Sarvene, jestli ti můžu poradit, udělej si čas, zajdi si do obchodu, pobav se o své představě s odborníkem, a hlavně se přesvědč na vlastní oči, protože co připadá skvělé jednomu, nemusí připadat skvělé i tobě. Každý má jiné vnímání obrazu, barev, ostrosti apod. A nech si pustit i něco v obyčejném SD, ne jenom ty jejich fullhd reklamní upoutávky, které všechny vypadají úžasně. Na televizi rozhodně nešetři, mezi levným a špičkovým modelem je někdy výrazný cenový rozdíl, ale věř mi, že ten rozdíl v pokoukání pak stojí sakra za to.
A nech si pustit i něco v obyčejném SD, ne jenom ty jejich fullhd reklamní upoutávky, které všechny vypadají úžasně.
Tak tak, to je dobrá rada. Já právě kupoval větší telku rodičum a měl jsem velkej strach, páč to většnově používaj na běžný sledování tv stanic, takže v PALu - naštěstí jsem věděl od toho komba monitor+tv že i na PAL je to u nových samsungů dobrý. A nakonec je spokojenost.
Trochu odbočím od televizorů, ale byl jsem požádán o radu. :-) Je někde popsán vzhled a charakterové vlastnosti Aegona Dobyvatele? Víte o něčem takovém?
Character and Appearance Brousíš do povídky :-)) Hmmm
Aegon was clearly ambitious. He is described as tall, broad shouldered and powerful in appearance with purple eyes and cut short silver-gold hair. He was very charismatic and commanding. During the Conquest he typically wore a shirt of black scales into battle and wielded his Valyrian steel sword Blackfyre. His crown was a simple circlet of Valyrian steel, set with big square-cut rubies.[1]
Trochu odbočím od televizorů, ale byl jsem požádán o radu. :-) Je někde popsán vzhled a charakterové vlastnosti Aegona Dobyvatele? Víte o něčem takovém?
že zrovna ty, heade, to bych nečekal :-)já tušil že ten název diskuze se zvrhne. Milé bravíčko, mám kluka a on... :-)
Jarla: Děkuji. Je tam toho víc? (A není to vážně pro mě, ale pro jednu milou návštěvnici našeho webu. Požádala mne o pomoc a já ji ujistil, že to zařídím. :-) Ehm, mohla bys to přeložit? :-))
Je popsán jako vysoký, se širokými rameny a statného vzhledu s purpurovýma očima a nakrátko ostříhanými stříbro-zlatými vlasy. Byl velmi charismatický a autoritativní. V průběhu Dobývání do boje typicky nosil košili z černých šupin a třímal svůj meč z valyrijské oceli- Blackfyre/Temný plamen?. Jeho koruna byla jednoduchý kruh z valyrijské oceli posázený velkými čtvercově broušenými rubíny.
(Doufám, že se Jarla nebude zlobit, že jsem jí to přeložila před nosem. Procvičuji angličtinu, tak jsem půlku přeložila ještě, než se objevila žádost o překlad. ;)
Raptorko - jak bych mohla ? Tu přijdu, čtu, že mám pracovat a o kousek dál, že už je odpracováno :-) Bodej bych nadávala! heavy - je to z wiki - rychlý zdroj. Někde tu ještě kdosi dával odkaz na jakousi jinou stránku, kde toho bylo poměrně dost vyhrabáno konkrétně o všech targaryenech, na které to bylo zaměřeno, ale nevzpomenu si, kde a kdo :(
heavy - je to z wiki - rychlý zdroj. Někde tu ještě kdosi dával odkaz na jakousi jinou stránku, kde toho bylo poměrně dost vyhrabáno konkrétně o všech targaryenech, na které to bylo zaměřeno, ale nevzpomenu si, kde a kdo :(
Myslíš Citadelu na westeros.org? http://www.westeros.org/Citadel/SSM/Category/C91/ O Targaryenských králích konkrétně "November 1, 2005" Odkaz na to je přímo na stránce wiki, ze které jsi vzala tu podobu Aegona. :-)
Omlouvám se za zmatek, který jsem očividně způsobila... To já poprosila heavy_head o pomoc s Aegonem. Všem bych tímto chtěla poděkovat za informace i za snahu. Moc mi to pomohlo... :-)
milujem topiky, ktoré na druhej strane stratia zmysel...
Servene, jen tajně doufám, že to opět bude moje vina, že se heavy zeptal o pomoc a já mu tu pomoc poskytla....Jasná moje vina, můj oftopik - na gilotinu se mnou, což
Komentáře
Je někde popsán vzhled a charakterové vlastnosti Aegona Dobyvatele? Víte o něčem takovém?
Brousíš do povídky :-)) Hmmm
Aegon was clearly ambitious. He is described as tall, broad shouldered and powerful in appearance with purple eyes and cut short silver-gold hair. He was very charismatic and commanding. During the Conquest he typically wore a shirt of black scales into battle and wielded his Valyrian steel sword Blackfyre. His crown was a simple circlet of Valyrian steel, set with big square-cut rubies.[1]
Jinak je to z wikiny a víc ke vzhledu nepíšou.
Takže, milá Hanko, dysiz fó jů. :-)
heavy - je to z wiki - rychlý zdroj. Někde tu ještě kdosi dával odkaz na jakousi jinou stránku, kde toho bylo poměrně dost vyhrabáno konkrétně o všech targaryenech, na které to bylo zaměřeno, ale nevzpomenu si, kde a kdo :(
http://www.westeros.org/Citadel/SSM/Category/C91/
O Targaryenských králích konkrétně "November 1, 2005"
Odkaz na to je přímo na stránce wiki, ze které jsi vzala tu podobu Aegona. :-)
http://icefire.tym.cz/galerie/displayimage.php?album=14&pos=1
http://icefire.tym.cz/galerie/displayimage.php?album=14&pos=46
No neboj, boli tu aj tri roky staré topiky, ktoré teraz ožívajú. Aj tento niekedy môže nájsť zmysel :)