Oblíbené místo kde by jste chtěly žít v Písnich ledu a ohně?

1235

Komentáře

• A zapomněla jsem podotknout, že v Martinově světě bych nechtěla žít vůbec nikdy, protože během pár hodin by mě někdo znásilnil, probodnul, uříznul hlavu a pak znásilnil znova ;)
  • Chmur: JJ, fandovství do hor jsem nikdy nechápala. Já nemám ráda úplnou placku, ale takovou jemně zvlněnou krajinu, úrodné lány... Asi tak, jako je to mezi Kolínem a Kutnou Horou, tam kde poslední cípy Polabské nížiny velmi velmi zvolna potkávají s prvními náznaky Českomoravské vrchoviny (ne, nijak to nesouvisí s tím, že tam odtud pochází část rodiny a máme tam chalupu .-)

Takhle nějak si představuju přechod Roviny v Brouřlivé země .-)

Ale Dorne, moje milované Dorne... Škoda, že nenávidím vedro.
  • svoa00 napsal(a):

A zapomněla jsem podotknout, že v Martinově světě bych nechtěla žít vůbec nikdy, protože během pár hodin by mě někdo znásilnil, probodnul, uříznul hlavu a pak znásilnil znova ;)

Chápu Tě, mám stejné obavy :-)
  • To já bych brala Údolí nebo sever, ale musela by tam být aspoň jedna dornská restaurace :-D
  • Zajímavé, že nikoho nelákají země ze úzkým mořem. nemyslím přímo Valyrii plnou démonů :-)

mně se líbí pyramidy Meereenu, ale jinak je celé to místo, všechna ta města, tak zvláštně odpudivé... A to mám města ráda.
  • Chmur: JJ, fandovství do hor jsem nikdy nechápala. Já nemám ráda úplnou placku, ale takovou jemně zvlněnou krajinu, úrodné lány... Asi tak, jako je to mezi Kolínem a Kutnou Horou
    Mám to stejné. Miluju Českou křídovou tabuli - Český ráj, Prachovské skály atd. a Litovelské Pomoraví....
    Zajímavé, že nikoho nelákají země ze úzkým mořem. nemyslím přímo Valyrii plnou démonů :-)
    To mě jo. Chtěl bych vidět všechna Svobodná města a jejich divy.
  • Jednoznačně Dorne, hlavně Vodní zahrady. Pak taky Volantis. :)
  • Co pořád máte s tou vyprahlou pouští Dorne?
  • Každý má rád to, čo má v domovine :D A keďže u vás sa hory nejako nedajú nájsť... :P
  • Dorne: no to je přece nádhera ne? Písek, sluníčko, písek, škorpióni, jedovatí hadi, písek a taky tam hodně svítí sluníčko. ;-)
    Dorne town Dorne desert
    dorne mountains Dorne sands
  • Tyna napsal(a):

Chmur: JJ, fandovství do hor jsem nikdy nechápala. Já nemám ráda úplnou placku, ale takovou jemně zvlněnou krajinu, úrodné lány... Asi tak, jako je to mezi Kolínem a Kutnou Horou, tam kde poslední cípy Polabské nížiny velmi velmi zvolna potkávají s prvními náznaky Českomoravské vrchoviny (ne, nijak to nesouvisí s tím, že tam odtud pochází část rodiny a máme tam chalupu .-)

Takhle nějak si představuju přechod Roviny v Brouřlivé země .-)

Ale Dorne, moje milované Dorne... Škoda, že nenávidím vedro.

no fuj, smrdutý rovinatý krysy...
    :-)

Já teda na rodný kopečky nedám dopustit, jak asi napovídá i nick.
    Ideál na tůry, kolo, běhání, v zimě fošna, běžky... - na rovině je tohle prostě nuda, nemáš ten pocit ze solidně vystoupanýho kopce(krom prkna, pochopitelně), nemluvě o čistotě vzduchu (navíc obzvlášť na hřebenech se k sobě lidi chovaj jako lidi a ne jako zmije) - jen nevím, kde bych tyhle zeměpisný podmínky hledal v aSoIaF...
    mj. Tyno, zcela chápu to s tim Dorne, jídlo dobrý, ale ty pouště jsou k nevydržení - hadi, pavouci a líní obyvatelé... :-)
  • no fuj, smrdutý rovinatý krysy...
    Paradoxem je, že žiju takřka v horách...Pokud se tedy Jizerky počítají za hory:-)
  • Bacha na ty krysy :).
    Já bych chtěla být členem Noční hlídky, takže Zeď. Nejen kvůli Sněhu, ale kdybych si mohla vybrat, tak bych chtěla na Zeď v dobách její největší slávy.
  • Krisa napsal(a):

Bacha na ty krysy :).
    Já bych chtěla být členem Noční hlídky, takže Zeď. Nejen kvůli Sněhu, ale kdybych si mohla vybrat, tak bych chtěla na Zeď v dobách její největší slávy.

neslyšelas, co se stalo jedné slečně, co předstírala, že je muž, aby se dostala k Noční hlídce...?
    (vykládal o tom jakýsi neduživý chlapec s černym pláštěm)

P.S. Teda, ale pokud jsi nymfomanka se sklony k SM, tak beru zpět a chápu Tvoji volbu
    :-)))
  • Stark z hor: Nymfomanka se sklony k SM asi zatím nejsem. Já bych si to utajení nějak zařídila, jsem mazaná jak liška. Navíc mi kamará říká, že nejsem ženská, ale Krisa, takže by to mělo být v pořádku :)
  • Tyna napsal(a):

Zajímavé, že nikoho nelákají země ze úzkým mořem. nemyslím přímo Valyrii plnou démonů :-)

mně se líbí pyramidy Meereenu, ale jinak je celé to místo, všechna ta města, tak zvláštně odpudivé... A to mám města ráda.

Chápem ako to mysliš. Na mŇa je v tých mestách teplo. Ale vedel by som si predstaviŤ cestovať po tych mestach a mnoŽno mať v každom taky maly domČek(zvlašť v Bravose ktoreho pivnica by sa napajala na stoky(maju tam stoky že?))Ono ja som povahovo taky "zlodejsky typ čiiŽe cestovanie by bolo super... A jedneho dňa darovať peniaze na obnovu napriklad Dlouhe mohyli a dať sa do čierneho... alebo si postaviť vlastnu malu dedinku s farmami okolo... a vyvyjať sa.. a ano vyzeram akoby som chcel byť nesmrteľny....
    Nevada napsal(a):

Co pořád máte s tou vyprahlou pouští Dorne?

To vieš pušte teplo kuchyňa.. to fascinuje každeho
    Krisa napsal(a):

Stark z hor: Nymfomanka se sklony k SM asi zatím nejsem. Já bych si to utajení nějak zařídila, jsem mazaná jak liška. Navíc mi kamará říká, že nejsem ženská, ale Krisa, takže by to mělo být v pořádku :)

Jop mne zas hovoria že som potkan
  • Nevada napsal(a):

Co pořád máte s tou vyprahlou pouští Dorne?

Já mám pro tyhle oblasti prostě slabost. A né jen kvůli té poušti, ale i kvůli tamnímu již zmíněnému volnomyšlenkářství. A Volantis? To je další přímořská oblast, kde je teplo, rostou tam exotické květiny... nevím, mně se prostě tohle líbí :)

Montezuma3 napsal(a):

Dorne: no to je přece nádhera ne? Písek, sluníčko, písek, škorpióni, jedovatí hadi, písek a taky tam hodně svítí sluníčko. ;-)
    Dorne town Dorne desert
    dorne mountains Dorne sands

Wow, tak kvůli těm fotkám tam chci ještě víc! :O :D Ty palmy kolem toho hradu! :O Orgasm... :D
  • Určitě Zimohrad, mám ráda zimu. Bráchu bych poslala chytat ryby do Řekotočí, nejstarší sestra by si otevřela krejčovství v Králově přístavišti a starší sestra by cvičila zlovlky za Zdí. :-D
  • Vlcacka: Teď budu zlá... Ty bys ráda bydlela na Landštejně? ;)
  • svoa00 napsal(a):

Vlcacka: Teď budu zlá... Ty bys ráda bydlela na Landštejně? ;)

No tolik české hrady neznám, sorry. A buď si klidně zlá, víš toho o sáze stejně víc než já. :-P
  • Vlcacka napsal(a):

Určitě Zimohrad, mám ráda zimu. Bráchu bych poslala chytat ryby do Řekotočí, nejstarší sestra by si otevřela krejčovství v Králově přístavišti a starší sestra by cvičila zlovlky za Zdí. :-D

Zlovlky za zdi už trenujem ja
  • Gardien napsal(a):

Já jsem si stoprocentně jistá, že bys ji jako posilu bral. :-)
  • Vlcacka napsal(a):

Gardien napsal(a):

Ale musi si doniesť vlastne oblečenie... ja mam už beztak len dva poriadne plašte
  • Gardien napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Gardien napsal(a):

Ale musi si doniesť vlastne oblečenie... ja mam už beztak len dva poriadne plašte
    Já jí pošlu havrana se vzkazem. :-)
  • V létě sever (třeba rovnou Zimohrad), a na zimu buď Roviny (možná Vysoké Zahrady nebo ještě líp Staré Město s okolím), případně Dorne (i když tam by asi nebylo k hnutí, jak tak čtu starší komentáře).
  • Vlcacka napsal(a):

svoa00 napsal(a):

No tolik české hrady neznám, sorry. A buď si klidně zlá, víš toho o sáze stejně víc než já. :-P
    Landštějn je úžasná megazřícenina v jižních Čechách. Tedy, alespoň když tam stojíš mezi těmi zdmi, tak Ti přijde v porovnání s průměrnými hrady a zříceninami MEGA. Je to parádní místo, akorát tam trochu chybí střechy, dveře, okna, jednotlivá patra, části zdí, pak pochopitelně i vybavení pro příjemný pobyt a boží háj s teplými jezírky... ;)
    Landštějn
    Landštejn
    Landštejn
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Landštějn je úžasná megazřícenina v jižních Čechách. Tedy, alespoň když tam stojíš mezi těmi zdmi, tak Ti přijde v porovnání s průměrnými hrady a zříceninami MEGA. Je to parádní místo, akorát tam trochu chybí střechy, dveře, okna, jednotlivá patra, části zdí, pak pochopitelně i vybavení pro příjemný pobyt a boží háj s teplými jezírky... ;)
    Landštějn
    Landštejn
    Landštejn
    To mi pripomina jednu totalnu zrucaninu blizko žiliny(stary hrad myslim?) I keď nie je tak mega ale jedna miestnosť je dokonca obyvateľna(ma strechu a v stenach su dieri po tramoch čiže druhe poschodie sa da dorobyť.. ale to je zrucani zrucana asi tak že su tam len časti stien D:
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Landštějn
    Landštejn
    Landštejn

No dobrááá, tak ještě před nastěhováním utratit pár desítek tisíc zlatých za obnovu. :-)
  • Vlcacka napsal(a):

Gardien napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Gardien napsal(a):

Já jí pošlu havrana se vzkazem. :-)
    Vďaka

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi