Tak Královna trnů nevypadá vůbec špatně, doufám, že bude dobrá herečka. (A hlavně jsem ráda, že ji nevynechali.) A k tomu týpkovi z videa- co to tam plácal? Mě to celé připadalo jako Ramsay, nemůžu si pomoct. Já sama Ramsaye vidím jako mladého Trenta Reznora, ale s tímhle bych se asi smířila...
Jsem ráda, že Ollena nebude Maggie Smith. Mám ji zařazenou jako kladnou postavu, ne jako manipulativní mršku. Diana vypadá dobře. I když by Linda Marlowe byla lepší (ta TO má fakt v očích! :D)
Tak Královna trnů nevypadá vůbec špatně, doufám, že bude dobrá herečka. (A hlavně jsem ráda, že ji nevynechali.) A k tomu týpkovi z videa- co to tam plácal? Mě to celé připadalo jako Ramsay, nemůžu si pomoct. Já sama Ramsaye vidím jako mladého Trenta Reznora, ale s tímhle bych se asi smířila...
ne nejdú repráky :D Ale rád by som tiež vedel, čo kecá
Dokoukala jsem Womb a Perfect sense a musím říct... chci, aby Eva Green hrála Selyse!!!
V Perfect Sense byla na Evě Green dobrá jenom jedna věc. Teda, spíš dvě věci :))) Nevím, jestli mi je nějaká herečka víc nesympatická... A na Selyse se hodí asi jako Banderas na Oberyna.
sveva: Arya má být taky koňská tvář a Massie teda zas tak ošklivá není. Řekla bych, že Mel tím chtěla říct, že je Selyse suchá lípa, ne že je nějaká ošklivka Betty.
Khadgar: Jo, v Perfect Sense zas tak nezářila, ale ve Womb byla správnej psychouš. Myslím, že by "Selyse posedlou Rudým bohem" zahrála dost dobře.
sveva: Arya má být taky koňská tvář a Massie teda zas tak ošklivá není. ...
Arya neměla být ošklivá. Měla mít protáhlý obličej Starků, čímž si vysloužila onu přezdívku a kůň přece nemůže mít hezký obličej. (Nehledě na fakt, že věčně někde lezla, vůbec se neupravovala a nechovala se jako pravá dáma, tudíž rozhodně "nemohla" být hezká.) Nezapomeň, že takhle jí říkala a hodnotila "v-té-době-milující" sestra a její "tak-trochu-slepice" nejlepší kamarádka. ;)
No tak jak jsem viděl Jožina tak ho asi budu zežeru jako ovesnou kaši :D Nesedne mě tam ten herec vůbec, a říkám si proč obsadily Orla když tam hned umře a ještě Mackenziem :D Čekal jsem nějaké větší jméno. Sean Bean za první serii asi bylo na pár serii dopředu dost, až na Crooka kterej je známej z pirátů si podle jmen nikoho nevybavuju.
Moc se mi líbí obsazení: Blackfish (geniální), Tormund, Shireen, Edmure (Tobias byl v Římě výbornej), Jojen (i když ten klučina od dob Lásky nebeský dost vyrostl), Meera (nevím proč, ale vždycky jsem si jí představovala s kudrnatýma vlasama)... ostatní neznám, takže si počkám, jak se vybarví.
Herci se mi líbí (Anguy, Edmure a Selyse jsou úžasní :D), ale u Jojena si nejsem jistý. Orell mě překvapil, no nevím... Nakonec mi tam akorát chybí postavy jako Mance, Val... a můj oblíbený Oberyn :/:D EDIT: jo a ještě např. Daario. je jich hodně :D
Komentáře
To už radši Philip McGinley (jako Edmure), o kterém kolují zvěsti, že bude hrát v GoT...
Ještě mě napadl Berric Dondarion...
A k tomu týpkovi z videa- co to tam plácal? Mě to celé připadalo jako Ramsay, nemůžu si pomoct. Já sama Ramsaye vidím jako mladého Trenta Reznora, ale s tímhle bych se asi smířila...
Khadgar: Jo, v Perfect Sense zas tak nezářila, ale ve Womb byla správnej psychouš. Myslím, že by "Selyse posedlou Rudým bohem" zahrála dost dobře.
Nezapomeň, že takhle jí říkala a hodnotila "v-té-době-milující" sestra a její "tak-trochu-slepice" nejlepší kamarádka. ;)
On je Obrozhouba taky ohněm políbený?!
edit: koukám, že Thomas Brodie-Sangster je ročník 1990. To Jojena teda pěkně postaršili.. :O
Lady Thaeresa: přesně! Edmura si v seriálu užiju. :-))
Astaldeo: To je jedno. Je to Nor, a to mi ke štěstí stačí.
Mackenzie Crook as Orell, the wildling "skinchanger"
Nathalie Emannuel as Missandei
Paul Kaye as Thoros of Myr
Thomas Brodie-Sangster as Jojen Reed
Ellie Kendrick as Meera Reed
Richard Dormer as Beric Dondarrion
Kristofer Hivju as Tormund Giantsbane
Philip McGinley as Anguy
Tara Fitzgerald as Selyse Baratheon
Tobias Menzies as Edmure Tully (brutální! :D)
Anton Lesser as Qyburn
Diana Rigg as the Queen of Thorns
Clive Russell as Bryden "Blackfish" Tully
Kerry Ingram as Shireen Baratheon
edit: doplnila jsem nějaké odkazy. Tyhle jména přišly na mail WiC.net, takže by to mělo být ověřené.
třetí série se začne vysílat 31.3.2013!
A Orell podle mě zastane i roli Varamyra.
Tady jsou poskládaní.
Jinak z těch oznámených mě tu chybí Bastard z Boltonu, Mance Nájezdník a Daaario Nahá"daene"ris.
btw: [Oliana] mě překvapila, vždycky jsem to četla normálně [Olena] :D.
Tormund bude mega hustéééj
Meera se mi celkem líbí, u Jojena z toho mám rozporuplné pocity.
Proboha proč Orell?!