Asi budu objednávat, tak kdyby někdo z pražských chtěl, může se přifařit, předal bych pak na nějakém tom hraní.
Zrovna nedávno jsem na něj koukala, a říkala jsem si, že bych si ho objednala. Kdyby se to vyřešilo nějakou hromadnou objednávkou, tak by to bylo super. Já jsem tedy rozhodně vážný zájemce... :-)
Jo to jo. Ty dva obrázky (Bran a Dany) nejsou z Tance. Ale očekávám, že většina obrázků z Tance bude. Ale možná něco z Hostiny :-) A z Bouře Jon s Ygritte ]-)
Asi budu objednávat, tak kdyby někdo z pražských chtěl, může se přifařit, předal bych pak na nějakém tom hraní.
To vyzerá skvelo :)
Mám otázočku. Ak som správne pochopil, ku každej ilustrácií prislúcha nejaký názov a pod ním je aj kniha, v ktorej sa to vyjavilo. Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno? :)
... Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno? :)
To bude Branovo lezení. Jak přeskakoval ze střechy na střechu a krmil vrány ve věži a padal na malá zlovlčata. :) Prostě úplný začátek.
Jo ahá, na Amazone tam nebol ten obrázok, iba titulka, kde bol pajác s mierovou zástavou Sedmi v bažinách...
... Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno? :)
To bude Branovo lezení. Jak přeskakoval ze střechy na střechu a krmil vrány ve věži a padal na malá zlovlčata. :) Prostě úplný začátek.
Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno? :)
Na obrázku je Bran skákající po střechách a o několik (desítek) metrů výš krouží vrány kolem věže. (Ilustrační foto. :)
Kalendář mi včera přišel, s knihami je to následovně: Hra o trůny – 1 Střet králů – 2 Bouře mečů – 2 Hostina pro vrány – 2 Tanec s draky – 5
Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno? :)
Na obrázku je Bran skákající po střechách a o několik (desítek) metrů výš krouží vrány kolem věže. (Ilustrační foto. :)
Kalendář mi včera přišel, s knihami je to následovně: Hra o trůny – 1 Střet králů – 2 Bouře mečů – 2 Hostina pro vrány – 2 Tanec s draky – 5
Sansa tam není. A ten jeden hodnotitel na Amazonu je popisuje takto: January - "Among the Crows" (AGOT): Bran Stark is jumping from building to building February - "The Kingsmoot" (AFFC): Asha Greyjoy doing her Queensmoot thing March - "In the House of Dust" (ACOK): Daenerys Targaryen in the House of the Undying April - "The Three-Eyed Crow" (ADWD): Bran Stark and the Three-Eyed Crow May - "In the Sorrows" (ADWD) June - "Atonement" (ADWD): Cersei Lannister's "Walk of Shame." Yikes. July - "The Bear Pit" (ASOS): My favorite! Jaime Lannister and Brienne Tarth in the bear pit. August - "Mother and Son" (ADWD): Daenerys Targaryen with Drogon in Daznak's Pit. September - "Lady Stoneheart" (AFFC): A quite ominous one of "Lady Stoneheart." October - "A New Face" (ADWD): Arya Stark checking out the different faces in the House of Black and White November - "The Ghost of Harrenhal" (ACOK): Just a picture of the creepy Harrenhal December - "Broken Vows" (ASOS)
Tú Walk of Shame by som rád videl (znie to divne, ale nie je to tak, ako to znie, myslím to prostredie ako bude vystihnuté...) a tiež Aryu ako si mení tváre a Lady Stoneheart(h :D)
Mnahá... Keďže nie som prasa som veril, že sa to stále týka Brienne a že to na tom meči je lev... Nu, musím uznať, že by to bl divný lev :/ Teraz sa cítim ako pako...
Loňský stál přes 400, to se skoro vyplatí koupit na Amazonu. :-)
Přesně takhle jsem taky uvažoval – z Amazonu 412 s poštovným hned (bez spolčování s kamarády), z Talpressu 399 (?) bez poštovného o něco později. Ale už mlčím, mlhavě tuším, že ho Talpress nejspíš prodávat bude. :)
Komentáře
Mám otázočku. Ak som správne pochopil, ku každej ilustrácií prislúcha nejaký názov a pod ním je aj kniha, v ktorej sa to vyjavilo. Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno? :)
Prostě úplný začátek.
edit: Teda beru to podle toho DA.
Kalendář mi včera přišel, s knihami je to následovně:
Hra o trůny – 1
Střet králů – 2
Bouře mečů – 2
Hostina pro vrány – 2
Tanec s draky – 5
January - "Among the Crows" (AGOT): Bran Stark is jumping from building to building
February - "The Kingsmoot" (AFFC): Asha Greyjoy doing her Queensmoot thing
March - "In the House of Dust" (ACOK): Daenerys Targaryen in the House of the Undying
April - "The Three-Eyed Crow" (ADWD): Bran Stark and the Three-Eyed Crow
May - "In the Sorrows" (ADWD)
June - "Atonement" (ADWD): Cersei Lannister's "Walk of Shame." Yikes.
July - "The Bear Pit" (ASOS): My favorite! Jaime Lannister and Brienne Tarth in the bear pit.
August - "Mother and Son" (ADWD): Daenerys Targaryen with Drogon in Daznak's Pit.
September - "Lady Stoneheart" (AFFC): A quite ominous one of "Lady Stoneheart."
October - "A New Face" (ADWD): Arya Stark checking out the different faces in the House of Black and White
November - "The Ghost of Harrenhal" (ACOK): Just a picture of the creepy Harrenhal
December - "Broken Vows" (ASOS)
http://goo.gl/XVcql
Ale aspoň že moje oblíbená scéna s Ygritte tam je :-)
A na dvou obrázcích je stejná stavba, hi :-P