Pokud bude hrat ten nejvetsi z nas, tak by nam mohl rict, jak pozmenit pravidla k druhe edici, aby byla vyvazenejsi (navrhuju hrat s rodovyma kartama prvni edice).
Amen.
Jinak já jsem na tom podobně jako Zapper, můžu asi obecně skoro kdykoliv, ale potřeboval bych vědět pár dní dopředu.
V pet je to na mne jiz pozde. Spis bych zitra preferoval driv. Ale nejpozdeji v 16:30 budu v Ruspine. A zappere prosim ,vem sebou AGOT, nebudu se dnes stavovat doma.
A cože, vy to hrajete i přes maily?! To si nějak neumím představit... Nedávno jsem dostala od bráchy druhou edici k narozeninám, a zatím vstřebávám pravidla (a že jich je!).
Počkat, já mám asi jinou hru. :D Ona existuje i varianta ASOS?
No, zajímalo by mě, jak třeba hrajete tu Westeros phase, u koho doma jsou ty balíčky karet, a jak kontrolujete, že dotyčný nepodvádí při jejich odhalování... :-)
Zatím ještě nebydlím v Praze, a teď přes léto tam moc nebývám... Taky bych musela překonat svou vrozenou plachost. :-) Ale možná časem na nějaký sraz zavítám (až se osmělím), jestli se mi to bude zrovna hodit. :-)
No, zajímalo by mě, jak třeba hrajete tu Westeros phase, u koho doma jsou ty balíčky karet, a jak kontrolujete, že dotyčný nepodvádí při jejich odhalování... :-)
Westeros karty se odhalují přes generátor náhodných čísel na http://boardgamegeek.com, takže tam se podvádět ani nedá. Ale obecně to řešíme tak, že dotyčný obecně nemá rád podvádění a v AGoTu už vyhrál nezaslouženě (typicky někdo jiný nepochopil základní myšlenku hry a nechal ho vyhrát) tolikrát, že o to vyhrát tak zase opravdu nestojí.
Komentáře
Jinak já jsem na tom podobně jako Zapper, můžu asi obecně skoro kdykoliv, ale potřeboval bych vědět pár dní dopředu.
Taky můžu, prakticky celý týden. Časově čí dřív tím líp, 16.30 je pro mě ok - to bychom mohli do 21 hod. (což je pro mě cca mezní čas).
A cože, vy to hrajete i přes maily?! To si nějak neumím představit... Nedávno jsem dostala od bráchy druhou edici k narozeninám, a zatím vstřebávám pravidla (a že jich je!).
Hrajeme i přes maily, jaja, to hrajeme klasiku - má to úplně jiný tempo, hezky si všechno promyslíš, vyjednáš...
jj, ASOS je spešl varianta pro 4 hráče s jinou mapou a trochu upraveným systémem.
Taky bych musela překonat svou vrozenou plachost. :-)
Ale možná časem na nějaký sraz zavítám (až se osmělím), jestli se mi to bude zrovna hodit. :-)