Pc gaming(xbox, ps)

13234363738

Komentáře

• Ben Nevis: Tahle byla oznámená už někdy před rokem. Tyhle online hry moc nehraji, ale tohle by mohlo být docela dobré.
    Thorar: to je MMORPG to snad ani žádný příběh nemá ne?
  • Montezuma3 mýlíš se, jediné čím je oproti jiným MMORPG tahle hra jiná je právě silný a jedinečný příběh každé classy a hlavně questy. Já osobně to vzal jako singleplayer. Lidi jsem do levelu 50 (maxlvl) ani nepotřeboval a užíval jsem si příběh a questění.
  • To si nějak neumím představit. MMO a v pozadí vyvíjející se příběh. Když budou Baratheoni útočit na KL a zvítězí. Tak se to přece musí odklonit od reálie. Nebo je ten příběh jen v singlu?
  • Psal jsem o SWTOR, jak to bude v GoT online nevim :-) Ten "single" byl myslen obrazne, ze jsem to hral sam aniz bych nejak mel potrebu interaktovat s ostatnima lidma s kteryma jsem se potkaval ve hre.
  • Jen jsem ti chtěl vyvrátit že by MMO nemohlo mít příběh :-)mají, a některá dost silný a propracovaný.
  • no podla toho čo som čítal o tom novom Got MMORPG tak to bude browserovka :D a to som potom na to dva krát taký zvedavý - http://gameofthronesmmo.com/ snáď to nebude vačší prepadák ako Genesis:)
  • Aha, Bigpoint, tak nic, to nema nadeji.
  • The brand new fantasy MMORPG, based on the massive hit HBO TV series Game of Thrones, is coming soon to your browser. Enter your email address to get all the latest news regarding this exciting new game.
    chechm.... chechm chach... Keďže je to podľa seriálu, je to vopred stratené.. V seriáli vynechali veľa vecí, ktoré by pre túto tématiku mohli byť dobré... Nu, nejdem to odsudzovať predčasne...
  • GoT SK (coming in 2013)

• Jsem zvědavá, jak dlouho ta móda MMORPG vydrží. SW - The old republic už mají odliv platících zákazníků, a pořád vznikají nějaké nové tituly.
    Je opravdu systém, že hra je zadarmo a platí se za lepší vybavení, výdělečný?
  • WoWko prostě dokud dává datadisky, patche a a aktualizace tak nemá konkurenci.
  • Blackfish napsal(a):

WoWko prostě dokud dává datadisky, patche a a aktualizace tak nemá konkurenci.

Zatiaľ nemá, ale čo nie je môže byť. Mnoho hráčov už nechce hrať WoW práve kvôli tým patchom a datadiskom a viacerí hrajú klasickú verziu(prípadne TBC, na ktorú má veľa hráčov názor, že potom to už za moc nesotjí).
  • Montezuma3 napsal(a):

GoT SK (coming in 2013)

Pri tom SK som sa pozastavil: čože, slovenská verzia? :D

Nu, obávam sa, že to bude zase úplne drahé a ako v každej MMORPG tam budú mesačné poplatky dosť veľké... Ale inak by som si zahral... Ak by tam bolo povolanie Red Priest a z viery by som mohol kúzliť tiene :D BTW: Nepísal ktosi, že to bude BB-MMORPG? Tie videá vzerajú ne neprehliadačovku :)
  • IMHO WoWko nemůže sesadit "konkurence", která je jeho klonem, což jsou všechny nynější MMORPG včetně SW:TOS a bude i TES Online. Systém, kde se platí za lepší vybavení, výdělečný být nemůže, protože by vždy vyhrával nejbohatší hráč, takže takovou hru by nikdo nehrál :). Ono se platí, za něco, co hru nemůže ovlivnit (čepička, uniforma, skin, atd.) popř. k reálné měně musí být ekvivalent herní měny, v tom případě se na tom vydělat dá. V Guild Wars se například platí jen za samotnou hru a datadisky, žádné měsíční poplatky ani nic jiného a vydělat dokázali tolik, že už mají druhý díl :) Ale pořád je to "něco jako WoWko"
  • Montezuma3 napsal(a):

GoT SK (coming in 2013)

Nu, obávam sa, že to bude zase úplne drahé a ako v každej MMORPG tam budú mesačné poplatky dosť veľké... Ale inak by som si zahral... Ak by tam bolo povolanie Red Priest a z viery by som mohol kúzliť tiene :D BTW: Nepísal ktosi, že to bude BB-MMORPG? Tie videá vzerajú ne neprehliadačovku :)
    Prý to má být free2play... aspoň tak to psali na Zing.cz.
  • Sajn napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

GoT SK (coming in 2013)

Prý to má být free2play... aspoň tak to psali na Zing.cz.
    Tak v to dúfam... I keď sa obávam tých výsledkov... buď to bude nekvalitné F2P alebo to bude kvalitné, ale zase kopa tých najlepších vecí a doplnkov bude musieť byť zaplatená.... Nu, ale aj oni musia z čohosi žiť...
  • Tak ono už aj SW:TOR prešla na F2P... teda nie úplné, ale myslím, že do nejakého 15. alebo 20. levelu sa dá hrať zdarma. Mám na pláne to vyskúšať, ten príbeh sa mi celkom pozdáva, ale peniaze do toho vrážať ma práve neláka.
  • no ono 15. lvl máš za jeden den i s vychutnáním příběhu. A taky můžeš jen na první planetu která je pro lvl 1-10 a na flotilu (takové centrum dění). o F2P se nedá mluvit, spíš o demíčku.
  • Ach tak... no, každopádne si to asi vyskúšam, uvidím, ak ma to zaujme, tak sa možno na to dám, už len pre ten príbeh.
  • Každá classa má vlastní příběh + příběhy tvé posádky +questy, no je toho dost :-)
  • hrá niekto Diablo 3? dnes som to dostal, trochu si to obzerám a nie úplne chápem novému levelovaniu. medzi tými skills treba vyberať, alebo ich doradu vyklikávať a potom si vybrať ktorému dať runu a používať?
    ak to niekto už trochu preklikal budem rád za postreh.
  • Já dohrál na dvě obtížnosti za Demon Huntera :) Mno ty skilly jsou spíš takový spelly, tam si jen naklikáváš co zrovna chceš mět, runy působí jako vylepšení spellů a můžeš po celou dobu hry vše libovolně měnit co ti nejvíc vyhovuje.
  • - Faces of Rome
  • Od té doby co jsem v sobotu ten trailer viděl se na to těším jak malej :D To bude velká paráda.
  • Dala bych si nějakou novou budovatelskou strategii (jinou než Sim city), ale nevím, jestli se nějaká připravuje.
  • Já teď docela často hraji Civilization V, nečekal jsem že mě to bude tak bavit :c)
  • Civilizace mě teda moc nebaví. Ten systém boje je dost divnej
  • Nejraději jsem měla hru Pharaoh, pak vzniklo něco podobného z Říma, Řecka...
    Občas si zahraju Anno 1404, ale tam mají nepřehledný průmysl.
    Vůbec nevadí, když se tam nebojuje.
    V posledních Settlers jsem se spíš uhonila než zahrála.
  • Znáš Cultures? Je to už postarší a velmi podobné Settlerům ale mě se to moc líbilo.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi