No já si snadněji pamatuji ten titul než její skutečné jméno (fakt na čínské nemám paměť) byla to poslední císařovna a její osud byl taky dost... řekněme pohnutý - krásně o tom psal Fabricius (není to historicky přesné, ale přesto dost poučné a výborné na čtení)...hm Billa nevidím..připadá mi to tam moc žlutě.....
Nevím - podle oděvu padesátá léta...projela jsem si americké presidenty, watergate a podobně, ale ve skutečnosti nevím :( Mne by zas zajímal ten před velbloudem - nakvašený v galské čapce a vypadá na umělce....já ten ksicht znám!
- Pythagoras je podle mě špatně. Mnohem víc ta podoba sedí na Socratese - Vedle Mozarta je Spielberg - Rabindranath Tagore, vedle Čchina s klíčem na krku
tak já to zkusím ještě jednou, nějak se to v komentářích ztratilo, Pablo picasso podle mě ten co drží obraz asi od picassa, není picasso, vůbec tak nevypadá, ale hlavně je picasso vedle lincolna, fotka jako důkaz, zřejmě i podle ní byl tady namalován
Spielberg - vpravo od Amadeuse, za tím chlápkem v červeném. Jednou rukou si stíní oko a hledí na scénu. Druhou má vztyčenou na znamení "OK, záběr vypadá skvěle."
Monty - Pythagoras má na hlavě takovou pokrývečku a to souhlasí, Socrates má typicky prasečí čumák - je to Pythagoras - s tím se smiř. Jo takhle vedle Amadea - to jo, já furt vedle Marxe hleděla ke stolu :-))
Ten Picasso - nevím - ta fotka se mi nezdá dost podobná...zvlášť změna oděvu mi nesedí...já ten ksicht taky znám...
já myslím, že né, když se podíváš na všechny dostupné fotky všude má velkou kebuli, ten na tom obraze je hubeňour, a ten obraz je dělán podle fotek, maleb, momentek těch osobností
Sókratés (4. června 469 v Athénách – 399 př. n. l. v Athénách), řecky Σωκράτης, bez diakritiky Sokrates, byl athénský filosof, učitel Platónův. Je považován za jednu z nejvýznamnějších postav evropské filosofie, neboť na rozdíl od svých předchůdců předsókratiků, kteří pátrali po původu a příčinách světa, Sókratův zájem se soustředil na záležitosti člověka a společnosti; jak praví Cicero, „snesl filosofii z nebe na zem“. Svou dialektickou metodou položil základy západního kritického myšlení.
Komentáře
Mne by zas zajímal ten před velbloudem - nakvašený v galské čapce a vypadá na umělce....já ten ksicht znám!
- Vedle Mozarta je Spielberg
- Rabindranath Tagore, vedle Čchina s klíčem na krku
Co má Spielberg společného s dvouplošníky a proč na sobě má oděv z přelomu 1900?
Rabindranath Tagore - ten je jasný :-)) Dík
Pablo picasso
podle mě ten co drží obraz asi od picassa, není picasso, vůbec tak nevypadá, ale hlavně je picasso vedle lincolna, fotka jako důkaz, zřejmě i podle ní byl tady namalován
Spielberg - vpravo od Amadeuse, za tím chlápkem v červeném. Jednou rukou si stíní oko a hledí na scénu. Druhou má vztyčenou na znamení "OK, záběr vypadá skvěle."
Jo takhle vedle Amadea - to jo, já furt vedle Marxe hleděla ke stolu :-))
Ten Picasso - nevím - ta fotka se mi nezdá dost podobná...zvlášť změna oděvu mi nesedí...já ten ksicht taky znám...
Zbytek stále k debatě a hledání :-))
Jo a Bush hledá teroristy a Usama je hned za jeho zády, schován v davu.