Fanouškovská fikce

1232426282953

Komentáře

• Proč tak málo času?
  • Branislav: ANO! (Ale ne dohromady:-)
    Nevada: Málo?
  • Jo, ono to tak bylo i minule. Já byla přesvědčená, že na první povídku byl měsíc a půl. Beru zpět.
  • Měsíc. Alek to stejně ještě protáhne do konce prázdnin, jak ho znám. :-)
  • Hodláš se zúčastnit? :-)
  • heavy_head napsal(a):

Branislav: ANO! (Ale ne dohromady:-)
    Nevada: Málo?

Prečo nie dohromady .( No nič skúsim trojsilu :)))
  • A ešte k tým dvo témam - tá postava Piesne musí presne existovať v Piesni alebo môže byť aj vymyslená naša, ale súčaťou Piesne?
  • Existující postava Písně. ;-)
  • To bude spíš pernej den spisovatele, páč skoro k ničemu z toho nevim co říct, můj milý deníčku valyrijský :)
  • Hm.. zajímavá témata. Rozhodně bych ráda viděla Hodrův tajný deník :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

Hm.. zajímavá témata. Rozhodně bych ráda viděla Hodrův tajný deník :D.

:D :D Myslíš si, že keby som poslal poviedku, kde je len slovo HODOR, tak by som to vyhral? :D
  • Máš môj hlas :)
  • Tenkrát ve staré Valyrii má být jakákoli pověst z Valyrie nebo návštěva zkázy?
  • "Prvního ledna - rozhodl jsem se vést si denní záznamy svých myšlenek a činů, zachovat svědectví o mých pokrocích na poli poznání, aby snad jednou jiní ctižádostiví důstojníci mohli na těchto stránkách hledat poučení. Je mojí světlou nadějí, že jednou bude mít tento deník své místo vedle Napoleonových válečných deníků a Pamětí Julia Caesara......škoda, že neumím psát :-p"
  • Z deníku Anguyho Lučištníka:
    Kurva, zase vedle...
  • Můj milý deníčku, dnes se na mne Dááário tak krásně usmál - asi se mu líbím...
  • Podepsán Barristan Chrabrý :)
  • Pondelok, 20. apríla - celý deň som stál za trónom
    Utorok, 21. apríla - celý deň som stál za trónom
    Streda, 22. apríla - celý deň som stál za trónom
    Štvrtok, 23. apríla - celý deň som stál za trónom
    Piatok, 24. apríla - celý deň som stál za trónom
    Sobota, 25. apríla - celý deň som stál za trónom
    Nedeľa, 26. apríla - hurá, zmena, celý deň som stál pred kráľovými komnatami

Ser Arys Oakheart(alebo ktokoľvek z KG)
  • Pondělí - stojím za trůnem, nudím se
    Úterý - stojím za trůnem, nudím se
    Středa - stojím za trůnem, nudím se
    Čtvrtek - stojím za trůnem, přišla nějaká návštěva ze Severu
    Pátek - stojím za trůnem, je mi trochu horko
    Sobota - stojím za trůnem, svrbí mě prsty
    Neděle - bolí mě zadek

Jaime Lannister :D.
  • No, to so zadkom som nepochopil.
  • Anglachel: právě vešel Ned Stark...
  • Jestli je to skutečně další literární výzva, i kdyby nebyla už mám nápad, tak už se mi rýsuje v hlavě příběh černej, jako krtci, plnej zrady, krve, nožů , závisti a nenávisti, příběh tak krutej, že je ze všech nejkrutější. Tenhle příběh Martin nezná a tak o něm nezpívá :D
  • Jáj :) Niekedy si proste človek nespomenie :D
  • Jarla napsal(a):

"Prvního ledna - rozhodl jsem se vést si denní záznamy svých myšlenek a činů, zachovat svědectví o mých pokrocích na poli poznání, aby snad jednou jiní ctižádostiví důstojníci mohli na těchto stránkách hledat poučení. Je mojí světlou nadějí, že jednou bude mít tento deník své místo vedle Napoleonových válečných deníků a Pamětí Julia Caesara......škoda, že neumím psát :-p"

:D Nu, pravda, je to troška chybka, ale zase taký urodzení vedia :/ A môže to byť myšlienkový denník...
    flanker.27 napsal(a):

Z deníku Anguyho Lučištníka:
    Kurva, zase vedle...

Najkratší príspevok, ale myslím, že by to vyhral...
  • Blackfish napsal(a):

Jestli je to skutečně další literární výzva, i kdyby nebyla už mám nápad, tak už se mi rýsuje v hlavě příběh černej, jako krtci, plnej zrady, krve, nožů , závisti a nenávisti, příběh tak krutej, že je ze všech nejkrutější. Tenhle příběh Martin nezná a tak o něm nezpívá :D

Jsi king, Láďo. ;-)
    A ten příběh z Valyrie může být, jaký chceš.
  • Nevada napsal(a):

Proč tak málo času?

A ještě tolik chuti... :o)
  • Jinak ať je to i tady ve fanouškovské fikci... Po zralé úvaze (a možná nešťastném upozornění, že má povídky končí happyendem) jsem do diskuze pod svou povídku (č.15) vložil deset-a-půltou kapitolu... takový epilog Martinova typu. Takže kdo chce, má možnost nalézt tam.
  • heavy_head napsal(a):

Měsíc. Alek to stejně ještě protáhne do konce prázdnin, jak ho znám. :-)

Zítra to učiním oficiálním. Tak pokud to chcete nějak korigovat (třeba ten čas dokdy), křičte. :-)
  • Konec prázdnin prosím. Ať mám o dovolený co dělat.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi