:-( Clive Mantle (Greatjon Umber) se nevrátí ani do třetí série, což mě teda vážně mrzí (potvrdil to jeho agent). Takže buď ho přeobsadí, nebo úplně vyškrtnou...
:-( Clive Mantle (Greatjon Umber) se nevrátí ani do třetí série, což mě teda vážně mrzí (potvrdil to jeho agent). Takže buď ho přeobsadí, nebo úplně vyškrtnou...
To nejde! Vždyť byl úplně geniální GreatJon!! A vyškrtnout ho přece taky nemůžou, jen přivražďnout na RW!!!
"Briemie" bylo asi myšleno jako Brienne + Jaime ve třetí sérii... taky se na to dost těším. Nikolaj Coster-Waldau doteď jako Jaime exceloval a Brienne je taky herecky v pořádku, takže mám takový pocit, že to bude moje oblíbená dějová linka příští rok :-)
"Briemie" bylo asi myšleno jako Brienne + Jaime ve třetí sérii... taky se na to dost těším. Nikolaj Coster-Waldau doteď jako Jaime exceloval a Brienne je taky herecky v pořádku, takže mám takový pocit, že to bude moje oblíbená dějová linka příští rok :-)
Vidíš, toho jsem si vůbec nevšim, automaticky jsem četl Brienne.
Neudělají - pro seriál je lepší, když jsou herci hezčí :-) To platí povšechně pro všechny. Líp se to prodává masám. Na charakteru nezáleží - hlavně že má půvabný obličejík.
Brienne je herecky v pohode, ale je príliš pekná... Som si ju predstavoval ako muža s ženskou hlavou podľa toho opisu v knihe :D
Uf, škoda, že Velký Jon vypadává, Mantle byl takovej úžasnej Santa Claus z pekla. Ale když se nad tím tak zamyslím, nakonec z toho můžou vybruslit i tak, že na RW umře Velký Jon a ne jeho syn, pokud by chtěli zachovat to, co o Umberech víme z Tance s draky.
Ten Kousač, to je bída, Jeyne je parádní kočička, ta se povedla. Co se ale moc nepovedlo je obsazení Margaery - Dormerová je na ni moc stará a hraje ji jistě jen proto, že má zkušenosti s podobnou postavou Anny Boleynové - což byla ovšem, ehm, řekněme nevěrnice, doopravdy, byť ten skutečný anglický proces byl podobně zmanipulovaný jako ten v Králově přístavišti.
Komentáře
Clive Mantle (Greatjon Umber) se nevrátí ani do třetí série, což mě teda vážně mrzí (potvrdil to jeho agent). Takže buď ho přeobsadí, nebo úplně vyškrtnou...
A ako sa to má čítať? Brejmí .D