Už si nepamatuji z Tance, poslali Aegona oženit se s Dany? Těch nápadníků tam bylo nějak moc. Třeba si chtěl Varys pojistit legitimnost nároku na trůn, kdyby to prasklo s falešným Aegonem.
myslela jsem že normálně mimča zaměnil... kdyby aegonka jen podřízli tak by ano je to falešnej a co? pravej by byl na "útěku" jako dany a viserys... kdyžho znetvořili ještě větší plus nebot o něm nikdo neví......
to ano to je možnost. Těžko říct. mě osobně je celkem jedno jestli je pravej či falešnej jen pokud je falešnej tak at na konci ságy ostatní postavy nezustávaj v domnění že je pravej :-)
Tyna: Daenerys nelze brát čistě jako kladnou postavu. Už jen ty její výlevy vzteku typu "já jsem krev draka" jsou opravdu hloupé. Dále se na ní začíná dost projevovat že opravdu je "krev draka Aeryse". navíc je slepá vůči pravdě. A nezlob se na mě ale co u všech R`hllorů vidí na Dariovi a proč u všech Jiných s tím otravuje ostatní? Přijde mi jako rozmazlenej nevychovanej fracek kterej neví co chce.
V seiálu scény s Dany přeskakuju a její kapitoly čtu s velkým sebezapřením. Naivní, hloupá, rozmazlená, sebestředná, nesympatická, hysterická(uááá já jsem za bouře zrozená uáá jsem krev draka uááá) a v seriálu navíc ošklivá. Jediná postava u které si přeju aby už konečně umřela :-)
Já mám Daenerys celkem ráda ale narozdíl od robba či sansy se občas fakt projevuje jak nevyzrálý malý děcko. jestli to ono nebude i výchovou jejího bratříčka atd atd :-) aby umřela nechci aby si trošku namlátila čumáček a začla vnímat to určo.
Já mám Daenerys celkem ráda ale narozdíl od robba či sansy se občas fakt projevuje jak nevyzrálý malý děcko. jestli to ono nebude i výchovou jejího bratříčka atd atd :-) aby umřela nechci aby si trošku namlátila čumáček a začla vnímat to určo.
Pravda, Dany bude něco jako děcko z děcáku. Bylo o ni postaráno, nic ji nechybělo, ale neměla žádnou zodpovědnost a nic se nenaučila. Takže pro život byla na začátku nepoužitelná. Zatímco Robb se učil vládnout severu a Sansa se učila být dobrou manželkou lorda.
Ona se učila že až se brácha stane z žebráckého krále králem západozemí tak pro něj bude roztahovat nohy, než se to stane tak pro libovolného koňáka, kterej má největší armádu. Pak se pustila do něčeho, na co lidově řečeno, nemá koule.
Everett Young: Každej tam furt něco opakuje. Arya je nikdo a vlk zároveň, Jon je meč v temnotě... Takže tobě nepřipadá jako kladnápostava, protože se zamilovala do někoho, koho neschvaluješ, Teda, mně bylopatnáct už dávno, nicméně si tak nějak pamatuju, že to je v tomhle věku úplně normální. Dany se stále snaží jednat tak, aby z toho měli prospěchjejí lidé. Není to možná úplně cool, ale je to kladná postava jak když vyšiješ. Sice je zamilovana do Daria, ale vdala se kvůli míru za toho Hizdahra nebo jak se jmenuje.
Já bych spíš řekl že nikdo nečekal že se jí ty vejce vylíhnou. Stejně ty draky už neovládá. Takže můžeme Dany vesele poslat k šípku a věnovat se Aegonovy, ať už je kdo je.
Ty asi nesleduje proroctví. Říká se v něm že Azor Azhai se znovuzrodil, v písku a soli a probudil kamenný draky k životu aby bojoval proti Jinýmu. To podle mě úplně jasně znamená, že Dany je titulní postava, co na konci bude krosit na zdi whitewalkery...
Já bych spíš řekl že nikdo nečekal že se jí ty vejce vylíhnou. Stejně ty draky už neovládá. Takže můžeme Dany vesele poslat k šípku a věnovat se Aegonovy, ať už je kdo je.
Ty asi nesleduje proroctví. Říká se v něm že Azor Azhai se znovuzrodil, v písku a soli a probudil kamenný draky k životu aby bojoval proti Jinýmu. To podle mě úplně jasně znamená, že Dany je titulní postava, co na konci bude krosit na zdi whitewalkery...
Jasně :) Všichni těm proroctvím tak straaašně věří že jim podrobí veškeré plány a intriky.
Každej tam furt něco opakuje. Arya je nikdo a vlk zároveň, Jon je meč v temnotě... Takže tobě nepřipadá jako kladnápostava, protože se zamilovala do někoho, koho neschvaluješ, Teda, mně bylopatnáct už dávno, nicméně si tak nějak pamatuju, že to je v tomhle věku úplně normální. Dany se stále snaží jednat tak, aby z toho měli prospěchjejí lidé. Není to možná úplně cool, ale je to kladná postava jak když vyšiješ. Sice je zamilovana do Daria, ale vdala se kvůli míru za toho Hizdahra nebo jak se jmenuje.
Dario není zdaleka tím nejhorším důvodem. Tím je její sebestřednost, slepost (vůči ostatním i vůči pravdě), arogance, hloupost, a to jak se chová. Jako sobecká, nevychovaná rozmazlená krá... pardon "Krev Draka".
Tak už je to tu znova. Daenerys nepatří mezi moje velký oblíbence, ale proč takhle někdo nesnáší šestnáctiletou holku, která si užila svoje? Je naivní, občas hloupá a sebestředná, ale sobecká a rozmazlená není.
Práve som dočítal kapitolu v ktorej Manderly vyvsetlil Davosovi, prečo ho pred Freymi uväznil a požiadal ho, nech ide na ten ostrov pre Rickona. Pevne verím, že Manderly Freyov poriadne preriedi a nevynechá ani Boltonov.
Já si myslím, že Danny se snaží dělat dobré věci, ale ono to nějak nevychází. Nepřijde mi ani sobecká, ani rozmazlená, ani kráva...jen jí to prostě nějak nejde :)
Jsem zvědav jestli Manderly vyjel s armadou na Stanise nebo šla armada bez něho(byl zraněn) a on zůstal na Zimohradu. Též mě není jasné jestli má Manderly celou armádu na Zimohradu nebo část armády s jeho synem čeká někde v záloze...
Komentáře
A ona je kladná postava? :-O
Ještě, že mám doma antidepresiva :D
Můžeš mi říct konkrétní příklady té sobeckosti, rozmazlenosti, nevychovanosti?
Pevne verím, že Manderly Freyov poriadne preriedi a nevynechá ani Boltonov.