MU: :D Tiež u mňa tá kapitola vzbudila otázku, že Hodor? Pretože ak Hodor, tak potom Hodor...
BTW: To je ako programovanie
int HODOR If Hodor (5) then Hodor (6) else HODOR end Hodor
:D
--------------------------- K druhému obrázku:
Sandor: ,,Raz som zabil človeka lukom a ešte mi za to aj poďakoval." Bronn: ,,Raz som zabil človeka bez zbroje a to ešte v mene bohov." Jaqen: ,,Raz som zabil človeka a ani to nikto nevidel." GRRM: ,,Ja som zabil celé armády len papierom a perom a ešte o tom ľudia s radosťou hovoria a vtipkujú."
Sandor: ,,Raz som zabil človeka lukom a ešte mi za to aj poďakoval." Bronn: ,,Raz som zabil človeka bez zbroje a to ešte v mene bohov." Jaqen: ,,Raz som zabil človeka a ani to nikto nevidel." GRRM: ,,Ja som zabil celé armády len papierom a perom a ešte o tom ľudia s radosťou hovoria a vtipkujú."
Mě to taky nefunguje :(. Mimochodem by bylo boží, kdyby do knížek dali takový ty hrací stroječky z přáníček, co po otevření hrajou - přesně vím, kam bych ho dala: Deště Kastameru při RW
Mě to taky nefunguje :(. Mimochodem by bylo boží, kdyby do knížek dali takový ty hrací stroječky z přáníček, co po otevření hrajou - přesně vím, kam bych ho dala: Deště Kastameru při RW
Ou jéé, a na začátku by byla mapa ztvárněná jako taková ta skládačka co se zvedne, když tu stránku otevřeš. A v ní různá hejblátka. Třeba drak létající nad krajinou. Panáček padající z věžičky a tak. Ale takový Tanec by nakonec byla pěkně vypasená bichle.
Takže Bran, Ašara a Lysa padající ze svých věžiček a Balon z visutého mostíku :-)) Krásná Zeď a v lesích za ní se bude vysouvat ze země "hand of NOD" a pak tam bude Brynden mávat halúzkami a speciální páčkou budeme moct kroutit kořínkem v jeho očku :-D
Takže Bran, Ašara a Lysa padající ze svých věžiček a Balon z visutého mostíku :-)) Krásná Zeď a v lesích za ní se bude vysouvat ze země "hand of NOD" a pak tam bude Brynden mávat halúzkami a speciální páčkou budeme moct kroutit kořínkem v jeho očku:-D
To znelo neskutočne rozotmilo
.........................................
A nezabúdajte na panáčika Joffreyho, ktorého si bude môcť čitateľ zabť ako chce :P
Komentáře
Otázky a odpovědi:
(Uspořádám soutěž. ;)
BTW: To je ako programovanie
int HODOR
If Hodor (5) then Hodor (6) else HODOR
end Hodor
:D
---------------------------
K druhému obrázku:
Sandor: ,,Raz som zabil človeka lukom a ešte mi za to aj poďakoval."
Bronn: ,,Raz som zabil človeka bez zbroje a to ešte v mene bohov."
Jaqen: ,,Raz som zabil človeka a ani to nikto nevidel."
GRRM: ,,Ja som zabil celé armády len papierom a perom a ešte o tom ľudia s radosťou hovoria a vtipkujú."
Like a Boss :P
Věc výchovy:
A čeká... a čeká...
Nečtenář a jeho předpověď pro 3. řadu :D
Ale takový Tanec by nakonec byla pěkně vypasená bichle.
.........................................
A nezabúdajte na panáčika Joffreyho, ktorého si bude môcť čitateľ zabť ako chce :P