To bych neviděla jako ten největší problém - může si pořídit pořádného koníka (takoví ti velcí s chlupatýma nožičkama jsou dost macatí, aby utáhli velkou zátěž).
To bych neviděla jako ten největší problém - může si pořídit pořádného koníka (takoví ti velcí s chlupatýma nožičkama jsou dost macatí, aby utáhli velkou zátěž).
Anebo rovnou mamuta. Teď, když se Divocí stěhují "před" Zeď, mohli by začít navazovat obchodní styky a pán Bílého přístavu se jeví jako dobrý začátek. :D
MU: Když jsou zlovlci, proč by nemohli být zlokoně? Zlovlk je taky několikrát větší než normální vlk, tak zlokoník by lorda Manderlyho musel zvládnout.
Vždyť to je prachobyčejný mamut, žádný zlomamut :)
Perspektiva. Je vyfocený tak, aby v poměru k těm autům, co drtí, vypadal menší než doopravdy je. Jednoduše kvůli tomu, aby se lidi nebáli už před shlédnutím a film si koupili. ;)
MU: Protože například pro Sama by musel GRRM vynaleznou zlozlokoně :)
Tyna: Teď jsem se trošku ztratil. Mluvíme o Daenerys nebo o HG? Pokud o HG opravdu je třeba aby sis přečetla zbytek protože ona se tam oproti první knížce dost změní, až tak že se Peeta obrátí proti ní. Začne tam na všechny kašlat. Až pak se na konci zase vzpamatuje. Pokud mluvíme o Daenerys, jde například o její rozhovor s Barristanem v Bouři (kapitolu ti fakt neřeknu promiň), dále jsem jaksi nepochopil jak dospěla k závěru že má jakýsi nárok na trůn. O ten přišla v den kdy Robert dobyl královo přístaviště. Jediný pravý král je samozřejmě Stannis. Dále její neschopnost poslouchat argumenty od všech okolo (Jorah, Bariistan...) a její slepá pravda.
To přece není vymyšlené, to je jasná reprodukce jeskynní malby ;-) Chudák Miss U. sedí několik dní při světle kryptonové baterky, a obkresluje a obkresluje, a ty ji takhle ošklivě nařkneš...
Komentáře
-----------------------
zabúdate na zloHodora...
Tyna: Teď jsem se trošku ztratil. Mluvíme o Daenerys nebo o HG? Pokud o HG opravdu je třeba aby sis přečetla zbytek protože ona se tam oproti první knížce dost změní, až tak že se Peeta obrátí proti ní. Začne tam na všechny kašlat. Až pak se na konci zase vzpamatuje. Pokud mluvíme o Daenerys, jde například o její rozhovor s Barristanem v Bouři (kapitolu ti fakt neřeknu promiň), dále jsem jaksi nepochopil jak dospěla k závěru že má jakýsi nárok na trůn. O ten přišla v den kdy Robert dobyl královo přístaviště. Jediný pravý král je samozřejmě Stannis. Dále její neschopnost poslouchat argumenty od všech okolo (Jorah, Bariistan...) a její slepá pravda.
edit: zloMamut i s porovnáním velikostí
Ti koně jsou krapet divní, ale líp je kreslit neumím. ;)
Krisa: Ty nic nevíš! :)