Odkazy , obrázky...

1525355575880

Komentáře

• Ale je to krásná nadávka..."je to na pikaču" je takové hezké lidové :-))
  • Ale v některých situacích moc dlouhé.
  • No.. Viem, že bol jeden čo sa volal Pichu.. ale pre istotu to čítal Pikču .D
  • Nevím - já neviděla z pokemonů ani ťuk :-) Ale kamioňáci říkají pokemoni policajtům a prý je to odvozeno, že nikdo není blbější než pokemoni :-) Jak jsem koupila tak prodávám - z vlatsní hlavy to nemám....
  • No.. Viem, že bol jeden čo sa volal Pichu.. ale pre istotu to čítal Pikču .D

Ten byl až v těch nových. Uměle dotvořený předstupeň Pikachu... :(
    Pichu
  • v tých "nových".. no noi nevedia kedy sa zastaviť a furt čosi vymýšľajú takže "nový" je už dosť starý :D
  • Otázka za 10 000:
    Postavička z japonského kresleného seriálu se jmenuje:
    a) Vopiču
    b) Přespiču
    c) Napiču
    d) Pikaču
  • v tých "nových".. no noi nevedia kedy sa zastaviť a furt čosi vymýšľajú takže "nový" je už dosť starý :D

"Noví" jsou cokoli nad 151. Ještě toho tajemného 151 jsem brala normálně, ale co z toho udělali potom... Měli zůstat u jedné série (Indigová liga) a byl by to takový roztomile stupidní seriál na nepřemýšlení... :D
  • Tajemný, to je ta Celestia, Celesta alebo čo? No ono pri tej prvej sérií to vyzeralo na poho rozprávku, potom to začali zbytočne preťahovať... Ja som vlastne nikdy ani nevidel celú prvú sériu, som bol do toho ako decko zažratý a potom ma to prestalo baviť...

Teraz som zažtaý do GoT :D
  • Tajemný, to je ta Celestia, Celesta alebo čo? No ono pri tej prvej sérií to vyzeralo na poho rozprávku, potom to začali zbytočne preťahovať... Ja som vlastne nikdy ani nevidel celú prvú sériu, som bol do toho ako decko zažratý a potom ma to prestalo baviť...

Teraz som zažtaý do GoT :D

Tajemného jsem myslela tohohle:
    Mew
    V první sérii byl tak napůl až jeho umělý (?vyšlechtěný?) vývoj Mewtwo.

Já taky původně neviděla ani celou první sérii- občas nějaký díl "utekl" a pak jsem viděla pár z té další- Pomerančové- ligy a to už bylo i na mých, lehce infantilních cca. deset let moc stupidní.
    Loni v listopadu jsem to napůl ze srandy skoukla celé a opět jsem se sekla na začátku druhé série, takže už radši asi zůstanu u GoT a "dospělejších" věcí. :D
  • A sledovala jsi to v dabingu nebo v originále? :-)
  • heavy_head napsal(a):

A sledovala jsi to v dabingu nebo v originále? :-)

Dabing. Nostalgie... :)

(A fakt, že v japonštině jsem nenašla a americká verze je strašně ukníkaná... :D)
  • Nostalgie je svině... jednou jsem se tak snažil koukat na Strážce vesmíru a jsem rád, že jsem z toho vyvázl bez poškození mozku. :-)
  • Ja som si znva nainštaloval The Sims 1 a blbne grafika, furt to bliká :D
  • Arutha2321 napsal(a):

Nostalgie je svině... jednou jsem se tak snažil koukat na Strážce vesmíru a jsem rád, že jsem z toho vyvázl bez poškození mozku. :-)

V prosinci mi spolužáci znárodnili notebook a pouštěli si první díl o matiku. Člověk se pak pomalu stydí, na co se to kdysi vydržel dobrovolně koukat... A ještě se to líbilo... xD
  • Tak já mám na Strážce krásné vzpomínky, růžová strážkyně byla moje první televizní láska :D. Škoda, že když člověk vyroste, vnímá to trochu jinak. :)
  • Někdy v softu řikame těm mladším hráčům pokemoni. Nikdy nevíš kde se to schová nebo z jaké malé díry to vybafne.
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Arutha2321 napsal(a):

Nostalgie je svině... jednou jsem se tak snažil koukat na Strážce vesmíru a jsem rád, že jsem z toho vyvázl bez poškození mozku. :-)

V prosinci mi spolužáci znárodnili notebook a pouštěli si první díl o matiku. Člověk se pak pomalu stydí, na co se to kdysi vydržel dobrovolně koukat... A ještě se to líbilo... xD
    Videl som vtip ako boli speváčky typu Lady Gaga, Kety pArry, Niki minaj prefarbené na rôzne farby a ktosi si z toho robil srandu že "Power Rangers are Back!" :D
  • Krásné vzpomínky nikdo nebere. Jen si udržet dostatek soudnosti a nedívat se na to po letech... A netvrdit, jak JE to fajn, ale jak se to tenkrát zdálo fajn. :D

U nás ještě v páté třídě pobíhali kluci ve škole po koberci a řvali: "Morfujeme!" a "Mastodont!", "Pterodactyl!!", "Šavlozubý tygr!!!", "Triceratops!!!!".... xD
  • človek sa pri takých spomienkách hanbí aj sám za seba xD
  • V páté třídě? My to dělávali do konce gymplu. :D
  • Jak se vkus mění. Moje první filmová/televizní láska byla Elizabeth z Pyramidy hrůzy.
    U nás ještě v páté třídě pobíhali kluci ve škole po koberci a řvali: "Morfujeme!" a "Mastodont!", "Pterodactyl!!", "Šavlozubý tygr!!!", "Triceratops!!!!".... xD
    Já se pravda trochu stydím, když si podobné vzpomínky vybavím v souvislosti s Želvama ninja.
  • Hmmm filmové lásky si nějak nevybavuji, ale knižní by se našly...stále mám slabost pro Darrella Standinga :-) Jeho vyznání lásky mne stále dojímá.

Arutha2321 napsal(a):

Videl som vtip ako boli speváčky typu Lady Gaga, Kety pArry, Niki minaj prefarbené na rôzne farby a ktosi si z toho robil srandu že "Power Rangers are Back!" :D
    Což nás opět dostává k Písni:
    Ranger!
  • Jarla napsal(a):

Hmmm filmové lásky si nějak nevybavuji, ale knižní by se našly...stále mám slabost pro Darrella Standinga :-) Jeho vyznání lásky mne stále dojímá.

Kdo to?

Arutha2321 napsal(a):

:D:D
    Power rangers are back
    Power rangers 2
    Power rangers are back 2
  • Vypada to divne kdyz z tech zenskejch poznam jen Katy Perry a to jen proto že jsme kdysi v angličitně měli překládat z videa její písnišku ?
  • flanker.27 napsal(a):

Jarla napsal(a):

Hmmm filmové lásky si nějak nevybavuji, ale knižní by se našly...stále mám slabost pro Darrella Standinga :-) Jeho vyznání lásky mne stále dojímá.

Kdo to?
    Někdy si myslívám, že příběh muže je příběh lásky k ženě. Vzpomínky na celou mou minulost, které nyní vypisuji, jsou vzpomínky na mou lásku k ženě. Miloval jsem ji vždycky v těch deseti tisících životů a podob. Miluji ji nyní. Můj spánek je jí plný, mé probouzející se představy, ať začínají kdykoli, vedou mě vždycky k ní. Není úniku před tou věčnou, skvělou, vždy novým leskem zářící postavou ženy.
    Jack London - Tulák po hvězdách
  • Blackfish napsal(a):

Vypada to divne kdyz z tech zenskejch poznam jen Katy Perry a to jen proto že jsme kdysi v angličitně měli překládat z videa její písnišku ?

Nevyzerá to divne, možno naopak normálne pre normálnych ľudí...

ja ovplyvnený internetom tipujem mordovlasá Katy, červená Rhianna, ružová Niki Minaj a zelená lady gaga, blodku netuším..

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi