Různé filmy

1596062646580

Komentáře

• Vlcacka napsal(a):

Leithian napsal(a):

židovice někde u prahy nebo za Lounama? :-)

Mezi Roudnicí nad Labem a Terezínem.

škoda :.-) ty u loun znám moc dobře jezdíme tam s koňma na závody a bydlíme kousek :-)
  • Leithian napsal(a):

škoda :.-) ty u loun znám moc dobře jezdíme tam s koňma na závody a bydlíme kousek :-)

V Lounech budu příští týden na agility táboře, beru s sebou kolo a chci trochu objet okolí, lákají mne Vršovice, protože v těch pražských jsem strávila dětství. :-D
  • Vlcacka napsal(a):

Leithian napsal(a):

To znám, tudy nejezdíme! :D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Leithian napsal(a):

Nechňápu.
  • Vlcacka napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Leithian napsal(a):

Nechňápu.
    Bydlím v Terezíně (cílová stanice) a poblíž Roudnice máme babičku. Domů se můžeme dostat několika cestami a zrovna tu přes Židovice používáme véééélmi zřídka. :)
    Projevuji radost nad svou sloní pamětí, která kupodivu zaznamenala, že tahle obec je někde u nás. ;D
  • Viděli jste film God bless America?
    Je to masakr. Připomnělo mi to doby, kdy všichni šíleli z "Aničky Dajdou" a každý věděl, kdo je to Vladko. Ještě, že zájem o reality show v médiích opadl, jinak bych nečekala na smrtelnou nemoc a začala shánět kalašnikov hned. :-)
  • Pffff, Bubeneč, Vysočany, Kobylisy...co to je za vesnice? I.P.Pavlova, to je Praha, ne nějaké okrajovky :-D
    JJ, taky jsem si celé dětství myslela, že bydlím na okraji Prahy. A teď to developeři a realitky nabízí jako coby "součást širšího centra". Jachachachá :-) Okraj se nám posunul někam k Českému Brodu.

Já to beru tak, že kam jezdí tramvaj, tam je to ještě dobrý. Mimo tramvajovou síť jsem se ještě nepřesunula. (I když je pravda, že já, těžce městský typ, jsem po narození dítka začala velmi zvolna uvažovat, že Počernice, kde mají vilku tchánovci, nejsou tak úplně špatné :-) Ono se s narozením děcka něco v hlavě hne v mnoha směrech. ostatně moje spolužačka původem z Košíku se odstěhovala do domu v Říčanech, druhá, původem z Vinohrad, se šoupla až do toho Českého Brodu. Tak takhle potrefená ještě nejsem :-)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Leithian napsal(a):

Nechňápu.
    Bydlím v Terezíně (cílová stanice) a poblíž Roudnice máme babičku. Domů se můžeme dostat několika cestami a zrovna tu přes Židovice používáme véééélmi zřídka. :)
    Projevuji radost nad svou sloní pamětí, která kupodivu zaznamenala, že tahle obec je někde u nás. ;D
    Svět je malej a naše republika taky. :-D
  • Tyna napsal(a):

Ono se s narozením děcka něco v hlavě hne v mnoha směrech.

Možná i s věkem, protože teď žiju 4 měsíce na okraji Pardubic, emigroval jsem z Prahy :-)
  • Vlcacka napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Leithian napsal(a):

Nechňápu.
    Svět je malej a naše republika taky. :-D
    ve vršovicích nic moc není ale takový pohled z kopce Rané... :-) vršovice jsou pidives o asi 5 barácích :-) to už radši ty židovice zalounama (parádní jezdecký areál. Nebo tu Ranou....
  • Thorar: Zrádce! A budeš tu hanět Vysočany :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Viděli jste film God bless America?

Viděli. Nápad dobrý, ale to je asi tak všechno. Zpracování sotva průměrné.

K bydlení - vyrůstal jsem v domku na úplném okraji Prahy, kousek od baráku les, rybníky apod. Teď bydlím na Žižkově a na rozdíl od některých přátel je pro mě přesun do bytu v pohodě. Ale znám lidi, kteří tím fakt trpí. Taky si pamatuju, když jsem jako děcko trávil prázdniny u babičky na vesnici u Prahy a kamarádi ze sídliště byli celé léto v Praze. Oni nechápali co tam můžu celou dobu dělat a já nechápal co oni dělají tady :D
  • Pan Netopýr

Tak kdo se chystáte na Netopýra?
  • Já snad v sobotu. Ale jak jsem slyšela dnes ve zprávách Tetsua, tak to asi nebude takový zážitek jak se čeká.
  • Montezuma3 napsal(a):

Pan Netopýr

Tak kdo se chystáte na Netopýra?

Cožpak o to, já bych stahovala jak divá, ale už třetí den mi ulozto hlásí probíhající aktualizaci. Doufám, že kvůli tomu o ten život nepřijdu... :D
  • (Já se tedy chystám do kina. Kdo mě chcete sejmout, máte šanci v Brně.)
  • Nevada napsal(a):

(Já se tedy chystám do kina. Kdo mě chcete sejmout, máte šanci v Brně.)

Počkaj, vytáčam Jaquena na rýchlej voľbe ;)
  • Tak ho nezapomeň pozvat i zítra/pozítří na půlnoční premieru. Taky Brno, takže aspoň nemusí moc cestovat :).

jinak pokud jde o film, tak jsem četl celkem chválu a trilogie je podle většiny skvěle zakončena. Jen škoda, že jsem si omylem vyspoiloval konec...
  • Já se taky chystám do kina, na premiéru však naštěstí nemohu :)))
  • TDKR je zvláštny film. veľmi rozvláčny, neustále sa nadychujúci k niečomu. paradoxne zároveň asi najkomiksovejší z trojice a s najmenej charizmatickým zloduchom, čo je problém.
    nemožno očakávať opakovanie TDK, to bol vrchol, ale zakončenie je to vcelku dôstojné.
  • Já se tedy chystám do kina. Kdo mě chcete sejmout, máte šanci v Brně.
    Děly se pravidelně takové věci, i když jsem byl mladší a nevšiml jsem si toho nebo je to spojené s rozvojem internetu? Běhá mi z toho mráz po zádech. Snad něco podobného nedojde k nám.
    Na TDRK se celkem těším.
  • Já nevím a ono se dějí takové věci pravidelně? Já slyším poprvé o tom, že by někdo začal střílet na diváky v kině. Navíc si myslím, že to s Internetem nemá moc co dělat. Co jsem četl, tak ten člověk je očividně blázen, který si hrál na Jokera nebo Bana... s rozvojem Internetu souvisí hlavně to, že se k nám taková zpráva dostane rychleji -- čteme o tom novinky v podstatě v reálném čase (často díky twitteru, fb). Například jedna reportérka tweetnula o tom, že jde na TDKR (z filmu už se nevrátila) -- takové tweety mají kolikrát mnohem větší hodnotu, než článek v novinách.
  • paul: Nemyslel jsem přímo v kině, ale že se najde pošuk, co se rozhodne střílet lidi jak králíky...
  • Chmur: Spojené státy maj přes 300 milionů obyvatel. To znamená, že tam žije hodně kreténů. Kreténů, co maj snadnej přístup ke zbraním, protože já jsem sakra Američan a mám právo vlastnit zbraň, kterou můžu zabít tucet lidí během pár vteřin. Protože co kdyby se ke mě náhodou vloupal tucet zlodějů najednou a já jsem musela bránit svůj majetek. Stačí tahle odpověď? ;)
  • Stalo se to i ve Skandinávii - Finsko, Norsko...a není to tak dávno.

No jinak u Temného rytíře mnozí píšou, že je tam nejméně charismatický záporák. Na mě to tak z trailerů nepůsobilo.
  • Chmur: Stalo se to nejenom ve Skandinávii, ale třeba i v Holandsku. Kreténi jsou všude. Ale v Americe maj nejsnadnější přístup ke zbraním.

A pšššt o Batmanovi, nečetla jsem ani komentáře na csfd.
  • Chmur napsal(a):

No jinak u Temného rytíře mnozí píšou, že je tam nejméně charismatický záporák. Na mě to tak z trailerů nepůsobilo.

je to tak. dokonca aj jeho hlas znie inak ako v trajleri.
  • Bane: Oni jeho hlas asi změnili, protože si lidé (v U. S. and A.) stěžovali, že mu není rozumět. V prvním traileru měl podle mne jiný hlas než v těch dalších. A ten první byl sakra o dost lepší. Ale mě se to kecá když čtu titulky.

Jinak ke zbraním v Americe. Ten magor v Coloradu si ty zbraně nakoupil na internetu, výstroj která je určená pro jednotky SWAT a jako takový bonus si ještě přikoupil mraky trhavin a podminoval celý svůj byt.
    Jinak na toto téma je dobrý dokument Bowling for Columbine, chlápek si přijel do banky založit nový účet, a v rámci speciální akce k němu dostal zdarma pušku. Nedělal žádné testy ani se ho nikdo neptal jestli má zbrojní pas. Prostě mu ji jen tak dali. A to ani neměl americké občanství.
  • V tom filmu God bless America maník zabije diváky v kině, protože se baví a telefonují. ;-) Jediné přeživší poděkují, že se chovala slušně. Ale nebylo plné kino a neměli collateral damage. :-)

Vždycky, když je nějaký masakr, tak se volá po zákazu zbraní. Takovým náklaďákem se dá taky udělat slušná paseka.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi