flanker.27. BTW: Když už jsi to načal, tahle víra v "ušlechtilou krev" mi jde trochu proti srsti. Kdykoliv se mezi prostým lidem objeví někdo s nějakým nadáním, začne se řešit, která urozená osoba ho zplodila. Božena Němcová, prý matka sestra kněžny Zaháňské, Neruda, matka posluhovala u Barranda, určitě je to jeho otec, TGM, otec prý nějaký šlechtit, už nevím, kdo.
Vidíš Chmure - já to nedokážu, přestože mi to ve hře přinese výhody a vlastně o nic nejde, že. Ne nedokážu být nečestná, nedokážu být zloděj a to ani jen tak sama třeba v počítačové hře. V Neverwintru jsou zkoušela třeba navolit si zlou postavu a nakonec jsem vždy skončila se stoprocentně kladnou (poněvač se tam způsobem hraní mění přesvědčení). Nezabiju ani darebáka, když si to zaslouží a místo toho od něj vzácný předmět vykoupím a to bez smlouvání za plnou cenu - jednat s darebáky se mi příčí - opět i ve hře... Stejně jako vždy volím zbraně na blízko, protože zbraně na dálku mi přijdou nečestné. Hrozné, když si takto sobecký bezvěrec komplikuje život, když nemusí :-p
Já vždy končím jako Člověk - nájemný vrah s lukem a otrávenými šípy.
Tyna: Bohužel jsem po ruce neměl rodokmen někoho ze sprostýho, a tohle tak pěkně sedělo věcně i časově :) Ale já tu teorii nevymyslel, naopak dokazuju, že je mylná :)
Komentáře
Ale já tu teorii nevymyslel, naopak dokazuju, že je mylná :)
Jsou rozkošní :-)