Hokej, fotbal a Lampard

1356715

Komentáře

• nene, brankářská chyba to určo nebyla, hnilda neměl důvod padat, ten švéd ho srazil, možná za to mohl zčásti náš obránce, a hnilda už se pak nestih zkoncentrovat...no a ten rozhodující gol, darmo mluvit, prostě náhoda...

ale jak říká sarven, na tohle se brzo zapomene, pamatuju mnohem víc rozhodčím ovlivněný zápasy a velké křivdy, nicméně na ně se prostě vymlouvat nemůžem, my jsme se hlavně měli vyhnout švédům ve čtvrtfinále, což jsme si podělali...

a na švédy se taky zapomene, sarvene, oni neprojdou do finále...

• ty by si celkom nejak rád zabúdal. pamäť je dôležitá. veľmi. a je s ňou (a aj bez nej) kopa zábavy :-)

• Já jsem to víceméně (kouzelné slůvko) čekal, takže jsem vyřazením nebyl až tak překvapený.

Hokej to byl hnusný, oproti úvodnímu zápasu s Rusy se na to skoro nedalo koukat.

Vrbata je borec. Lundqvist přesně věděl, co udělá, a stejně tomu gólu nezabránil.

Hnilička podal možná svůj nejlepší výkon na šampionátu, ale i tak byl prostě průměrný, a to proti dobrým týmům prostě nestačí. Měl to chytat, ne vyrážet před sebe. :x

Těsně po zápase (hlavně po tom vyrovnání tři minuty před koncem) jsem byl těžce nasraný (tzv. "heavy angry"), a můj zklamaný řev byl slyšet daleko do noci :twisted: , ale zároveň jsem tušil, že doba, kdy jsem šampionáty prožíval mnohem víc, už je asi za mnou.

Letos na to neměli, kdyby jo, neprohrávali jsme v prodloužení s vyrovnanými soupeři.

(A v semifinále by už stejně byla konečná).

Adié Alois, Růža welcome! :!:

• Já proti paměti nic nemám, ale ten hokej úplně zapomínám...nevim už pomalu ani kdy jsme těmi mistry byli, sic bych to po hlubšim zamyšlení dohromady asi dal...ale třeba naše soupeře, to už bych nevěděl, to už bych tipoval...

• tip na finale rusko - canada mi vyšiel, dokonca aj tip na majstra. inu prekliatie domácich krajín trvá...

už aj PENS sú vo finále, tak si počkám na Detroit a budem spokojní :-)

ešte keby vaši futbalisti prekročili svoj tieň (nie som si istý...) a hrali aspoň podobne ako na minulých ME.

veď uvidíme...

• S novými mistry světa jsem spokojen, fandil jsem Rusům, respektive nefandil jsem Kanadě, od té doby, co jsem si ujasnil, že neumí prohrávat, a když jim to nejde, tak vyvolávají bitky, nebo nechávají protihráčům přeměřovat zahnutí hokejek, a podobné ptákoviny.

Včera byli nejspíš tak v šoku, že se ani o žádnou sviňárnu nepokusili. (Nebo jo, ani nevím? Když už vedli 4:2, šel jsem spát s tím, že už to je hotové... :roll: )

Enejčel nesleduju od doby, kdy přestal hrát Mário, takže neporadím. :wink:

ME? Jsme za zenitem a bez Rosického. To hovoří za vše. Myslím, že budeme rádi, když postoupíme ze skupiny. (i když na druhou stranu, na Evropě se nám v posledních Létech daří... :twisted:

Chýba nám taký Ľubo Moravčík, sarvene...

• hej hej. v 1990 sme nemali zlý tým. Aj keď Kubík a Knoflíček prišli až na ponovembrový šampionát, hrali sme celkom pekne. dokonca aj "hlavičke" skuhravému to padalo, a keby grigovi uznali gól proti talianom, hm....

odvtedy sa toho veľa zmenilo. ale šampionát by to mohol byť pekný. aj keď sa vraví, že MS sú krajšie, pretože ME sú vyrovnané a zviazané taktikou, vždy tam niečo bolo. van bastenovo holandsko, dánsky zázrak, poborského dloubak...

uvidíme....

• S Mistrovstvím světa příliš spokojen nejsem. Respektive, finále byla "lose-lose" situace, takže mi bylo prakticky jedno, jak to dopadne. Z poslední čtyřky jsem fandil Zemi tisíce jezer, tak aspoň, že urvali bronz urvali, kluci jedni ušatí. 8) Kdy jsme byli mistry, to už asi taky moc nepamatuji, mám v hlavě důležitější věci (zdravím Chmura). Samozřejmě kromě Vídně ´96 a Nagana, to se zapomenout nedá. :) A pak mi taky straší v hlavě některé slavné porážky. Bu bu bu.

Na ME ve fotbale se celkem těším, vidím to absolutně optimisticky. Pokud někdo nesešle kouzlo Reanimate Collina, nemělo by nás na procházce za zlatem nic zastavit. Jako vždy nás určitě podrží Nejlepší Brankář Světa, též nazývaný Zeď. Je to gólman s velkým přehledem, zkušenostmi a dlouhýma rukama. Vsadím se, že by chytil i Sputnik, kdyby na to přišlo. Má sice díru v lebce, ale aspoň se mu tam nehromadí nežádoucí tekutiny. Takže další plus. Dále bych rád zmínil naši smrtonosnou obrannou řadu: či též Brusiče, Paliče mostů, Neústupné řezače. Při náhodné šanci soupeře jsou schopni vytvořit "mlýn", který si v ničem nezadá s NY Giants. (Go G-Men!)

Záloha a útok, to je pak jedna velká balada (nebo romance?). Přihrávky na jeden dotek v neskutečné rychlosti, fintičky, patičky, triky, obhozeníčka. Nikdo se naší zdrcující síle nemá šanci postavit. Stačí se podívat např. na zápasy v kvalifikaci. Naši hráli sotva na 10% plynu, a přesto v pohodě vyklepli upocené, zoufale se snažící Němce. Ti směšní Germáni ani nevěděli, kde jim hlava stojí. Proti bleskurychlým průnikům dua Baroš - Lenin (jménem mi trochu připomíná toho revolucionáře V.I.Fenina) by neuspěla ani padesátka obránců najednou. Oni si prostě vždycky najdou tu svoji skulinku, štěrbinku. Pak rychlá přihrávka, šance a bum! V síti se houpe banán. Jojojojojo. Těšmě se všichni na Euro! :)

PS: Tajná informace pro příznivce fotbalu - Zaříkávač Klekí Petra údajně zvažuje i nasazení tajné zbraně, jejíž účinek se dá srovnat pouze snad s neutronovou pumou. Ano, je to absolutní svrchovaný vládce vzdušného prostoru jménem Jenda Koller. Jeho nečekaným postavením na hrot bychom mohli zaskočit nejednoho soupeře.

Let´s go, ČEŠI! Let´s go! :!: :P

• Nerad bych maloval růžové Floydy na Zeď, ale ME bude z naší strany KATASTROFA. :x

Říkal to i Varys. :!:

Děsivé zvěsti na nás dopadají ze všech stran: zpřetrhané šlachy, vypadané vlasy, hejskovsky se culící manekýni z bilboardů a reklam, forma nikde, děravá obrana, medvědi nepřišli, Euro za dveřmi. Ne, nevidím to dobře.

Mimochodem, sere Léto, co to bereš? :lol:

Aspoň ti Blues dneska.

GO! KILL THEM ALL!!

• Léto musí na něčem ujíždět...i když je má to vlastně v popisu práce...kdyby nebyl šíleně optimistickej, neměl by takový jméno :-)

Já se těším na ME hodně moc, i přes absenci angličáků a hrůzostrašné vyhlídky našich...obávám se, že z naší strany to nebude katastrofa, ale průser :cry: Ale já jsem od přírody pesimistickej a rád se nechámvám překvapit, takže kdo ví, pane Frodo, třeba jim to ukážeme. :-)

• tiež rád vidím nezdravý optimizmus, len nech je chytľavý :-) držanie rukou sa predsa má pískať :D

dnes to prajem diablom, aj keĎ teraz v druhej polovičke sú v útlme. na druhú stranu, patent na upotené góly modrým nikto nevezme :-)

• Lampa, Bolák, Dýdý - to by v tom byl čert, aby to tam nepadlo!

Manchester se zmítá v předsmrtných křečích, jen ho dorazit. :!: Držení míče v druhém poločase: MU-5, CHLS-40.

Co to bylo o těch upocených gólech? :twisted: Sarvene, ty máš horúčavu? :wink:

• Gratuluju Manchesteru k zisku trofeje, měl víc štěstí, i když Chelsea byla lepším týmem a vyhrát si zasloužila.

Tak někdy příště. :wink:

• s chladnou hlavou sa opravujem, išlo o skvelú akciu nacvičenú pri biliarde v lodnýnskch puboch. krycie meno: karambol :-)

celkový sumár je skôr o šťastí, tak už to býva. druhý polčas bola CH lepšia, ale je pravda, že keby po prvom prehrávala 2_0 tak by sa všetko dialo inak... lotéria penált si už potom vyberá vlastné pravidlá...

• Plačte všichni lidé! Roztrhněte svůj šat a padněte k zemi, neboť Zlo zvítězilo a celý svět je navždy pokryt popelem a obalen ve zkáze a utopen v jedovatých slinách. :cry: Tento rok mají nesympatické týmy obzvláštní štěstí, fotbalové božstvo se asi opilo levným arménským likérem a teď vyspává... :)

Moje vyhlídky na Euro nejsou přehnaně optimistické, prostě se probírám pravděpodobnostními liniemi a říkám, co vidím. My vyhrajeme Euro ve fotbale, Slováci přijmou Euro jako měnu... a bude to dvojitý úspěch. 8)

Hmmm, tiskem proběhla tato zpráva: "Švýcarsku, prvnímu soupeři Čechů na Euru, se zranili na tréninku záložník Barnetta a Von Bergen. Ten má zlomenou ruku, Barnetta výron v kotníku."

Ti Švýcaři asi budou dost drsňáci... :roll:

• nesympatické týmy? ktoré? slávia? :-) ManU, Real, Inter (ten áno)?

• V podstatě všechny ty týmy, které si vyjmenoval. Ono je to těžké, když třeba v tom Španělsku moc nemusím většinu top týmů, ale to se nedá nic dělat. :) Ani do finále Stanley Cupu se nedostal žádný tým, který mám rád. Na druhou stranu, Detroit ani Pittsburg na mě nepůsobí vyloženě nesympaticky, takže z toho mám spíše neutrální pocit. 8)

• Nesympatický je u mě každý tým, který porazí ty, kterým fandím.

Nějaké další dotazy? :twisted: :wink:

• spoustu, ale nechám si ich pre seba.... :-)

ten Detroit je brutal silny, zatiaľ, musim opätovne zapnúť "personal fan power" a pozerat to v noci, lebo to Tučniaci sami nezvladnu...

uáááá už teraz som unavený.... :shock:

• heeeeej, sú tu návštevníci a s nimi centrálny mozek lidstva :-)

nie? tak to som sa ja zabudol prihlasit, pardon...

• Crosby. :evil: Malkin. :o Hossa. :shock: Sýkora. :roll:

Smrtonosná ofenzíva!

Ale kde nic není, ani smrt nebere. :idea:

Myslíte, že v dalším zápase vstřelí Pittsburg aspoň jeden gól? :o

Ne, ne, to je špatná otázka.

Tak jinak.

Myslíte, že v příštím utkání vystřelí Pittsburgh na branku? :lol: :twisted:

• nepodcenuj temnu stranku fanuskovskej sily. uvidme rano po zapase no. 3

• zatial to funguje, 2:1 po druhej tretine nie je zle :wink: horsie je, ze sa mi chce ist spat, ale neviem ci ich v tom mozem nechat samotnych...

• the game is done.

bola to makačka, ale zvládli sme to. v sobotu v noci pokračuje. Po hostine pre krídla, to bude tanec nad Detroitom :D

• Detroit má zjevně v úmyslu získat pohár na domácím hřišti, před svými fanoušky. :wink: Přejme jim to. 8)

• ja osobne im prajem, aby videli v Joe Luis Arena ešte jeden zápas. A boli na jeho konci rovnako sklamaní :-)

• Uvidíme, těžko předvídat. :wink: Jen jedno je jisté: skóre otevře Hossa a rozhodující gól vstřelí český útočník. :P

• no to je tiež možné :-) aj keď stále čakám, že hossa urobí zápas, ktorý bude "jeho".

Taká bilancia 2+2, alebo hattrick... hm... :shock:

• Nebo 5 gólů, jako Gáborík. :wink: :)

Ech, buďme realisté. Jedinou možností je, že se do branky puk se štěstím odrazí. A pak už jenom bránit a bránit a bránit a doufat, že Fleury těch 60 střel nějak pochytá. :D

• GAME IS DONE.

ale bola to pekná hra.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi