GRRM řekl...

189111314

Komentáře

• Tyna napsal(a):

Já si od doby, kdy jsem se přestala divit (Cože, tenhle TAKY?) velice vážně myslím, že reálné procento gayů je okolo dvaceti :-)))

táta dělá v hudebním průmyslu manažera a na jednom koncertě přišlo asi 20 natěsnaných prdelek do džínu a on mi u každého říkal kdo co dělá. 3 právníci, jeden chirurg, dva malíří, tři kadeřnící, 4 náměstci, dentista, psycholog...prostě samé vaty

tehdy mi řekl jednu věc..."pamatuj si, že oni to tu jednou budou řídit, bude jich daleko více...dohazujou si kšechty a místa navzájem" (z profesního hlediska je nemá rád, jsou prý nespolehliví a nejsou dostatečně tvrdí) já ho měl za vola, byla to doba kdy se začalo uvažovat že to tzv. 4% bude asi daleko více %....no a dnes kam kouknu, doopravdy vidím obrovské množství gayů
  • Inu kromě válečných časů, kdy procento homosexuálů rychle roste - těhotné matky jsou ve stresu, vyrábí stresové hormony místo testosteronu a dělají to podvědomě, protože tím chtějí zabránit válce - je procento stále vyvážené ať už si myslíte kdokoliv cokoliv. Tak jako dravci x kořist nepřekročí 2% :-)) Je to naprosto přirozené v každé populaci a je jedno jestli jsou to lidi nebo psi,....
    Obzvlášť komicky se v tomto ohledu chovají chlapi, kteří se mocí mermo snaží dokázat, že oni "nejsou"...protože to je podle nich nakažlivé či co?! Lébržto sexuální orientace nemá absolutně žáden vliv na charakter člověka (či zvířete).
    Dokud lidi pracují a platí daně, tak je mi totálně lhostejné k jaké menšině patří.
  • Zženštilost nemá se sexuální orientací muže vůbec nic společného - to samé platí samozřejmě obráceně i u žen. 4% jsou dost podhodnocený údaj, protože je z doby, kdy homosexualita nebyla "tolik" normální jak teď (bohužel ani teď dost často není považovaná za něco normálního - nemyslím statisticky, ale spíš běžně akceptovatelná apod.). Údajně by mělo být homosexuálně orientovaných lidí opravdu spíše ke 20%, což se ale přesně nejspíš nikdy nezjistí, alespoň, co budeme my žít.
    Já osobně znám několik gayů a leseb a u většiny to moc lidí neví, takže ikdyž se nesetkáváte s "hošany a mužatkami", rozhodně je kolem vás více homosexuálních lidí, než si myslíte ;)
  • chrochta napsal(a):

Jarla: A slavné thébský "svatý sbor", vyvražděný u Chairóneie Makedonci, tvořilo 150 párů přátel. Všichni zemřeli na jednom místě, a všichni měli smrtelná zranění zepředu. Na rozdíl od mnoha padlých Athéňanů... Jo, v antice řada válečníků radši pobývalav důvěrné společnosti svých spolubojovníků než svých manželek či profesionálních společnic.

A u řady etnik, kde byla mužská homosexualita společenskou institucí, žádná "děvčata" nebyla.

"děvčata" boli vyhnané na ostrov Lesbos... Teda tam ich učila Sapfo hodnotám umenia, duše a krásy - len mladé dievčatá - a akosi sa jej to tam zvrtlo...
    Jarla napsal(a):

Inu kromě válečných časů, kdy procento homosexuálů rychle roste - těhotné matky jsou ve stresu, vyrábí stresové hormony místo testosteronu a dělají to podvědomě, protože tím chtějí zabránit válce - je procento stále vyvážené ať už si myslíte kdokoliv cokoliv. Tak jako dravci x kořist nepřekročí 2% :-)) Je to naprosto přirozené v každé populaci a je jedno jestli jsou to lidi nebo psi,....
    Obzvlášť komicky se v tomto ohledu chovají chlapi, kteří se mocí mermo snaží dokázat, že oni "nejsou"...protože to je podle nich nakažlivé či co?! Lébržto sexuální orientace nemá absolutně žáden vliv na charakter člověka (či zvířete).
    Dokud lidi pracují a platí daně, tak je mi totálně lhostejné k jaké menšině patří.

Nápodobne :)

• Vraj u každého sa môžu objaviť nejaké homosexuálne sklony, praví homosexuáli sú ale naozaj v obrovskej menšine.
    A to, že ide o niečo neprirodzeé, tak to je pravda. Jedná sa o odchýlku od normálu, ktorým je heterosexualita, ktorá(z biologického hľadiska) slúži na vytvorenie potomstva. Samozrejme je ale zlé, keď sú homosexuáli odsudzovaní, len je otázka, či je homosexualita správna.
  • Anglachel: Jenže je mnoho druhů norem... Tady by se dala použít třeba společenská norma - pokud společnost považuje homosexualitu za normální, je normální (což nepopisuje biologickou přirozenost a blablabla a taky to neznamená, že kdo není homosexuál je nenormální).
  • Z evolučního hlediska má homosexualita své místo i opodstatnění. Slovo "správné" nebo "nesprávné" s tím nemá vůbec co dočinění....to je jako debatovat jestli je správné, že vlaštovka žere komáry.
  • Neexistuje dobro ani zlo, len ľudia, ktorí páchajú viac zla a ktorí ho páchajú menej, ľudia, ktorí páchajú viac dobra a ktorí ho páchajú menej.

Rovnako nie je nič nesprávne ani správne, len to, čo má viac pozitív a čo ich má menej, no to je uhol pohľadu jednotlivca...
  • pokud vím homosexuálové jsou i mezi zvířaty a tamse tomu nikdo nediví tak nechme lidi bejt a žít a bude nám všem fajn :-)
  • Leithian napsal(a):

pokud vím homosexuálové jsou i mezi zvířaty a tamse tomu nikdo nediví tak nechme lidi bejt a žít a bude nám všem fajn :-)

Ako vieš, že ak sa zistí o Alfa samcovi svorky, že je gay, tak ho nezahanbia pred celou Tesákovou komunitou a nevyhostia :D
  • Spíš homosexuální chování než homosexuálové (něco jako mejdlo v base)
  • Lord Gepeto Illar:
  • Nevada napsal(a):

Lord Gepeto Illar:

Nejdu mi repráky :D
  • Nevada napsal(a):

Lord Gepeto Illar:

+1 :D
  • schválne, čo sa v tom videu hovorí? Tú časť si už nepamútám :/
  • Penny: "To byl vtip"
    Sheldon: ":)"
  • Neexistuje dobro ani zlo, len ľudia, ktorí páchajú viac zla a ktorí ho páchajú menej, ľudia, ktorí páchajú viac dobra a ktorí ho páchajú menej.

Rovnako nie je nič nesprávne ani správne, len to, čo má viac pozitív a čo ich má menej, no to je uhol pohľadu jednotlivca...

"pachat dobro" - to spojenie sa mi paci :)
  • sme mali stretnutie z gymplu po 10 rokoch a zistila som, ze dve spoluziacky ziju spolu, dovtedy by ma to ani vo sne nenapadlo, takze, ak to beriem, ako reprezentativnu vzorku 2 z 30 je trochu viac ako 4% :)
  • No a u nás nic....:( Ono se to vyrovnává :-D
  • Hildegarda napsal(a):

Neexistuje dobro ani zlo, len ľudia, ktorí páchajú viac zla a ktorí ho páchajú menej, ľudia, ktorí páchajú viac dobra a ktorí ho páchajú menej.

"pachat dobro" - to spojenie sa mi paci :)
    Rovnako, páchať môže byť prisúdené rovnako zlu ako dobru.... Nezáleží na tom, ako to človek pomenuje, ale na tom, aký vplyv to má...
  • Co si myslíte o tom prohlášení že tři postavy (které jsou tam od první knihy) nejsou důležité a že zemřou. Kdo by to mohl být?
  • UŽ zomreli alebo ešte len? To som tam nevyčítal.. Jednou môže byť Ned.. mohol byť...
  • Pre istotu to sem hodím znova...
    Everett Young napsal(a):

Apparently, he wrote 3 characters that are meant to be the 3 Stooges into the first book! But he wouldn't say who they were, just that they'd died. I'm not entirely sure he wasn't fucking with us. Any ideas?

WHAT A FUCK????

• Takže Robert - kráľovská bábka, ZOMREL. Eddard - Vyšetrovateľ, také očko, čo nám ozrejmilo isté dianie, ZOMREL. A ten tretí?
  • Hahá... Pentapost .P :D
  • cersei, theon, joffrey, tywin, jorah
  • jaime, robb, catelyn... je toho dost :-)
    hora, ohař (možná),
  • S tým detailom, že tieto tri postavy zomreli aj pôsobili v HRE, to z textu vyplýva, že tie postavy boli bábkami aj zomreli už v HRE... Tí ostatní... Sú asi tak blízko ako Bytča k New Yorku...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi