Hra o trůny - obsazení 3. řady

1246718

Komentáře

• Nevada napsal(a):

Chmur napsal(a):

Charakteristické oči nemá ani Roose. Proč by je měl mít zrovna Ramsay?
    Přečti si znovu Tanec....
    Já ho ještě nedočetla ani poprvé, ale už z předchozích dílů vím, že oba mají mít zvláštně zbarvené oči. Ale řeč je o seriálových postavách...
    Cituji: Ramsey blablabla...ale prvni veci, ktere si na nem lide vsimali byliy jeho oci. Mel oci sveho lorda otce - male, posazene blizko u sebe, neobycejne blede. bla bla bla ve skutecnosti byly jeho oci bezbarve, jako dva ulomky spinaveho ledu.
    Aspon dobre, ze je serialova postava modrooka....kdyby mu dali cocky, bylo by to dokonale.
    Tyhle nenakladne drobnosti jsou prave to, co me na zfilmovani GOT stvou. Je jasne, ze vse se neda prenest na platno a nepodstatne veci se vynechavaji. Ale tohle - jakoze cocky do oci - jsou takove malinkate drobnustky, ktere by nam mnohym fanouskum udelaly radost.
  • Nenákladné, ale pro herce hodně nepříjemné drobnosti. Já tohle naopak chápu. I když by se mi líbilo, kdyby Daenerys měla fialové oči a Tyrion každé jiné, tak mi zároveň vůbec nevadí, že to tak není.
  • Nevada napsal(a):

Nenákladné, ale pro herce hodně nepříjemné drobnosti. Já tohle naopak chápu. I když by se mi líbilo, kdyby Daenerys měla fialové oči a Tyrion každé jiné, tak mi zároveň vůbec nevadí, že to tak není.

Proc myslis, ze pro herce neprijemne?
  • Tyrion: Už si přesně nepamatuju u jakého filmu to bylo, ale herec tam musel nosit čočky a měl kvůli tomu poškozené oko + se mu rozjela nějaká alergie..
    Navíc, kdyby měli čočky, tak si je určitě někdy zapomenou, a pak by se řešilo, že ten a ten měl ve dvou záběrech pokaždé jinou barvu očí.
  • Kolikokoli napsal(a):

Tyrion: Už si přesně nepamatuju u jakého filmu to bylo, ale herec tam musel nosit čočky a měl kvůli tomu poškozené oko + se mu rozjela nějaká alergie..
    Navíc, kdyby měli čočky, tak si je určitě někdy zapomenou, a pak by se řešilo, že ten a ten měl ve dvou záběrech pokaždé jinou barvu očí.

Tak to je zajimave, to jsem jeste neslysela. No, ja mam troje barevne cocky a obycejne taky, nosim je uz 8 let a zatim nic. V tom pripade teda lituju vsechny upiry z True Blood.:-))
  • Barvit se dá také digitálně
  • Co to provedli s Meerou? Ta se mi teda vůbec nelíbí, vypadá jak Asha/Yara :(.
    Ostatní casting se mi celkem líbí. Akorát mi přijde vtipný Jojen, kterého jsem si představovala jako malého kluka a ve skutečnosti bude o necelé 3 roky mladší než já :)
  • Krisa: Meeru jsem si taky představovala jinak, i když jsem počítala, že ji postarší - ale tady bych ještě neházela flintu do žita. Spíš mě zaráží Menzies. Edmure a Brutus z Říma, to je drsná kombinace ;)
  • svoa00 napsal(a):

... Edmure a Brutus z Říma, to je drsná kombinace ;)

Tak mě napadla nehezká, neslušná poznámka o shodných rysech nejznámějších okamžiků jejich života, ale radši budu zticha... >:D
  • Miss Utahraptor: Jenom to pověz, i když tuším, kam tím míříš :D
  • svoa00 napsal(a):

Miss Utahraptor: Jenom to pověz, i když tuším, kam tím míříš :D

Když to vezmu kolem a kolem, oba si jednou zapíchali a jen tak se na to nezapomene.
    Jednomu při tom povraždili část rodiny, druhý tak pomohl zabít (skoro)člena rodiny.
    Můžou spolu chodit na terapii. :D
  • Montezuma3 napsal(a):

Barvit se dá také digitálně

Yop, viď Bieleho chodca na konci 2. série. Ono jediné CGI na ňom boli tie oči. Ostatné bolo - ako na nete písali aj ukázali fotky - make-up a kostými...
  • Myslím že jako Mance by se mohl skvěle uplatnit norský herec dennis storhøi známý například z filmu Vikingové (ten blonďák co pořád oslovuje Banderase "bratříčku")
  • Nééé! Mance má být relativně k světu... nebo tak si ho aspoň představuju. Trošku jako Emuna Elliotta (Marillion) :D.
  • Chmure, už zase :-) Přečti si diskusi a dávej pozor.
    Promiň, jsem už takový. Nejdřív řežu, potom lepím:-) Aspoň mě můžeš plísnit:-)
  • Kolikokoli napsal(a):

Tyrion: Už si přesně nepamatuju u jakého filmu to bylo, ale herec tam musel nosit čočky a měl kvůli tomu poškozené oko + se mu rozjela nějaká alergie..

Oni to v GoTu prej zkoušeli u Targaryenů. Jednak s tím jsou u spousty lidí zdravotní problémy a prej to na kameře moc dobře nevypadalo, ten efekt tam nebyl dostatečně asi.
    Co to provedli s Meerou? Ta se mi teda vůbec nelíbí, vypadá jak Asha/Yara :(.
    A to soudíš dle jedné fotky? :-)
  • Navíc, kdyby měli čočky, tak si je určitě někdy zapomenou, a pak by se řešilo, že ten a ten měl ve dvou záběrech pokaždé jinou barvu očí.
    Krásně je to vidět v LOTRovi a Goemonovi....
  • Alek napsal(a):

A to soudíš dle jedné fotky? :-)

To, že se mi nelíbí a vypadá jak Yara/Asha mohu usoudit z jedné fotky - tvarem oblečeje a brady mi připomíná herečku, která Yaru hraje a jako Meera se mi nelíbí, protože se mi na ní nehodí. To, že bude hrát božsky a já ji budu milovat klidně může nastat, ale má představa je úplně jiná. Tato slečna má na moji Meeru moc drsné rysy, představovala jsem si ji "jemněji".
    A ikdyž jsem projela kus galerie na googlu, furt mi je nesympatická, tak to snad "na živo" změní.
  • A opět jste mi to připomněli - proč z Ašy udělali Yaru? A proč z Jeyne Westerling udělali lady Talisu? To bylo opravdu nutné?
  • No zrovna Yara v seriálu imo vypadá úplně jinak než ta herečka na všech dosavadních fotkách. Až jsem si prvně říkal, jestli jí nepřeobsadili :-)
  • Sajn napsal(a):

A opět jste mi to připomněli - proč z Ašy udělali Yaru? A proč z Jeyne Westerling udělali lady Talisu? To bylo opravdu nutné?

Aša/Yara - už to tu zaznělo několikrát. Oficiálně je to kvůli tomu, že jméno Aša se moc podobá jménu Oša. IMHO spíš chtěli realističtější ženskou, která umí svoje muže postavit do latě. Ta kočka, o který píše Martin, by na kameře v tomhle smyslu nejspíš moc dobře nefungovala.

Jeyne/Talisa - tady si scénáristi chtěli hlavně ušetřit práci a vynechat celé Westerlingy a Jeyninu matku. Chápu to, ale aspoň to pitomý jméno mohli Robbově ženskej nechat. Talisa vlastně není dobrá ani originální postava a ta zápletka s ní je z celý druhý řady IMHO vůbec nejhorší a jestli ji mám brát vážně, budou muset ve třetí řadě scénáristi složit reparát.
  • Ok, děkuju za objasnění. :)
  • Dávám za pravdu Krise, mi taky Meera na téhle fotce připomíná Yaru na té, co máme na úvodu obsazení GoT. Ale předpokládám, že nakonec bude vypadat úplně jinak (snad ne hůř, jak to dopadlo s Yarou).
  • Pokud mám soudit jen podle fotek, tak celkem dobře působí Clive Russel. Sympaticky na mě působil už ve Vikinzích, takže si ho jako Černou rybu umím docela dobře představit.
    Diana Rigg je také v pohodě. Škoda že jí není o čtyřicet let méně. Byla to celkem kočka. No ale to by zas nemohla hrát lady Olennu. Kristofer Hivju má úctyhodný plnovous, jenže působí na Tormunda moc mladě, ale třebas to bude fungovat.
    Pro mě osobně bylo velkým zklamáním obsazení Baratheonů, ale dva jsou ze hry, takže už musím skousnout jen Stannise:-)
  • Jen tak mimochodem - objevuje se v knížkách někdo jménem Anguy (jsem si ale na 99 % jistá, že neobjevuje) nebo je to další postava, co zastane roli několika dalších?
  • svoa00 napsal(a):

Jen tak mimochodem - objevuje se v knížkách někdo jménem Anguy (jsem si ale na 99 % jistá, že neobjevuje) nebo je to další postava, co zastane roli několika dalších?

http://awoiaf.westeros.org/index.php/Anguy
  • Je tam, vyhral turnaj v lukostreľbe na Pobočníkovom turnaji a bol súčasťou Bratstva bez praporcov.
  • Á, díky. Počítám, že jeho jméno v seriálu ani nezmíněj, ale bude mít nějakou badass akci :)
  • Alek napsal(a):

No zrovna Yara v seriálu imo vypadá úplně jinak než ta herečka na všech dosavadních fotkách. Až jsem si prvně říkal, jestli jí nepřeobsadili :-)

Ja som sa tiež díval - táto mladá má byť Theonova sestra? A potom v seriáli - čože? Ona za ten mesiac zostarla o niekoľko rokov. Prosto z tej fotky som mal iný dojem. Rovnako na toho Thomasa saneviemčo, čo bude hrať Jojena, som našiel, že má 22 rokov a nemôžem si pomôcť, ale vôbec mi na to nevypadá. Dokonca som ho predtým tipol na 1-2 roky mladšieho než som ja :D
    svoa00 napsal(a):

Á, díky. Počítám, že jeho jméno v seriálu ani nezmíněj, ale bude mít nějakou badass akci :)

Bude musieť vstrebať asi celé Bratstvo dokopy... Už sa obávam, že zastane aj rolu Paní Kamenosrdce :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi