Everett Young: Tobě Massie přijde ošklivá? Mi se docela líbí (když zrovna na sobě nemá tunu make-upu). Prostě žádná koňská tvář to není. A vidíte, že i Tara Fitzgerald, která nakonec roli Selyse dostala, je pěkná baba. Na mě tedy moc výrazná (na Selyse). Ale uvidíme.
Souhlas s Lady Thaeresou a Everett Young. Je krásná, no... roztomilá, ano, přijde mi sympatická... a ne, nezamiloval jsem se. Ale dal bych mnoho za to, abych ji poznal osobně.
Nechapte ma zle, ja som len chcela zdoraznit, ze neodpoveda dobovej kraske, ktoru by si Eco vsimol vo svojich Dejinach a ani by nevyhrala casting filmu Kraska a zviera. S ostatnym suhlasim, pretoze "kraska" sa u mna nerovna "krasna", co ona bezpochyby je.
Pořád jsem si říkala, kruci, co na té malé holce máte a pak zjistím, že jste většinou stejně staří jako ona. Teď už chápu ( a není to myšleno nějak kriticky).
Maisie nie je žiadna super-kráska, ktorá by vyhrala všetky prestýžne súťaže a ktorá by priam žiarila ako tie umelé plastiky, ale na svoj vek je celkom pekná a verím, že o pár rokov z nej bude veľmi pekná žena, čo bude veľmi úspešná, podľa môjho skromného názoru má skvelý talent a úžasný začiatok kariéry. Dúfam, že ju rozvinie.
Nechapte ma zle, ja som len chcela zdoraznit, ze neodpoveda dobovej kraske, ktoru by si Eco vsimol vo svojich Dejinach a ani by nevyhrala casting filmu Kraska a zviera. S ostatnym suhlasim, pretoze "kraska" sa u mna nerovna "krasna", co ona bezpochyby je.
Akože je niečo medzi a nevystihuje ani jednu z tých postáv? :D
Já myslím že hezcí jsou tam všichni hlavní protagonisté i napříč genderovým a věkovým spektrem, ale že by tam byl někdo srdceryvně nádherný, to ne. Na to mi tam dvě jména chybí a chybět budou. :-D
Komentáře
A vidíte, že i Tara Fitzgerald, která nakonec roli Selyse dostala, je pěkná baba. Na mě tedy moc výrazná (na Selyse). Ale uvidíme.
Sajn: +1
2) Má hrozně příjemný hlas.
3) Je hrozně sympatická.
(Roztomilá... ehm, jsem stejně stará jako ona...)
Navyše je aj veľmi sympatická, to sa cení. Akože je niečo medzi a nevystihuje ani jednu z tých postáv? :D
:-)