Coat of Arms for You

123468

Komentáře

• House Ryswell je boží!
  • Tak, ak teda môžem poprosiť:
    Erb by bol čierny, so zlatým drakom v strede.
    Vopred ďakujem(a ak nespravíš, vopred preklínam :D )
  • Anglachel: Změna názoru? (Essoské obludy už Ti nevadí? ;)
  • je pravda, že môj originál na papieri má 4 nohy, ale potom, čo oms si všimol toho čienreho pod tou hviezdou, mi to až taký lzý nápad nepríde. Nechám na pána autora :D
  • To máš dobré, môj originálny drak na papieri vyzerá ako černobyľská šmuha :P
  • Mne išlo o čisto erobvé zobrazenie(potreboval osm si spraviť nejakú obálku na svoju knihu(nejako mi pri písaní nedošlo, že nemám zlatú farbičku, čiže holt musel byť žltý)) takže mám pekného "zlatého" draka. Ale v PC nie, čo je zlé, inak by už bol tu. Radšej to teda prneechám odborníkovi, ktorý má niečo viac ako skicár a nulové skúsenosti :D
  • Ja už začínam mať v knihách alergiu na upírov a draky :D
  • Tam draky ani neboli, len vládnuci rod mal v znaku draka :D
  • Dosť som sa inšpiroval Martinom: Všetci z toho rodu na konci umreli :D
  • Och, nenamýšľaj si.. Ak len z toho rodu, ešte musíš popracovať na vykynožení ostatku sveta :D :P
  • Prvý diel: 88 strán, 12 000 mŕtvych, polovica z toho zmenená na nemŕtvych. Ako si vediem?(a prvá postava, čo sa dožije konca sa objavila až v treťom dieli :D )
  • Anglachel: Takhle to začíná vypadat zajímavě! ;D
  • Ďakujem, ďakujem, druhý diel končí vraždou šesťročného dieťaťa, pričom vrah spadne z útesu v piaotm dieli(dúfam).
  • :D GRRM ma konkurenciu :D
  • Konkurenciu, ktorá nezvládne nepísať dlhú knihu a jediné obstojné scény sú tie kruté :D (a to som ešte nezrútil vežu na polovicu postáv-coming in the book 6)
  • :D GRRM ma konkurenciu :D

Ještě nějaký ten incest, záhadný původ a jinak komplikované rodinné vztahy a bude čím vyplnit roky čekání na Vichry. :D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

:D GRRM ma konkurenciu :D

Ještě nějaký ten incest, záhadný původ a jinak komplikované rodinné vztahy a bude čím vyplnit roky čekání na Vichry. :D
    A nejaký ten teplý rytier, nech je to kompletné.. Nezabudnime na šarlatánku rodiacu plynných černoškov, čo zabíjajú zlých ujov...
  • Ja som skromný, ja mám naplánovanú len trilógiu.. Možno sa mi aj podarí ju raz vydať .D
  • Jeden z príslušníkov kráľovského rodu bude mať dieťa s prostitútkou, pričom po vymretí rodu sa ona stretne s kňazom istej viery(pričom kňazi sú tak trošičku zbehlí v tých horších variantách mágie), ktorý jej tak trošku tajne očaruje to dieťa, že vyrastie behom pár dní(ale ona umrie pri pôrode). A zatiaľ sa kráľovstvo roztrhne a ako pomstu za vraždu svojho kráľa jeho brat(a nový kráľ) napadne loďstvom hlavné mesto druhého kráľovstva a ukradne všetko jeldo. Postačuje? :D.
  • :D Yop...

Mne stačí ríša, čo sa bude rozkladať pod náporom troch miraklistických cechov ovládajúcich oheň, ľad a smrť, ale názvy vám nepoviem, len sa končia na *mancer
  • U Hoteiova pupku, o čem to tu mluvíte? ?-)
  • O tom, že by som prosil čierny znak so zlatým drakom v strede :D
  • Anglachel: Ty píšeš nějakou knihu?
    Jo erb udělám. Má ten drak být Targaryenský, čínský, mayský, keltský, vikingský, dvouhlaví, čtyřkřídlý, nebo ten co je v tom erbu pod hvězdou?
    Jinak nějakého vyberu sám.
  • Zabudol si na černobyľského draka :D
  • Zabudol si na černobyľského draka :D

To byl Stegosaurus. :D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Zabudol si na černobyľského draka :D

To byl Stegosaurus. :D
    Nie Daenerosaurus... :P
  • Jednoznačne s krídlami, žiadne východné ohavy nechcem. A môže byť aj ten čo je s tou hviezdou, ale nechávam na tebe, ty si ten umelec :D
    A áno, každý má vlastný spôsob zahnania nudy, tak ja si píšem knihy :)
  • A je to někde k přečtení, nebo ke koupi?
  • Je to k prečítaniu na papieri u mňa doma :D Je to čisto relax, nie žiadna snaha o napísanie super diela alebo získania zisku.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi