Chakram je takové kovové kolečko co se hází jako frisbee. Až na to že to dokáže přeseknou kýtu. Je to tuším nějaká Perská zbraň nebo co. A ano, je to ta sranda kterou vrhala Xena.
Sajn: Aj toho Davosa by som začiernil, teda neviem kde sa to až potvrdilo, či už v Hostine (potom je to v poriadku a ja sa ospravedlňujem) alebo v Tanci (začierniť), že žije...
Takže Hostina dočtena. Popravdě se přiznám, že jsem počítal zbývající stránky, protože jsem se nemohl dočkat Tance a svých oblíbených postav - Dany, Tyrion, Jon, Davos... :D Nicméně to neznamená, že by mne Hostina nebavila, naopak.
Nejvíce mě zaujala Cerseina konspirace, a to, jak se nakonec vše obrátilo proti ní. Aryiny kapitoly byly úžasné, na konci každé jsem si přál, aby byly delší nebo aby jich bylo více. Dorne a Železné ostrovy byly krásné, takže opět jsem si jich přál víc ( ale spíše jen Dorne). Poslední kapitola s Brienne mě na rozdíl od ostatních bavila, takový pocit beznaděje, smutek... Reakce Jaimeho (už jsem se konečně naučil číst jeho jméno džejmi :D) na Cersein dopis mě šokovala. A nakonec Samwell - Alleras Sfinga, Sarella... takže spokojenost a teď jdu na ten vysněný Tanec s Draky :):D
sory, tak ale myslel som že to až tak nevadí, lebo každý kto prečítal aspoň burku mečov tak vie že tyrion žije a to že hovorí ludom že zabil joffa zasa nie je až taký spoiler ale jak chcete
Tak mam take hostinu za sebou. Me se to cetlo dobre, pravda dej nebyl tak nabity jak predchozi knihy, ale bylo to fajn. Uz se tesim na tanec. Ale nejvic me rozesmal dovetek Martina na konci, ze ocekava tanec v roce 2006, jak vsichni vime sekl se jen o pet let :-)
Nevím, koho přesně máš na mysli. V tom chrámu je LAskavý muž a Dívenka. Kuchařka Umma a několik dalších služebníků: Pohledný muž, Tlustý chlapík, Lorďátko, Vážná tvář, Šilhavec, Hladový muž.
Komentáře
http://wiki.terrariaonline.com/Terraria_Wiki
http://www.terrariaonline.com/
edit: Aha, tak z Indie.
Tuhle hru znám, ale nikdy jsem ji nehrál. Co je vlastně jejím cílem. Prokopat se do zemského jádra?
Tady máš obrázek i s Xenou :D :
Nejvíce mě zaujala Cerseina konspirace, a to, jak se nakonec vše obrátilo proti ní. Aryiny kapitoly byly úžasné, na konci každé jsem si přál, aby byly delší nebo aby jich bylo více. Dorne a Železné ostrovy byly krásné, takže opět jsem si jich přál víc ( ale spíše jen Dorne). Poslední kapitola s Brienne mě na rozdíl od ostatních bavila, takový pocit beznaděje, smutek... Reakce Jaimeho (už jsem se konečně naučil číst jeho jméno džejmi :D) na Cersein dopis mě šokovala. A nakonec Samwell - Alleras Sfinga, Sarella... takže spokojenost a teď jdu na ten vysněný Tanec s Draky :) :D