"Prvního ledna - rozhodl jsem se vést si denní záznamy svých myšlenek a činů, zachovat svědectví o mých pokrocích na poli poznání, aby snad jednou jiní ctižádostiví důstojníci mohli na těchto stránkách hledat poučení. Je mojí světlou nadějí, že jednou bude mít tento deník své místo vedle Napoleonových válečných deníků a Pamětí Julia Caesara......škoda, že neumím psát :-p"
Pondelok, 20. apríla - celý deň som stál za trónom Utorok, 21. apríla - celý deň som stál za trónom Streda, 22. apríla - celý deň som stál za trónom Štvrtok, 23. apríla - celý deň som stál za trónom Piatok, 24. apríla - celý deň som stál za trónom Sobota, 25. apríla - celý deň som stál za trónom Nedeľa, 26. apríla - hurá, zmena, celý deň som stál pred kráľovými komnatami
Pondělí - stojím za trůnem, nudím se Úterý - stojím za trůnem, nudím se Středa - stojím za trůnem, nudím se Čtvrtek - stojím za trůnem, přišla nějaká návštěva ze Severu Pátek - stojím za trůnem, je mi trochu horko Sobota - stojím za trůnem, svrbí mě prsty Neděle - bolí mě zadek
Jestli je to skutečně další literární výzva, i kdyby nebyla už mám nápad, tak už se mi rýsuje v hlavě příběh černej, jako krtci, plnej zrady, krve, nožů , závisti a nenávisti, příběh tak krutej, že je ze všech nejkrutější. Tenhle příběh Martin nezná a tak o něm nezpívá :D
"Prvního ledna - rozhodl jsem se vést si denní záznamy svých myšlenek a činů, zachovat svědectví o mých pokrocích na poli poznání, aby snad jednou jiní ctižádostiví důstojníci mohli na těchto stránkách hledat poučení. Je mojí světlou nadějí, že jednou bude mít tento deník své místo vedle Napoleonových válečných deníků a Pamětí Julia Caesara......škoda, že neumím psát :-p"
:D Nu, pravda, je to troška chybka, ale zase taký urodzení vedia :/ A môže to byť myšlienkový denník...
Jestli je to skutečně další literární výzva, i kdyby nebyla už mám nápad, tak už se mi rýsuje v hlavě příběh černej, jako krtci, plnej zrady, krve, nožů , závisti a nenávisti, příběh tak krutej, že je ze všech nejkrutější. Tenhle příběh Martin nezná a tak o něm nezpívá :D
Jsi king, Láďo. ;-) A ten příběh z Valyrie může být, jaký chceš.
Jinak ať je to i tady ve fanouškovské fikci... Po zralé úvaze (a možná nešťastném upozornění, že má povídky končí happyendem) jsem do diskuze pod svou povídku (č.15) vložil deset-a-půltou kapitolu... takový epilog Martinova typu. Takže kdo chce, má možnost nalézt tam.
Komentáře
Nevada: Málo?
Kurva, zase vedle...
Utorok, 21. apríla - celý deň som stál za trónom
Streda, 22. apríla - celý deň som stál za trónom
Štvrtok, 23. apríla - celý deň som stál za trónom
Piatok, 24. apríla - celý deň som stál za trónom
Sobota, 25. apríla - celý deň som stál za trónom
Nedeľa, 26. apríla - hurá, zmena, celý deň som stál pred kráľovými komnatami
Ser Arys Oakheart(alebo ktokoľvek z KG)
Úterý - stojím za trůnem, nudím se
Středa - stojím za trůnem, nudím se
Čtvrtek - stojím za trůnem, přišla nějaká návštěva ze Severu
Pátek - stojím za trůnem, je mi trochu horko
Sobota - stojím za trůnem, svrbí mě prsty
Neděle - bolí mě zadek
Jaime Lannister :D.
Jsi king, Láďo. ;-)
A ten příběh z Valyrie může být, jaký chceš.