Ale ten doktor .....není to ani Farnsworth (jsem myslela, že by to mohl být na stole za ním sterilizátor....) Jako indicii bych považovala tu značku na rukávu....vypadá to jako OSN ? U stolu vedle něj sedí rodák z Příbora a vedle chlapíka znám, ale nevybavím si.....U klavíru je Wolfi, ale ta ženská ? Ani Frida ani Mata Hari....tak kdo ?
Ale jo nevado - bude to Ford, i když se to nezdá...má autíčko a ten oblek bude pracovní kombinéza - ty byly z tohohle režjného materiálu....(no jasně dělali to amíci - mělo mne napadnout, že přírodovědec tam nemá co pohledávat :( )
No tak - prozraďte mi ty další..... další řádek - ženskou nevím...úpak Mozart, Hitler, za nos se drží Mussolini, Sadám, Livingstone?, stojící?, Kim Ir Sen, Puškin a zády k Bětce sedí ?...
Tak moment Kim Ir Sen je podle fotek ten, co stojí nad velkým Maem.....podle uniformy to sedí a podle fotek bez brýlí.....huh s těma žlutýma je potíž :-) Bruklí je k poznání snadno :-)) před Kolumbovou lodí a nad Čurčilem...kdo je ale ten malíř vedle něj nemám potuchy :(
Vlevo nahoře poznám jen Pelého, Pythágora a Lenina....toho zeleného s naginátou už jsme někde viděla, ale nevzpomenu si ....za trůnem je Clinton vedle Kolumba, ale kdo je na trůně ? Trůn je neidentifikovatelný, ještěrku na něm nechápu a typos má jakoby faraónskou plachtu, ale nemá faraónský vous - jsem naprosto zmatena :( Ten vpravo na železnou Margaret hledící netuším...leda dohledat podle čopky s peříčkem.....pod Čurčilem jsou dva...jednoho znám od vidění a ve svetru s flaškou je Hemingway...pod nima zase nevím...
Elvis nebude mít unifomu, ale třásničky na kovbojském oblečku a brouká Stalinovi do ouška a vedle je Leonardo. ten v klobouku se žvárem za Elvisem nevím, pak Třasooštěp, Paganini a na koních Tamundžin a Bonaparte a u stole vedle Leonarda Marx a Piccard?
Dík flankere - jo bude to spíše Beethoven než Mozart, ale třeba ten Attenborough je vážně Ford, jak říkala Nevada - má autíčko, i když ta podoba je spíš na Davida než Henryho....tak Bismark! a De Góóól :-)) hleďmež! Ale toho mezi Bismarkem a Mussolinim vidím fakt spíše na Sadáma....Jo Petr Veliký - jsem si říkala, že ten obraz znám! Ale zmátla mne Kolumbova loď...kde je Kolumbus? Nebo není ? S houslema jsem tipovala Paganiniho - ten obrázek je hrozně mizerný, ale Paganini měl mít dlouhý nos a hubený ksicht. S tím Kimem a Maem nesouhlasím a už jsem Ti posílala fotky - u stolu je s doutníkem Mao a nad ním je Kim...ten mledý v papaše u Forda nevím...fotky neodpovídají na Čenkajšeka ani jiné co znám :( Z těch dalších jsem nevěděla Mandelínu a Viléma II.
Nad Picassem je Mcihael Jordan (baskeťák) a nad Mandelou je Čínský překážkař na 110m Liu Xian(g) - ale nevím přesně, jak se to píše. Vlevo od Charlese je Pavarotti. Vlevo od Arafata je Marylin Monroe (ikdyž mi přijde spíš jak Kateřina Brožová).
Nevím toho vyvráceného u stolu. Původně jsem myslela Kublaje, ale nejsem si jistá...pak je Mojžíš, Konfucius, Gándhí, Rodin, Van Gogh a Piccaso - ty dva týpky tam znám podle ksichtu....vpravo nahoře Dante mezi třemi žluťáky a pod ním Onassis ve svetru, nad ním Charles a Starý Budha a vedle Dalí a nad nima Pavarotti. Ten starý císař je snad Čchin (koho jiného by dávali?) a za ním matka Terezoid a ten Vilém II. a černouš je Jordan ? A s majzlíkem Michilangello ? Jo a ještě u velblouda trojka Caesar, Aparát a Merylin...
klobouk dolů flankere, tady jde vidět přehled, pomocí tvého obrázku bych jen doplnil: mezi fidelem a arafatem je marlon brando, pod ním možná marilyn monroe?? vedle prince charlese je luciano pavarotti, pod ním na zemi michael jordan, vedle viléma II ta stařenka, nebude to matka tereza nebo někdo takový podobný?
kruci, krisa mě snad ve všem předhonila:D nejspíš to tak bude, když picasso drží picassův obraz, ale vzhledově jsem si prvně myslel že picasso je vedle lincolna a můj osobní typ na toho asiata v pravo dole je sun c
Komentáře
U stolu vedle něj sedí rodák z Příbora a vedle chlapíka znám, ale nevybavím si.....U klavíru je Wolfi, ale ta ženská ? Ani Frida ani Mata Hari....tak kdo ?
další řádek - ženskou nevím...úpak Mozart, Hitler, za nos se drží Mussolini, Sadám, Livingstone?, stojící?, Kim Ir Sen, Puškin a zády k Bětce sedí ?...
A dole je Einstein...
A myslím, že dole vpravo v rohu je aj ten.. jak sa volá, čo sme ho tu nedávno rozoberali... dalajláma? ano, ten.. asi
A hore s pištoľou je ten revolucionár, jak sa volá, to už neviem.. čosi Gbláblázzbáblá čosi...
Tamundžin -> Cengiz Han
Paganini -> Vivaldi
Vlevo od Charlese je Pavarotti.
Vlevo od Arafata je Marylin Monroe (ikdyž mi přijde spíš jak Kateřina Brožová).
mezi fidelem a arafatem je marlon brando, pod ním možná marilyn monroe?? vedle prince charlese je luciano pavarotti, pod ním na zemi michael jordan, vedle viléma II ta stařenka, nebude to matka tereza nebo někdo takový podobný?
kruci, krisa mě snad ve všem předhonila:D
nejspíš to tak bude, když picasso drží picassův obraz, ale vzhledově jsem si prvně myslel že picasso je vedle lincolna
a můj osobní typ na toho asiata v pravo dole je sun c