. :-)

• Glen není zas tak starý. A už vůbec není lopuch! :D

Také jsem moc rád, že to vyhráli, přál jsem jim to.

Jen mě mrzí, že ocenění za nejlepší herečku nedostala Ellen Page.

Vždycky jsem ji považoval za ideální Margaery Tyrell. :P

I když teď asi, vzhledem k oskarové nominaci, její hvězda prudce vzlétla a v nízkorozpočtovém seriálu ji nemůžeme ani náhodou očekávat. :roll:

• Grr, nepřekrucuj mi věty! :D

Ellen jsem dosud neznal, fešná slečinka, na Margaery velmi vhodná, jojo, skvělý tip.

• Glen opravdu tak stary neni, ale kdyz si vzpomenu na prvni koncerty skupiny The Frames, take byval pekne ousko :D mozna i diky vzoru, ktery v nem vidim, jsem zacal chodit do pubu si zahrat a pobyt se skvelymi lidmi, i kdyz pochybuji, ze nekdy dojdu stejnemu uspechu :D ale za tuhle dvojci jsem stastny, protoze se nebali jit za svym snem.

• Grrrrrr, já přee neřek, že je starej, nenechte se zatáhnout do Létovy posunovací hry. :twisted:

• Lorde Aleku, posunovat můžeš leda u drah, ale ne tady na fóru. :D Velmi rád a s chutí pozoruji zmatené lidi, ale pro tentokrát se slituji a prozradím, že poznámka o stáří byla odpovědí na exstatický výkřik sera Flankera z 25.2, 19:20. :wink:

Při mé návštěvě Irska jsem byl také večer v jednom naprosto narvaném pubu, kde hrála živá kapela. A byl to úžasný zážitek, atmosféra by se dala krájet. Je dobré vidět, že hospody mohou fungovat nejen jako doupě neřesti, ale také jako nositelky a zaštiťovatelky kultury. :P

Mé vlastní hudební schopnosti jsou naneštěstí na poměrně nízké úrovni. Kdyby nebyly, už dávno bych vymyslel nějaký hit s tematikou Západozemí. :wink:

• Měls ho nechat, krásně vrčel. :)

• Aaa, tak to velká omluva, tentokrát jsem tě podezříval neprávem, neb mi utekl ten příspěvek od flankera. Já myslel, žes reagoval na můj příspěvek, že to Markétě s plešounem slušelo. :-)

• Tak abychom si to vyjasnili, já starým lopuchem rozhodně nemyslel toho irskýho tajtrlíka, natož abych naznačoval, že je Irglová POD NÍM. :lol: :lol:

• Léto wrote:
    Při mé návštěvě Irska jsem byl také večer v jednom naprosto narvaném pubu, kde hrála živá kapela. A byl to úžasný zážitek, atmosféra by se dala krájet. Je dobré vidět, že hospody mohou fungovat nejen jako doupě neřesti, ale také jako nositelky a zaštiťovatelky kultury. :P

Mé vlastní hudební schopnosti jsou naneštěstí na poměrně nízké úrovni. Kdyby nebyly, už dávno bych vymyslel nějaký hit s tematikou Západozemí. :wink:

Ode mne se to tak trochu čeká, když už jsem z poloviny ten Ir. Ale že bych oplýval kdejakým nadáním, to zase ne. Přesto hra na whistle a kytaru mi nedělá problémy, ba poslední dobou mě to snad i baví více, když je s kým a pro koho si zahrát. Pobývám teď na Aranských ostrovech, tady je to hraní v pubech úplně o něčem jiném než třeba v Dublinu v nějakém pubu na Temple Bar. Je to tu více domácké a ta atmosféra mi tady přijde snad ještě hustější i přes to, že se tu zatím nesešlo více jak dvacet lidí.

Když už jsme u toho.. tak trochu mi ty Aranské ostrovy připomínají Železné ostrovy :D :D

• heavy_head wrote:
    Měls ho nechat, krásně vrčel.

To by bylo příliš riskantní. Náš lord nepatří mezi nejzdravější. Rozčílil se a už mu začínal záchvat třesavky. Musel jsem zavolat Alayne, aby do něj vpravila alespoň pár lžiček makového mléka. :)

Alek wrote:
    Aaa, tak to velká omluva, tentokrát jsem tě podezříval neprávem.

Chápu, že to mohlo být nejasné. Od té doby, co jsem sežral Chmura, mám trochu problémy s quotováním, podvědomě se mu vyhýbám. :roll: :D

sepwin wrote:
    Když už jsme u toho.. tak trochu mi ty Aranské ostrovy připomínají Železné ostrovy.

Tak to neposoudím, Aranské ostrovy jsem zrovna na vlastní oči neviděl. Ačkoliv Connemaru jsem navštívil a z Galway tam jezdily pravidelné výletní lodě. Ale nedá se stihnout všechno, tak snad příště. :wink: Tou poznámkou jsi mě nicméně přivedl na nápad...

Setkali jste se při vašich cestách (nebo klidně i v okolí bydliště) s nějakým místem, které vám připomíná něco z Písně? Pokud ano, pochlubte se; nejlepší bude své tvrzení podepřít fotografickou dokumentací. :P

Pro inspiraci některé moje pokusy:

Zbytky hradu Starokameny.

Začarovaný hvozd, pěšina lesem

Začarovaný hvozd, temná tůně

Začarovaný hvozd, slunné jezero

Začarovaný hvozd, lesní hlubina

Bouřlivý konec navečer

Trojzubec, aneb Rhaegarova zhouba

Pohled z Torrhenova dvora na západ

Údolí Arryn a přilehlý masiv

Stíny přicházejí tančit...

• Pěkné fotky. Mají atmosféru.

Po západech slunce se můžu přímo utlouct. 8)

To je všechno z Irska?

Ten stín je hrůzostrašný. :x

Opravdu jsem až vykřikl hrůzou! :shock:

Kdo nebo co je to, u všech bohů? :?:

• Rovněž pěkné fotky. Rovněž s atmosférou.

Rovněž z Irska? :wink:

Mám rád moře.

Mořský příboj nikdy nekončí.

Mořský příboj šumí a šumí.

Jen staré písně? To je vše, co moře umí?

Jen staré mocné písně?

To je vše?

Mořský příboj šumí a šumí.

• heavy_head wrote:
    Rovněž pěkné fotky. Rovněž s atmosférou.

Rovněž z Irska? :wink:

Tak jest :)

Irsko vůbec v sobě skrývá různá zákoutí a podobnosti, která známe ze Sagy.. když nad tím tak přemýšlím.

• Přesně tak. V Irsku by se klidně seriál mohl natáčet. A bylo by to levnější (a možná dokonce i atmosféričtější) než v exotických lokalitách typu Nový Zéland. :) Jediné, co na Zeleném ostrově chybí, jsou nějaké pořádné hory, ono kdyby takové Obrovo kopí mělo všehovšudy tři tisíce stop, asi by moc parády neudělalo. :wink: A ještě nedostatek sněhu by mohl způsobovat scénáristické vrásky. Ale jinak opravdu ideální země.

Z mých fotek nicméně z Irska pocházejí jen dvě, zbytek je odjinud. Poodhalím chirurgickou roušku tajemství:

1) poblíž Moll´s Gap, Kerry, Irsko

2) Großer Arber, Böhmerwald, Německo

3) okolí Třince, Slezsko

4) Čertovo jezero, Šumava

5) okolí Třince, Slezsko

6) Dubrovník, Chorvatsko (mírně upraveno, přidána věž)

7) Dunaj, pohled od památníku Vallhala, Německo

8 ) Killarney Lakes, Irsko

9) Kdesi v Alpách, Rakousko

Hrůzný stín, který sbírku fotografií uzavírá, patří mně samotnému. :twisted: Někdy dovedu vypadat opravdu hrůzyplně. Rád děsím lidi. Doufám, že se mi podaří vyděsit i Jiné. 8)

• Sněhu tu bývá opravdu hodně málo a hory.. s těmi nižšími by se dalo využít Skotsko. Tam to prostředí také není nejhorší a zvdálené destinace jako N. Zéland a tak by se daly vypustit úplně.

Vlastně vůbec nechápu, proč třeba i LOTR se natáčel tak daleko (Když opomenu Jacksonovo zaujetí). Tím spíše, když na tvorbu trilogie byl takový rozpočet. Kdyby natáčel tady na ostrovech, ušetřil by spoustu peněz a horské scény a ostatní potřebné se mohly uděla digitálně.. vždyť je to trend :D viz. nový Beowulf.. i když jak teď přemýšlím nad zfilmováním Ságy, byl bych mnohem raději, aby těch digitálním scén tam bylo minimum.. už kvůli duši celé věci.

• nuž neviem kde inde by sa mal LOTR natáčať. Rôznosť lokácii, malebnosť i drsnosť, farby. ľudia z týmu WETA, a pod.... myslím, že sa ukázalo že to bolo skvelé rišenie po artdirctoreskej, profesionálnej i finančnej stránke

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi