Pc gaming(xbox, ps)

13233353738

Komentáře

• Arutha2321 napsal(a):

Znáš Cultures? Je to už postarší a velmi podobné Settlerům ale mě se to moc líbilo.

Za boha si nevzpomenu, jestli jsem hrála nebo ne.

Ze starých se mi hrozně líbilo Theme hospital. Stavěla se tam nemocnice a stříleli potkani. :-)
  • Tak my teď paříme Orcs must die! Ve volných chvilkách jedeme oddechově druhé kolo Clash of heroes. A sama si pokračuji v Terrárii, když vyšetřím sem tam někdy čas :-) Overlorda 2 si ještě šetřím....a jedničku jedu znova :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Nejraději jsem měla hru Pharaoh, pak vzniklo něco podobného z Říma, Řecka...
    Občas si zahraju Anno 1404, ale tam mají nepřehledný průmysl.
    Vůbec nevadí, když se tam nebojuje.
    V posledních Settlers jsem se spíš uhonila než zahrála.

Pharaon a datadisk Cleopatra boli užasne diela genia... milujem tie hry... a posledne settlers ktore bolo dobre bola 4
  • Náhodou Settlers 7 byly taky super. Znáte snad nějakou jinou strategii kde můžete svou ekonomii postavit na výrobě piva?
  • Montezuma3 napsal(a):

Náhodou Settlers 7 byly taky super. Znáte snad nějakou jinou strategii kde můžete svou ekonomii postavit na výrobě piva?

Ach na ten som zabudol... No jo no... Ale v 4 mala každa rasa svoj vlastny alkohol
  • Náhodou Settlers 7 byly taky super. Znáte snad nějakou jinou strategii kde můžete svou ekonomii postavit na výrobě piva?
    Co takhle Patrician?
  • Everett Young napsal(a):

Náhodou Settlers 7 byly taky super. Znáte snad nějakou jinou strategii kde můžete svou ekonomii postavit na výrobě piva?
    Co takhle Patrician?
    Pharaoh. Sklízel se ječmen a vyrábělo se pivko. :-)
  • Jelikož na mém netbooku nic moc novějšího nefachá, mají tu zde místo starší gamesky. Již zmíněný Pharaoh, HoMaM IV, Original War, Sim City 4, NHL 06, Star Trek Armada, Star Trek Bridge Commander... :-)
  • Pivo se vyrábí skoro ve všech takových hrách.
    V Anno se zase mohlo pěstovat konopí a to ve velkém. :-) A chlastat mošt, pivo, víno, kafe... hrozně složitá ekonomika.
  • Ben Nevis napsal(a):

Pivo se vyrábí skoro ve všech takových hrách.
    V Anno se zase mohlo pěstovat konopí a to ve velkém. :-) A chlastat mošt, pivo, víno, kafe... hrozně složitá ekonomika.

Myslim že som hral len Anno 1700 alebo niečo take.. a system stavieb to malo hrozne neprehľadny
  • Gardien napsal(a):

Ach na ten som zabudol... No jo no... Ale v 4 mala každa rasa svoj vlastny alkohol

Jojo, medovina a tequila. Jenže mě strašně štvalo, že to vyrábím jen proto, abych to pak pro bohy vylil nějak do kanálu. :D
  • Montezuma3 napsal(a):

Gardien napsal(a):

Jojo, medovina a tequila. Jenže mě strašně štvalo, že to vyrábím jen proto, abych to pak pro bohy vylil nějak do kanálu. :D
    No vidíš a v Pharaoh existoval dům senetu, kde si to pivko prolili chřtánem i měšťánci. Anebo velkej festival na počest nějakýho boha.
  • Vlcacka napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

Gardien napsal(a):

No vidíš a v Pharaoh existoval dům senetu, kde si to pivko prolili chřtánem i měšťánci. Anebo velkej festival na počest nějakýho boha.
    Rozhodne a len medovina.. Čo sa mam čo po puŠti plahočiť...
    Hmm idem si toho Pharaona zase stiahnuť :D
  • U Pharaona mě akorát nebavilo čekat hodiny, než se dostaví pyramida. To v pozdějších hrách trošku upravili.
  • Ben Nevis napsal(a):

U Pharaona mě akorát nebavilo čekat hodiny, než se dostaví pyramida. To v pozdějších hrách trošku upravili.

Poznaš Children of the nile?
  • CIV 5 hrávam občas. momentálne sa snažím vrátiť rusov na výslnie :)
  • Hehe, za Kateřinu jsem právě úspěšně dohrál třetí hru. Je na čase vyzkoušet vyšší obtížnost :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

U Pharaona mě akorát nebavilo čekat hodiny, než se dostaví pyramida. To v pozdějších hrách trošku upravili.

Když jsem si dávala rychlost hry na sto procent, tak makali celkem rychle. :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Mě zase šíleně štvaly mise na rating, kdy dosáhnout kulturního bylo peklo (nebo zábavního, či tak nějak). Někde neprošel žongléř nějakou dobu a spadlo to asi na 20%. Postavím tam jeviště, spadne to někde jinde. Postavim tam jeviště a bum, "podzaměstnanost" a padá to všechno :)
  • Hraje někdo World of Tanks? Já hraju za němce hlavně, vyzkoumaný mám nejvíc King Tiger na VIII Tieru ale nejvyšší koupený tanky mám Panthera a Tigera :)
  • World of Tanks? Idem sa kuknúť čo to je...
  • Jo jo hraju, Mám ruskou(IV) a německou(IV) arty a jednoho medium rusa (IV)
  • Čisto z nudy som sa hral s Game Makerom Lite a skúšal som rôzne veci. Vytvoril takú malú malililinkú hru. Len tak na test, čo všetko sa dá v GML robiť. Ide o to, že sa pohybujete ako Velký Jiný, ktorý hľadá svojho syna, Jona Sneha. Každá sekunda = 1 bod, každý zozbieraný Roztápajúci sa Biely chodec = 10 bodov. Musíte sa vyhýbať Nočným hliadkam. Nič zložité, nič ťažké. :) Keby sa náhodou našiel niekto, kto by to chcel skúsiť, tak si to môže stiahnuť tu:
    Download
  • Neviem, či tie hry niekto bude hrať, ale začalo a to baviť :D Tvorím ďalšiu... V nej musíte klikať na svoju postavu, aby se menili smer jej pohybu a takto zozbierať určité množstvo rozličných vecí. Napr. mám hotový prvý level, kde hráte za nosítky Dorana Martella a musíte zbierať Myrcelly. Keď ju vezmete, objaví sa inde a musíte ich zozbierať 5... Navyše sa tam stále objavujú škorpióny a dole sú hady, takže pozor :P :D Malo by to mať 5 rozličných levelov pre 5 rozličných destinácií, mám už premyslené aké budú a aj vytvorenú mapu. Pár screenov sem dávam...

tastepic

http://img812.imageshack.us/img812/5981/maplvl3.gif

http://img833.imageshack.us/img833/4705/bfabsdf.gif

http://img26.imageshack.us/img26/9656/fvsfvf.gif
  • Blackfish: Hraju už nějakej čas. Vyzkoumáno: IS-7; IS-4; BatChatalion 25t; a teď si jedu pro MAUS (tam jsem teprve u Porshe Tigra). Jinak doporučil bych ti ject něco jiného. E-100 (finální tank u tvé větve) je nejhorší Tier X ve hře a jak v klanových válkách tak v Random bitvách je skoro nepoužitelný.Mimochodem, nechtěl bys do klanu???
  • Začína to tu upadať - Navyše to tu zrazu omŕtvilo - tak let's discuss - pozná ktosi z vás hru Frozen Fruits :D
  • Ne neznáme :-) my finišujeme poslední ačívmenty Orcs must die! :-))
  • Tak si stihani Frozen Fruits 2 :D je to švandaaaaa :D
  • Jukla jsem - vypadá to jako hezká hříčka pro volné chvilky urvaného času...vyzkúšám :-)
  • A ja zase kukám na to Orcs Must Die :D Kukal som opisy postáv a fakt je to vtipné..
    Orkovia sú škaredí, strašní, smradľavý a majú príšernú zubnú hygienu
    :D ma rozosmialo... O čom to je zhruba? :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi