!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF

1131416181932

Komentáře

• sveva napsal(a):

Jsou na takových těch kovových mřížích, které kolem sloupů nechal "instalovat" Joffrey na začátku série... Dany vejde do sálu, pak ji kamera zabírá z větší dálky a ty rampouchy jsou vidět (vpravo). Nevím, jak líp bych to popsala :-)

A jo, máš pravdu. Jsou tam.
  • Nevada napsal(a):

sveva napsal(a):

A já si zase stojím za tím, že to byl sníh. Jinak by tam nebyly ty rampouchy kolem sloupů :-)
    Ale jinak máš pravdu, scénu s Drogem jsem taky pochopila jako lákadlo, aby zůstala. Ten trůnní sál, to bylo možná takové varování "nevracej se do Westerosu, stejně je tam teď děsná kosa" :-)

Pustila jsem si tu scénu znovu a žádné rampouchy v trůnním sále nevidím. Jen zbytky ohořelých trámů, trosky.
    Pravda, marí sa mi niečo o troskách. To ohorelé môže znamenať, že aj keby získala Kráľovo prístavisko - povedzme si úprimne, bolo by to centrum, ktoré by chcela - tak ho bude musieť zničiť svojimi drakmi.
    Nevada napsal(a):

sveva napsal(a):

Jsou na takových těch kovových mřížích, které kolem sloupů nechal "instalovat" Joffrey na začátku série... Dany vejde do sálu, pak ji kamera zabírá z větší dálky a ty rampouchy jsou vidět (vpravo). Nevím, jak líp bych to popsala :-)

A jo, máš pravdu. Jsou tam.
    Ale dá sa to spojiť - zničí KL keď bude zima :D
  • Přátelé, mám alternativní teorii z řady ještě-víc-přitažené-za-vlasy,-než-jste-čekali. Tommen a Myrcella zemřou na šedý lupus, nakažená Cersei to bude sledovat. Pak sama zemře, až jí zkamení dýchací cesty. A protože epidemii do Západozemí natáhl Jon Connington, který se nakazil při záchraně Tyriona, je to vlastně jeho chyba. Hezký den přeji :-)
  • :O Mor! To tu ještě chybělo. Jako by to už tak nebylo všechno dost v pr...
  • Tyna napsal(a):

Přátelé, mám alternativní teorii z řady ještě-víc-přitažené-za-vlasy,-než-jste-čekali. Tommen a Myrcella zemřou na šedý lupus, nakažená Cersei to bude sledovat. Pak sama zemře, až jí zkamení dýchací cesty. A protože epidemii do Západozemí natáhl Jon Connington, který se nakazil při záchraně Tyriona, je to vlastně jeho chyba. Hezký den přeji :-)

Táto časť ma asi najviac zaujala :)
  • Kdybyl byl šedý lupus takový nakažlivý mor, tak to by divocí o něm jenom nežvanili, ale chopili se činů. Tj. nebohou Shireen by zamordovali. A Jon C. vypadá, že si dává pozor, leda že by chtěl Cersei nakazit schválně. Představuji si, jak jsou spolu v posteli a ona: "Ó tvůj úd je tvrdý jak kámen, siláku." ;-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Kdybyl byl šedý lupus takový nakažlivý mor, tak to by divocí o něm jenom nežvanili, ale chopili se činů. Tj. nebohou Shireen by zamordovali. A Jon C. vypadá, že si dává pozor, leda že by chtěl Cersei nakazit schválně. Představuji si, jak jsou spolu v posteli a ona: "Ó tvůj úd je tvrdý jak kámen, siláku." ;-)

:-DDD
    Nevim, to by Jona C. museli k té posteli asi přivázat. Ale představa je to vtipná...

Snad to s tím lupem (?) nebude tak horké. Stačí, že Westeros budou decimovat Jiní. Ještě lupus, a začnu se vážně bát, že Sen o jaru nikdo nepřežije.
  • Ben Nevis napsal(a):

Kdybyl byl šedý lupus takový nakažlivý mor, tak to by divocí o něm jenom nežvanili, ale chopili se činů. Tj. nebohou Shireen by zamordovali. A Jon C. vypadá, že si dává pozor, leda že by chtěl Cersei nakazit schválně. Představuji si, jak jsou spolu v posteli a ona: "Ó tvůj úd je tvrdý jak kámen, siláku." ;-)

:D :D
  • A šedý lupus je zároveń i jediným způsobem, jak by mohl Jonovi C. s Cersei ztvrdnout úd. :-)
  • Tyna napsal(a):

A šedý lupus je zároveń i jediným způsobem, jak by mohl Jonovi C. s Cersei ztvrdnout úd. :-)

to je tiež pravda... Al už by sme mohli túto divnú debatu ukončiť :D
  • Vratme se k Benjenovi Starkovi, na ktereho proste nemuzu zapomenout...je to Pan cerny, nemrtvy pruvodce Brana nebo ne? Nejake napady proc ano, proc ne?
  • TYRION niytt napsal(a):

Vratme se k Benjenovi Starkovi, na ktereho proste nemuzu zapomenout...je to Pan cerny, nemrtvy pruvodce Brana nebo ne? Nejake napady proc ano, proc ne?

To už se řešilo milionkrát - stačí pročíst diskuze....stejné omílání...
  • Tyna napsal(a):

A šedý lupus je zároveń i jediným způsobem, jak by mohl Jonovi C. s Cersei ztvrdnout úd. :-)

Bože toto je perverzné... ešte viac než ja.. inač nenapada vás že proste len KL a červena pevnosť po tom čo sersei zrutila jednu vežu sa v zime začne rozpadať uplne a ľudia ju opustia smer stare mesto a dorne nech su v relativne väčšom teple? a tam ich zakolu puštne hady?
  • Gardien napsal(a):

Tyna napsal(a):

Bože toto je perverzné... ešte viac než ja.. inač nenapada vás že proste len KL a červena pevnosť po tom čo sersei zrutila jednu vežu sa v zime začne rozpadať uplne a ľudia ju opustia smer stare mesto a dorne nech su v relativne väčšom teple? a tam ich zakolu puštne hady?
    To ma nenapadlo. Podľa mojich predstáv by pá tej veže štruktúru KL nepoškodil, ale je pravda, že aj to je možné.
    TYRION niytt napsal(a):

Vratme se k Benjenovi Starkovi, na ktereho proste nemuzu zapomenout...je to Pan cerny, nemrtvy pruvodce Brana nebo ne? Nejake napady proc ano, proc ne?

Čo, ty si ma nepočula? Studenoruký je predsa Velký Jiný, ktorý si plánuje Anonymného Alkoholika dať na vlastnú stranu... :D Jak prosté
  • Branislav 'Gepeto': Anonymni Alkoholik:-)))))

Branislav 'Gepeto': Anonymni Alkoholik:-)))))

Yop, joke made of Jarla (mám taký pocit)... Azor Ahai...
  • Jarla: sorry, ale je tu tristatriatricet topicu a tristatriatricet stran...ale jestli ti prijde konverzace o sedem lupusu vice k veci, smele do toho...ja te reagovat nenutila:-)

Branislav 'Gepeto': Anonymni Alkoholik:-)))))

Yop, joke made of Jarla (mám taký pocit)... Azor Ahai...
    Muj pritel si "strasne moc" pamatuje jmena vsech postav a priklada jim desny vyznam. Jednou jsem zas doma nahlas resila nejakou teorii ze Zdi a on na me...a kdo to je ten Azor Anal? Uplne vazne se u toho tvaril:-)

Jarla: sorry, ale je tu tristatriatricet topicu a tristatriatricet stran...ale jestli ti prijde konverzace o sedem lupusu vice k veci, smele do toho...ja te reagovat nenutila:-)

Nojo šedý lupus už tu byl taky omílán ze všech stran :-) To je těžko...
    Ale neboj - najde se zde mnoho takových, co to budou klidně rozebírat po tisící prvé :-) Don't panic !
  • Jarla napsal(a):

TYRION niytt napsal(a):

Jarla: sorry, ale je tu tristatriatricet topicu a tristatriatricet stran...ale jestli ti prijde konverzace o sedem lupusu vice k veci, smele do toho...ja te reagovat nenutila:-)

Ale neboj - najde se zde mnoho takových, co to budou klidně rozebírat po tisící prvé :-) Don't panic !
    Ja jsem tou myslenkou na Benjena uplne posedla:-)) Pri cteni Branovy kapitoly jak na ne zacli utocit pred jeskyni nemrtvi v cernem....jsem si rikala, ted to prijde...uplne to k tomu navadelo, Bran dosel k poznani, ze maji cerne hadry, ze jsou Muzi nocni hlidky a najednou se proti nemu vyplazi nemrtva prisera, on ji zhluboka pohledne do oci a rekne,,,,Strycku, tak ty ses konecne nasel....a zas nic:-(

Ona ti len vysvetlila, že už sme to prebrali a k žiadnemu rozhodnutiu sme nedošli. Ak máš ty nejaké postrehy, ktoré by nás mohli prikloniť na istú stranu tejto teórie, pokojne ich sem daj a môžeme konverzovať, lenže ty si začala debatu len tým, že chceš počuť naše názory, ktoré sa nijako nezmenili a kým ty neprídeš s niečím novým, nebudeme ti tu všetko znova rozpisovať. Napíšeme svoj názor o tvojich nápadoch :)

Jarla napsal(a):

TYRION niytt napsal(a):

Ja jsem tou myslenkou na Benjena uplne posedla:-)) Pri cteni Branovy kapitoly jak na ne zacli utocit pred jeskyni nemrtvi v cernem....jsem si rikala, ted to prijde...uplne to k tomu navadelo, Bran dosel k poznani, ze maji cerne hadry, ze jsou Muzi nocni hlidky a najednou se proti nemu vyplazi nemrtva prisera, on ji zhluboka pohledne do oci a rekne,,,,Strycku, tak ty ses konecne nasel....a zas nic:-(
    :D Prepáč, ale... To mi príde.. ,,Strýčku, vypadáš bledě, není ti něco? Strýčku, proč na mě tak koukáš. Au strýčku, to bolí..."

Jarla napsal(a):

TYRION niytt napsal(a):

:D Prepáč, ale... To mi príde.. ,,Strýčku, vypadáš bledě, není ti něco? Strýčku, proč na mě tak koukáš. Au strýčku, to bolí..."
    Inspirace z Karkulky:-DD
  • Stryko, prečo mi žižhráš ucho ? :-)) Caroline Carmanová - jdi ode mně, jdi ode mně!

O studenorukém víme jen to, že Děti lesa, které žijí stovky let, o něm prohlísili, že ho zabili "long ago". Nevyplynulo, jestli ho zabily Děti lesa nebo někdo jiný. Ale pro někoho tak dlouhověkého mi přijde, že pár měsíců nepovažují za "long ago".
    Lavíruji někde kolem kteréhosi velitele Noční hlídky z minulosti....ale kterého ? Že by toho Starka, co si pořídil nemrtvou milenku a jeho bratr Stark ze Zimohradu ho pak zabil ? To by "long ago" odpovídalo...
    Ale konkrétní názor nemám, páč raději stavím na faktech :-)

• Nie je ten lord veliteš náhodou ten Trojoká vrana? Alebo je tam ešte iný? A možno aj Jiný..

TYRION niytt napsal(a):

Jarla napsal(a):

TYRION niytt napsal(a):

Inspirace z Karkulky:-DD
    Skôr Scary Movie

odpradne jej hlava "Není ti něco?"
  • Ne trojoká vrána je taky bývalý velitel a taky zároveň bývaly králův pobočník a zároveň targaryen...ale ten je zarostlý do stromu...nemůže být všechno :-))

Ona ti len vysvetlila, že už sme to prebrali a k žiadnemu rozhodnutiu sme nedošli. Ak máš ty nejaké postrehy, ktoré by nás mohli prikloniť na istú stranu tejto teórie, pokojne ich sem daj a môžeme konverzovať, lenže ty si začala debatu len tým, že chceš počuť naše názory, ktoré sa nijako nezmenili a kým ty neprídeš s niečím novým, nebudeme ti tu všetko znova rozpisovať. Napíšeme svoj názor o tvojich nápadoch :)
    Jelikoz zname vsichni Martina a vime, ze si vsechny nase prispevky potouchle haze do google prekladace, tak taky vi, jak jsou Benjenem a dalsimi vsichni posedli...takze moje teorie je, ze v Jaru bude na konci misto Rodu tzvn. Nahrobek, kde budou vypsany vsechny postavy, o kterych si my myslime, ze jsou dulezite a spradame teorie a pritom nejsou....predstavuju si to nejak takhle:
    Benjen Stark: Umrzl tise ve spanku
    Syrio Forel: Zabit Zlatymi Plasti
    Breinie: Povesena s vykrikem " Jsem porad panna"
    Ohar: Uhnil u stromu s myslenkou na Sansinu pisen
    Nymeria: Zamilovala se do vesnickeho psa Azora a splodila s nim rodinu
    Jaqen: Povesil zivnost na hrebik a odesel do duchodu
    3 Tomennova kotata: Upecena behem hladomoru v Kralove Pristavisti

Jelikoz zname vsichni Martina a vime, ze si vsechny nase prispevky potouchle haze do google prekladace, tak taky vi, jak jsou Benjenem a dalsimi vsichni posedli...takze moje teorie je, ze v Jaru bude na konci misto Rodu tzvn. Nahrobek, kde budou vypsany vsechny postavy, o kterych si my myslime, ze jsou dulezite a spradame teorie a pritom nejsou....predstavuju si to nejak takhle:
    Benjen Stark: Umrzl tise ve spanku
    Syrio Forel: Zabit Zlatymi Plasti
    Breinie: Povesena s vykrikem " Jsem porad panna"
    Ohar: Uhnil u stromu s myslenkou na Sansinu pisen
    Nymeria: Zamilovala se do vesnickeho psa Azora a splodila s nim rodinu
    Jaqen: Povesil zivnost na hrebik a odesel do duchodu
    3 Tomennova kotata: Upecena behem hladomoru v Kralove Pristavisti

GRRM už prozradil, že Brienne vykřikla "Meč!", tedy nakonec si vybrala mezi oprátkou a mečem, aby zachránila nevinného Podricka.
  • Jarla napsal(a):

Ne trojoká vrána je taky bývalý velitel a taky zároveň bývaly králův pobočník a zároveň targaryen...ale ten je zarostlý do stromu...nemůže být všechno :-))

Ale pokiaľ viem je to ten Brynden takže je všetko treoje naraz... ja sa len pýtam či teda majú dvoch lordov veliteľov? :D Možno ich zbierajú ako iní známky... Ako Jiní známky :D :D Takže o to ide... kto toho nazbiera viac :D

Tato diskuze je zavřená.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi