Nie, bude to tak, ako som povedal ja... Spoza Atlantiku príde jeho stratený syn. Bude doprevádzaný svojím strýkom, ktorý sa nikdy neodvážil vyjadriť svoju lásku ku GRRM. A tento syn zasadne na Drevenú stoličku a začne vládnuť MS DOS-u, aby spísal posledný diel... A potom príde jeho teta - dobrovoľná hasička a dobrovoľná opatrovateľka jašterov - aby mu Drevenú stoličku vzala... Tutututúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Nie, bude to tak, ako som povedal ja... Spoza Atlantiku príde jeho stratený syn. Bude doprevádzaný svojím strýkom, ktorý sa nikdy neodvážil vyjadriť svoju lásku ku GRRM. A tento syn zasadne na Drevenú stoličku a začne vládnuť MS DOS-u, aby spísal posledný diel... A potom príde jeho teta - dobrovoľná hasička a dobrovoľná opatrovateľka jašterov - aby mu Drevenú stoličku vzala... Tutututúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Bravo.. a teraz keby si si ten tvoj spoiler začiernil
Bravo.. a teraz keby si si ten tvoj spoiler začiernil
Bravo(s)... a kebyže vieš čítať? Táto téma má aj v názve "spoiler"... ach jaj.. daj si facepalm...
Teda myslím to neprehliadnuteľné medzi tými výkričníkmi...
Aha.... Ups... Tak daj aspoň smajla... Nepoznáš dnešnú generáciu?
He doesn't use smiles... It's serious now...
Sorry... ako fakt bolo myslene ako spoiler.. i keĎ obrazny ale povedal si podstatne z dvoch ďalších knih ok ok... Dnešnu generaciu poznam a nepači sa mi že do nej vlastne patrím
Gardien: nemáš ty človíčku trochu potíže s rozštěpením osobnosti? Takže to "přesně bylo myšleno jako vtip", ale zároveň "to bylo myšleno jako vážná kritika spoileru"
V tom případě opakuju. KDO NECHCE SPOILERY ČÍSTI, ¨NECHŤ NECHODÍ DO DISKUZÍ OZNAČENÝCH SLOVEM SPOILER. Howg.
Gardien: nemáš ty človíčku trochu potíže s rozštěpením osobnosti? Takže to "přesně bylo myšleno jako vtip", ale zároveň "to bylo myšleno jako vážná kritika spoileru"
V tom případě opakuju. KDO NECHCE SPOILERY ČÍSTI, ¨NECHŤ NECHODÍ DO DISKUZÍ OZNAČENÝCH SLOVEM SPOILER. Howg.
Napadla mě taková šílenost a protože je to skutečně šílenost, akorát sám sobě si ji nějak nemohu pořádně vyvrátit, a protože by se mi skutečně nelíbilo, kdyby to tak skutečně bylo, tak přicházím za vámi, abyste mi ji vyvrátili :)
A teď už k věci:
Celá píseň se nakonec zvrhne v souboj rudého boha v čele s Jonem (a.k.a. tím šampionem rudého boha - Azorem nebo jak je to jméno) a Velkého Jiného a.k.a. Starými bohy v čele s Branem.
Jen proč mě takhle šílenost napadla: Tihle dva bohové jsou jediní (pokud vím) co v knize prokázali jakoukoliv moc Když se melisandra ptá po svém šampionovi ukazuje jí oheň jen Jona Pokud si dobře pamatuju, tak když oheň ukáže mel mladého vlka (Brana?), tak prohlásí, že to jsou určitě služebníci Nepřátelského boha. Při učení Brana mu je řečeno, aby se temnoty nebál a aby z ní naopak čerpal sílu (že mu bude ochranou, pláštěm etc.) - což mi přijde jako docela dobrý opak ke Rhollovi. No a nakonec název celé ságy by na tento konečný souboj celkem seděl.
Tak a teď směle do toho paskvilu co jsem napsal a roztrhejte ho na cáry (alespoň obrazně) ;)
Gardien: :D Chudinka Dreckler: Já doufám, že pravdu mít nebudeš - nechci totiž, aby Staří Bohové a Velký Jiný byli kamarádi. Chtěla bych, aby Jon s Branem bojovali spolu, jenže já bych chtěla všechna (zbylá) Starčata znovu pohromadě...
Komentáře
A GRRM děti nemá, říkal to v jednom rozhovoru.
Teda myslím to neprehliadnuteľné medzi tými výkričníkmi...
Kurňa, ten se na to nadře...
:-))))))
A propos, Aleku, už padlo moratorium na Tanec?
Nicméně zcela vážně už bych odspoilerovala i Tanec.
He doesn't use smiles... It's serious now...
ok ok... Dnešnu generaciu poznam a nepači sa mi že do nej vlastne patrím
A teď už k věci:
Celá píseň se nakonec zvrhne v souboj rudého boha v čele s Jonem (a.k.a. tím šampionem rudého boha - Azorem nebo jak je to jméno) a Velkého Jiného a.k.a. Starými bohy v čele s Branem.
Jen proč mě takhle šílenost napadla:
Tihle dva bohové jsou jediní (pokud vím) co v knize prokázali jakoukoliv moc
Když se melisandra ptá po svém šampionovi ukazuje jí oheň jen Jona
Pokud si dobře pamatuju, tak když oheň ukáže mel mladého vlka (Brana?), tak prohlásí, že to jsou určitě služebníci Nepřátelského boha.
Při učení Brana mu je řečeno, aby se temnoty nebál a aby z ní naopak čerpal sílu (že mu bude ochranou, pláštěm etc.) - což mi přijde jako docela dobrý opak ke Rhollovi.
No a nakonec název celé ságy by na tento konečný souboj celkem seděl.
Tak a teď směle do toho paskvilu co jsem napsal a roztrhejte ho na cáry (alespoň obrazně) ;)
Dreckler: Já doufám, že pravdu mít nebudeš - nechci totiž, aby Staří Bohové a Velký Jiný byli kamarádi. Chtěla bych, aby Jon s Branem bojovali spolu, jenže já bych chtěla všechna (zbylá) Starčata znovu pohromadě...